Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2010

Το Πνευματικό Κέντρο "Στέλιος Τσιτσιμελής" και το Εικαστικό Εργαστήρι σας προσκαλούν στην ομιλία του Πάνου Χαραλάμπους, στο Αγρίνιο.

Το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αγρινίου «Στέλιος Τσιτσιμελής» και το Εικαστικό Εργαστήρι του Δήμου Αγρινίου στα πλαίσια του 1ου Εικαστικού Κύκλου - Αιτωλοακαρνάνες Εικαστικοί, σας προσκαλούν στην ομιλία του Αντιπρύτανη της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών Αθήνας Πάνου Χαραλάμπους, τη Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2010, στις 7.00 μμ, στη Γλυπτοθήκη Χρήστου Καπράλου με θέμα: «Η Καλλιτεχνική Εκπαίδευση στην Ελλάδα».
Πάνος Χαραλάμπους σύντομο βιογραφικό
Ο Πάνος Χαραλάμπους γεννήθηκε το 1956. Κατάγεται από το Ρίβιο-Παπαδάτου της Ακαρνανίας. Σπούδασε στην ΑΣΚΤ της Αθήνας στο εργαστήριο του Ν. Κεσσανλή (1983-88) της οποίας από το 2009 είναι αντιπρύτανης. Ζει και εργάζεται στην Αθήνα.Έχει πραγματοποιήσει επτά ατομικές εκθέσεις σε γκαλερί της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και του Βερολίνου. Συμμετείχε σε περισσότερες από είκοσι ομαδικές εκθέσεις και διεθνείς εικαστικές εκδηλώσεις. Ανάμεσά τους ξεχωρίζουν η 2η (Θεσσαλονίκη-1986) και η 3η (Βαρκελώνη-1987, Μπολόνια 1988) Biennale Νέων Δημιουργών Ευρωπαϊκών Χωρών της Μεσογείου, η έκθεση Out of Limits στην Πολωνία και η Kunst Europa στο Βερολίνο το 1991. Συμμετοχή είχε επίσης στις εκδηλώσεις που οργανώθηκαν στα πλαίσια του θεσμού Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης στη Γλασκώβη το 1990 και στην Κοπεγχάγη το 1996.
Πηγή: http://agrinio-news.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: