Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2010

Μίλησε η έδρα, ο Παναιτωλικός 1-0 την Καρδίτσα.




Ο Παναιτωλικός επικράτησε 1-0 της Αναγέννησης Καρδίτσας στο Αγρίνιο, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Β` Εθνικής. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στην μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης και έφτασαν δίκαια στην κατάκτηση των τριών βαθμών. Από την άλλη πλευρά, οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν, μετά το γκολ που δέχθηκαν, να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.
Με αυτή την νίκη, ο Παναιτωλικός ανέβηκε στην 5η θέση του πίνακα, όπου ισοβαθμεί με τον Εθνικό Αστέρα. O Παναιτωλικός του οποίου οι παίκτες φορούσαν άσπρες Φανέλλες είχαν την πρωτοβουλία τρων κινήσεων στο πρώτο μέρος του αγώνα, χωρίς ωστόσο να μετουσιώσουν την υπεροχή τους σε κάποιο γκολ. Οι φιλοξενούμενοι αρκέστηκαν σε παθητικό ρόλο, προσπαθώντας να χτυπήσουν στις αντεπιθέσεις. Η λήξη του πρώτου ημιχρόνου βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες, χωρίς τέρματα.
Οι προσπάθειες των παικτών του Γιάννη Νταλακούρα καρποφόρησαν στο 55` του δεύτερου μέρους, όταν ο Μπαϊκαρά σκόραρε και άνοιξε το σκορ για τον Παναιτωλικό. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να απαντήσουν και να φτάσουν στην ισοφάριση, αλλά οι προσπάθειες τους δεν είχαν κάποιο αποτέλεσμα. Ετσι, ο Παναιτωλικός πήρε την νίκη 1-0, η οποία τον ανεβάζει στην 5η θέση της βαθμολογίας, μαζί με τον Εθνικό Αστέρα. Ο αγώνας προβλήθηκε σε απευθείας μετάδοση από την ΕΤ3 και έτσι όλοι οι Αιτωλοακαρνάνες της Ελλάδας είχαν την ευκαιρία να δουν την αγαπημένη τους ομάδα.
Παναιτωλικός
(Γιάννης Νταλακούρας): Πονηρός, Γκόλιας, Αναστασιάδης, Παλαιολόγος, Στόρμπαεκ, Δημούτσος, Θεοδωρίδης, Δέντσας, Μπαϊκαρά (75` Μόρετς), Μπακάκης (46` Μπουμάλ), Ζουρούδης (80` Χάντζιτς).
Αναγέννηση Καρδίτσας
(Περικλής Αμανατίδης): Κουτσόπουλος, Αγγελόπουλος (78` Ουέλινγκτον), Μάριαν, Δούκας, Διγκόζης, Μόντζο, Βούκοβιτς, Μελαμπιανάκης, Γκόγκας (70` Βακουφτσής), Χατζηρίζος (67` Τσάγγαρης), Μπουντούρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο