Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Όταν ο Αγρινιώτης ξυπνάει το πρωί να πάει στη δουλειά του ξυπνάνε μαζί του τα βάσανα, το άγχος για την εργασία, η κρίση που μαστίζει τη χώρα μας και το μέλλον του φαντάζει αβέβαιο για το πως θα καταφέρει να τα φέρει «βόλτα» που λέει και ο λαός.
Υπάρχει όμως κάτι που τον κάνει να ξεχνάει για λίγο τα παραπάνω και να βλέπει το μέλλον του με αισιοδοξία.
Αυτός που τον κάνει να είναι αισιόδοξος δεν είναι άλλος από τον Παναιτωλικό.
Οι ρίζες της ομάδας βρίσκονται σε μια κοινωνία αδικημένη, ταλαιπωρημένη και ξεχασμένη από αυτούς που κρατούσαν στα χέρια τους τις τύχες της Ελλάδας όλα αυτά τα χρόνια. Αυτή η κοινωνία τον Παναιτωλικό τον γιγάντωσε, τον έκανε υπολογίσιμο αντίπαλο στα μάτια όλων των φιλάθλων της χώρας, τον έκανε την ανερχόμενη δύναμη του ποδοσφαίρου. Τώρα που όλοι οι φίλαθλοι των άλλων ομάδων αισθάνονται αδικημένοι, ταλαιπωρημένοι και ξεχασμένοι όπως η κοινωνία που έχει τις ρίζες του ο Παναιτωλικός άρχισαν πλέον να ταυτίζονται μαζί του.
Ο πρεσβευτής του νομού μας, αυτός που μας κάνει γνωστούς και ακουγόμαστε ότι υπάρχουμε και ότι είμαστε και εμείς εδώ στην υπόλοιπη Ελλάδα είναι ο Παναιτωλικός. Είναι η βαριά βιομηχανία του νομού μας.
Η ομάδα μεγαλουργεί με τίμια και ηθικά μέσα (και είμαστε περήφανοι γι’αυτό) σε μια εποχή που ο κόσμος και οι φίλαθλοι σιχάθηκαν τα λαμόγια και τους κλέφτες. Όλοι αυτοί που σιχάθηκαν τους παραπάνω είναι στο πλευρό αυτής της ομάδας γι’ αυτό και έχει παντού συμπάθειες και όλοι θέλουν να τον δουν να αγωνίζεται στην μεγαλύτερη ποδοσφαιρική κατηγορία.
Ο Παναιτωλικός πάντα ήταν μεγάλος απλά οι άλλοι (αλλά και μερικοί από εμάς) τώρα το διαπίστωσαν. Γι’ αυτό και ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ.
ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
Λούκας Κων/νος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο