Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2010

Δύο χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας της ιστοσελίδας agrinionews


Δύο χρόνια δημιουργικής πορείας έκλεισε η ιστοσελίδα agrinionews. Μία επιτυχημένη ιστοσελίδα που τιμά με την ηλεκτρονική της έκδοση όλη την Αιτωλοακαρνανία. Με μεράκι και ευαισθησία, η ομάδα που δουλεύει για την καθημερινή ενημέρωση της σελίδας, δείχνει να γνωρίζει καλά τι σημαίνει σεβασμός στην ενημέρωση και μέσα από ρεπορτάζ, φωτογραφικό υλικό και όσο το δυνατόν προσεγμένα κείμενα, προσπαθεί να δώσει πλήρη και αντικειμενική διάσταση του τι συμβαίνει γύρω μας, δίπλα μας, εδώ στο τόπο μας. Είναι γεγονός ότι για τη πλουραλιστική ενημέρωση την οποία παρέχει, τα στατιστικά στοιχεία επισκεψιμότητας αποδεικνύουν ότι είναι από τις κορυφαίες ιστοσελίδες του νομού μας.
Ευχές στο agrinionews…
Με αφορμή τη συμπλήρωση δύο χρόνων επιτυχημένης λειτουργίας από την παρουσία της ιστοσελίδας agrinionews, το ΞΗΡΟΜΕΡΟΝΕWS εύχεται στους διαχειριστές του:
«Για την συμπλήρωση δύο χρόνων επιτυχημένης λειτουργίας από την παρουσία της ιστοσελίδας agrinionews, δεχθείτε τις πιο θερμές ευχές μας για την υπεύθυνη και αντικειμενική ενημέρωση που διακρίνει το ιστολόγιο σας το οποίο καθημερινά αναδεικνύει, προβάλλει και προωθεί σημαντικά θέματα της Αιτωλοακαρνανίας. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους διαχειριστές και σας ευχόμαστε τα χρόνια παρουσίας της Ιστοσελίδας agrinionews να είναι πολλά και εξίσου δημιουργικά».
Η συντακτική ομάδα
ΞΗΡΟΜΕΡΟΝΕWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο