Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2010

Η Αιτωλοακαρνανία θα συμμετέχει στην έκθεση «Activetrip»

Με τη συμμετοχή της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Αιτωλοακαρνανίας πραγματοποιείται η 3η έκθεση Νέων και Ειδικών Μορφών Τουρισμού στην Πάτρα (Παρασκευή 26/02/10 – Κυριακή 28/02/10 στο Παμπελοποννησιακό Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Πατρών (ΠΕΑΚ) «Ολυμπιονίκης Δημήτρης Τόφαλος» (Μποζαϊτικα Πατρών).
Στόχος της διοργάνωσης είναι η δημιουργία δικτύου γεωγραφικών προσδιορισμών, οι οποίοι διαθέτουν ποιοτικά και ποσοτικά χαρακτηριστικά, τα οποία συγκλίνουν στην ανάπτυξη ειδικών μορφών τουρισμού.
Ο νομός Αιτωλοακαρνανίας παραδοσιακά αγροτικός διαθέτει και ποικιλία τουριστικών ενδιαφερόντων, που με την κατάλληλη αξιοποίηση και προβολή μπορούν να συμβάλλουν στην τουριστική ανάπτυξη και να ενισχύσουν σημαντικά τους υπόλοιπους τομείς οικονομικής δραστηριότητας.
Επιπλέον, η μακρόχρονη παράδοση στις πρωτογενείς καλλιέργειες, μπορεί να αξιοποιηθεί προς όφελος της τουριστικής δραστηριότητας και να ενταχθεί σε έναν ευρύτερο τουριστικό σχεδιασμό, ενισχύοντας την ανάπτυξη εναλλακτικών μορφών τουρισμού, όπως αυτή του αγροτουρισμού μέσα από ένα σχεδιασμό που θα προέχει η προστασία του περιβάλλοντος.
Τα εγκαίνια της 3ης Έκθεσης Νέων και Ειδικών Μορφών Τουρισμού «ACTIVETRIP», θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2010 στις 19:30 μ.μ., στο ΠΕΑΚ «Ολυμπιονίκης Δημήτρης Τόφαλος» (Μποζαϊτικα Πατρών).
Διάρκεια και ωράριο Λειτουργίας Εκθέσεως
Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου – Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2010
καθημερινά από 11:00 π.μ.- 21:00 μ.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο