Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

Δεν κοιμάται και αγρυπνεί η Κατούνα!


Όλοι μαζί οι Κατουνιώτες ξάγρυπνοι (δεν μας κολλάει ύπνος!) με όλες μας τις δυνάμεις, αγωνιστήκαμε ενάντια στη λεηλασία του δήμου Μεδεώνος. Όλα αυτά τα χρόνια σταθήκαμε πάντα ο συνεπής εκφραστής των πόθων και των οραμάτων όλων των συγχωριανών μας, ο προασπιστής των δικαίων τους.
Πρωτοστατήσαμε στους αγώνες των αγροτών για τα καπνά, για το περιβάλλον, για μια καλύτερη και αξιοπρεπή ζωή. Στα χρόνια που πέρασαν σφυρηλατήθηκαν άρρηκτοι δεσμοί που έχουμε καθήκον να καλλιεργούμε, για να αναδείξουμε τον τόπο μας, να βελτιώσουμε τις συνθήκες ζωής και να διασφαλίσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας.
Δεν μας συμπαθούν αρκετοί-το ξέρουμε- γιατί βρεθήκαμε πάντοτε στην πρώτη σειρά των αντιπαραθέσεων απέναντι σε όσους απαξιώνουν τον τόπο μας, σε όσους υποτιμούν τη Κατούνα, σε όσους μας εξευτελίζουν, μας αγνοούν και μας πληγώνουν!!!
Αυτή είναι η δικιά μας απάντηση στην απύθμενη υποκρισία, ευτυχώς πολύ λίγων που με τσίμπλες!! στα μάτια θέλουν να στήσουν ένα σκηνικό για την Κατούνα, βαθύ ύπνου, χαλαρότητας, πλαδαρότητας και ροχαλητού.
.
Η Κατούνα ποτέ δεν κοιμάται, απλώς μερικοί είσαστε βαθιά νυχτωμένοι
.
Όταν ο σκύλος κοιμάται αγρυπνά ο λύκος
.
ΚΑΤΟΥΝΙΩΤΕΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΛΗΘΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο