Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2010

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Γιορτή του Αιτωλοακαρνάνα, από την Παναιτωλοακαρνανική Συνομοσπονδία (ΠΑΝ.ΣΥ).













Η ΠΑΝΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ (ΠΑΝ.ΣΥ) οργάνωσε με επιτυχία την Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2010, ώρα : 11.00, στο αμφιθέατρο του Αθήνα 9,84 στην «Τεχνόπολις», στο Γκάζι, Πειραιώς 100, Αθήνα, την Αιτωλοακαρνανική Γιορτή – κοπή πίτας των Αιτωλοακαρνάνων Αττικής αφιερωμένη στο παιδί.
Στην εκδήλωση αυτή που παρακολούθησαν πολλοί Αιτωλοακαρνάνες παρουσιάσθηκε σαρανταπεντάλεπτο αφιέρωμα για τη ΒΙΑ προς τα παιδιά μέσα στην οικογένεια. Την παρουσίαση επιμελήθηκε η επιστημονική συνεργάτιδα του οργανισμού « ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ » κα Δέσποινα Σημάκη, η οποία αναφέρθηκε στα αίτια κακοποίησης των παιδιών μέσα στην οικογένεια, για τα ψυχολογικά προβλήματα και προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζουν καθώς και τα προβλήματα διαβίωσης που έχουν τα κακοποιημένα παιδιά.
Στη συνέχεια παρουσίασε στους προσκεκλημένους το έργο που επιτελεί το « ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ » για την στήριξη και επαναφορά των κακοποιημένων παιδιών στην κοινωνία τα τελευταία 14 χρόνια, καταφέρνοντας να επαναφέρει το χαμόγελο στα πρόσωπα τους. Μίλησε επίσης και ο πρόεδρος της ΠΑΝ.ΣΥ κ. Παναγιώτης Χολής, ο οποίος αναφέρθηκε στην ανάγκη μεγαλύτερης συμμετοχής των πολιτών στους πολιτιστικούς συλλόγους και τις ομοσπονδίες ώστε να δυναμώσει το πολιτιστικό κίνημα προσφέροντας τις πολύτιμες υπηρεσίες του στα χωριά που ερημώνουν αλλά και γενικότερα στα πολιτιστικά και κοινωνικά θέματα – προβλήματα του νομού.
Στην εκδήλωση παρέστησαν οι βουλευτές του νομού κ.κ. Ανδρέας Μακρυπίδης και Παναγιώτης Κουρουπλής, η Αντινομάρχης Αιτωλ/νίας κα Στεργίου – Λαχανά Μαρία οι οποίοι χαιρέτησαν την εκδήλωση. Παρέστησαν επίσης ο πρώην βουλευτής Σπήλιος Λιβανός, οι Δήμαρχοι Αστακού και Μενιδίου κ.κ. Στάϊκος Παναγιώτης και Βασίλας Μάρκος, οι πρώην δήμαρχοι Ινάχου και Μενιδίου κ.κ. Τουρουνίδης Αθανάσιος και Ιωάννης Πρεβεζάνος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Θέρμου κ. Μπαλαμάτσης Λάμπρος, ο Αντιδήμαρχος Δήμου Θέρμου κ. Αναγνωστάκης Κων/νος, ο Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Αθηναίων και Πρόεδρος του Αθήνα 9,84 κ. Αθανάσιος Καφέζας, το μέλος του Πολιτικού γραφείου ΠΑΣΟΚ κα Σιούνα – Δημητρακοπούλου Μαρία, ο Γεν. Γραμματέας του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Κοντός Παναγιώτης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Αλυζίας κ.κ. Μήτσης Νίκος και Ρούπας Ιωάννης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Βαλτινών Επιστημόνων κ. Μασούρας Θεόφιλος, η Πρόεδρος των Αιτωλοακαρνάνων Σπουδαστών στην Αθήνα κα Κοτσολιού Νατάσα, ο εκδότης της εφημερίδας "Αιτωλοακαρνανική" Χρυσόστομος Πατούλας, πρώην πρόεδροι της ΠΑΝ.ΣΥ., πρόεδροι Ομοσπονδιών, πολιτιστικών Συλλόγων, πολλά μέλη και φίλοι της ΠΑΝ.ΣΥ.
Την πίτα ευλόγησε ο Πατήρ Βασίλειος Πόπης και έκοψε ο πρόεδρος της ΠΑΝ.ΣΥ. Το φλουρί της πίτας έπεσε στον κ. Μακρυπίδη Ανδρέα. Στο τέλος της εκδήλωσης μοιράστηκαν σε όλους τετράδια συνεισφορά της ΠΑΝ.ΣΥ. στο « ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ».
Το Κεντρικό Συμβούλιο
PHOTO ART ANGELOS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο