Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου 2010

Κυκλοφόρησε τo 163 φύλλο της εφημερίδας «Χρυσοβιτσάνικα νέα», που εκδίδει ο Σύνδεσμος Χρυσοβιτσάνων Ξηρομέρου «Τα Κόροντα».

Με ποικίλα και ενδιαφέροντα θέματα μόλις κυκλοφόρησε τo 163 φύλλο της εφημερίδας «Χρυσοβιτσάνικα νέα», που εκδίδει ο Σύνδεσμος Χρυσοβιτσάνων Ξηρομέρου «Τα Κόροντα».
Στην εφημερίδα περιλαμβάνονται τα νέα από την γιορταστική εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας που περιελάμβανε και παιδική γιορτή με παράσταση κλόουν, την ίδρυση λαογραφικού Μουσείου, το άρθρο του Πάνου Λαζαρόπουλου «Ο καιρός», O ταχυδρόµος του χωριού του ιερέα Βασίλειου Πόπη, ενημέρωση από τη Νομαρχία που επιμελείται ο Ταξιάρχης Σάββας, αθλητικά, ειδήσεις-σχόλια, τα νέα του χωριού και άλλα.
Μπορείτε να διαβάστε την εφημερίδα «Χρυσοβιτσάνικα νέα» ηλεκτρονικά, στο site: http://takoronta.ucoz.com/ που καλύπτει ένα μεγάλο φάσμα δραστηριοτήτων του συνδέσμου, άμεσα και έγκυρα. Για οποιαδήποτε πληροφορία, συνεργασία ή συνδρομή, μπορεί κανείς να απευθυνθεί στον Πρόεδρο του Συνδέσμου: Κώστας Γεωργούλας, Περιστάσεως 89, 18450 Νίκαια, τηλ: 6973/330607.

Δεν υπάρχουν σχόλια: