Τετάρτη 25 Μαΐου 2022

Επέτειος Έναρξης Εθνικής Επανάστασης στο Αρχοντοχώρι Ξηρομέρου


Με κάθε Επισημότητα Τελέστηκε Ο Όρθρος και η θεία λειτουργία στο μοναστήρι της Παναγίας Ζαπατίνας στο Αρχοντοχ
ώρι Ξηρομέρου για την Επέτειο Της Ενάρξεως της Επανάστασης.....
Διαβάστε περισσότερα »
την θεία λειτουργία Τέλεσαν Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Π. Χρυσόστομος Κελεπουρης, Εφημέριος Κατούνας και Ο Ιερομόναχος Π. Ευφρόσυνος Γρίβας Εφημέριος Κανδήλας ενώ Συμπροσευχόμενος παρέστη ο Εφημέριος του Αρχοντοχωρίου Π. Αθανάσιος Φραγκοτασιος!! Στο Αναλόγιο Έψαλαν Ο Δημήτρης Γρινος Λαμπαδάριος Αγίου Ιωάννη Θεολόγου φυτειών Και Ο Καραχάλιος Κωνσταντίνος Ψάλτης στο Αρχοντοχώρι!! Επίσης Παρέστη ο Δήμαρχος Ξηρομέρου Ιωάννης Τριανταφυλλάκης Ο πρόεδρος Αρχοντοχωρίου Δημοτικοί Σύμβουλοι Και οι Κάτοικοι Του Χωριού 

Χρόνια πολλά!!!











16 σχόλια:

  1. Ρε ρε τα καλοπαιδα που ειχατε χαθει τοσες μερες και καναμε μαυρα ματια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά που είναι ο κόσμος;
    Μόνοι σας μείνατε και φωτογραφίζεστε;
    😂😂😂😂

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χαχαχα
    Τρεις και ο κούκος
    Νόμισε ο δήμαρχος ότι θα τον υποδεχτούν μετά βα·ί·ων και κλάδων
    Πω πω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έμαθαν ότι θα πάει ο δήμαρχος και δεν πάτησε κανένας
    Τσαμπα οι καρέκλες που κουβάλησαν
    Αυτό θα παθαίνετε Δήμαρχε από δω και πέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σιγά που θα πήγαινε ο κόσμος για το δήμαρχο και για τον πιτσινελη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το 23 θα δειτε με ποιον ειναι ο κοσμος. Ειδαμε πραγματικο δημαρχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μονο ηΖΑΒΤΣΑ γεμιζ πλατειες και Ζαμπαντινες
    Να μαθσ και συ Γιαννη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τι καρτερεις Καλογερε μοναχος μες στο Κουγκι? Οχτω μοναχα μειναμε κι ειμαστε λαβωμενοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οι μάγκες του πληκτρολογίου χαίρονται με την κατάντια τους!!! Ευτυχώς που δεν ήρθατε γιατί φάνηκε τι είστε!! Αυτοί είστε!! Μόνο για το προσωπικό σας όφελος και για τα πανηγύρια!! Για την ανάδειξη του τόπου σας τίποτα!! Μόκο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Λυπηρό γεγονός πως μέσα από από ένα θρησκευτικό γεγονός ορισμένοι βάζουν την πολιτική τους! Διαβάζουμε στα σχόλια για τους δημάρχους για τους προέδρους ακόμη και για τους πολίτες, πραγματικά ντροπή για αυτή την κοινωνία και το επίπεδο των ανθρώπων που έχουν τόσο εμπάθεια μέσα τους που ακόμη δεν διστάζουν να χρησιμοποιήσουν αυτό το θρησκευτικο δημοσίευμα για να περάσουν τα πολιτικά τους!! Για πρώτη φορά μετά από τόσα χρόνια έγινε Θ. Λειτουργία στο μοναστήρι της Παναγίας της Ζαπατίνας και εσάς τους "μεγάλους" σας εντυπωσίασε η παρουσία τού Δημάρχου ή το ποιος σύλλογος επιμελήθηκε το γεγονός ( Λες και δεν γνωρίζουν πλέον πως το Αρχοντοχωρι έχει χωριστεί στα δύο με αυτούς τους συλλόγους) ΝΤΡΟΠΉ!! ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΉ σε όσους βρήκαν ευκαιρία να κάνουν αντιπολίτευση μέσα από αυτό το άρθρο!!! Γίνεται φανερό πως ορισμένοι δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο! Πραγματικά λείπουμε γιατί βλέπω πως το θρησκευτικό συναίσθημα δεν υπάρχει πλέον, το μόνο πού κυριαρχεί είναι ο φθόνος και η κακία μεταξύ σας!! Βλέπουμε στο άρθρο την έλλειψη του κόσμου και αντί να προβληματιστούμε ο κάθε ένας μας ξεχωριστά γι αυτή την πνευματική αδιαφορία που κυριαρχεί , ασχολούμαστε με τους δημάρχους και τους κάθε συλλόγους!! Αν δεν έχουμε συναίσθηση της φτώχειας μας (,σε πολιτικό, κοινωνικό και θρησκευτικό επίπεδο) τουλάχιστον ας μην τα ισοπεδώνουμε όλα!!
    Μακάρι να τελείται θ.λειτουργια συχνά στο μοναστήρι της Παναγίας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Λυπηρό γεγονός πως μέσα από από ένα θρησκευτικό γεγονός ορισμένοι βάζουν την πολιτική τους! Διαβάζουμε στα σχόλια για τους δημάρχους για τους προέδρους ακόμη και για τους πολίτες, πραγματικά ντροπή για αυτή την κοινωνία και το επίπεδο των ανθρώπων που έχουν τόσο εμπάθεια μέσα τους που ακόμη δεν διστάζουν να χρησιμοποιήσουν αυτό το θρησκευτικο δημοσίευμα για να περάσουν τα πολιτικά τους!! Για πρώτη φορά μετά από τόσα χρόνια έγινε Θ. Λειτουργία στο μοναστήρι της Παναγίας της Ζαπατίνας και εσάς τους "μεγάλους" σας εντυπωσίασε η παρουσία τού Δημάρχου ή το ποιος σύλλογος επιμελήθηκε το γεγονός ( Λες και δεν γνωρίζουν πλέον πως το Αρχοντοχωρι έχει χωριστεί στα δύο με αυτούς τους συλλόγους) ΝΤΡΟΠΉ!! ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΉ σε όσους βρήκαν ευκαιρία να κάνουν αντιπολίτευση μέσα από αυτό το άρθρο!!! Γίνεται φανερό πως ορισμένοι δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο! Πραγματικά λείπουμε γιατί βλέπω πως το θρησκευτικό συναίσθημα δεν υπάρχει πλέον, το μόνο πού κυριαρχεί είναι ο φθόνος και η κακία μεταξύ σας!! Βλέπουμε στο άρθρο την έλλειψη του κόσμου και αντί να προβληματιστούμε ο κάθε ένας μας ξεχωριστά γι αυτή την πνευματική αδιαφορία που κυριαρχεί , ασχολούμαστε με τους δημάρχους και τους κάθε συλλόγους!! Αν δεν έχουμε συναίσθηση της φτώχειας μας (,σε πολιτικό, κοινωνικό και θρησκευτικό επίπεδο) τουλάχιστον ας μην τα ισοπεδώνουμε όλα!!
    Μακάρι να τελείται θ.λειτουργια συχνά στο μοναστήρι της Παναγίας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Όταν τα πράγματα, γίνονται με προχειρότητες και δίχως προγραμματισμό και κυρίως τη συμμετοχή των Τοπικών φορέων και του λαού, λογικό είναι να έχει αυτά τα αποτελέσματα και αυτή την απογοητευτική εικόνα ( τρείς κι ο κούκος ! από πλευράς κόσμου). Έλειπαν οι στρατιωτικές , αστυνομικές και πολιτικές αρχές. Και προ παντός τα Σχολεία και οι Δασκάλοι που σε τέτοιες εκδηλώσεις "επιβάλλεται" να είναι παρών. Εφόσον δεν έχει δημοσιευθεί ακόμα το ΦΕΚ για την αργία ( διαβάζω σήμερα ότι στο Αγρίνιο τώρα θα δημοσιευθεί το ΦΕΚ ) οι εκδηλώσεις ήταν περιττές.Με προβληματίζει πολύ η παντελής απαξίωση παρουσίας κοινού σε τέτοιες εκδηλώσεις. Του χρόνου που θα είναι προεκλογική περίοδο, θα έρθουν όλοι οι υποψήφιοι !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε σημασία ιστορική έχει η καθιέρωση της επετείου την 25η Μαϊου..
      Ο εορτασμός σιγά-σιγά θα γίνεται και πιό λαμπρός.

      Διαγραφή
  13. Προς τον 12:04 Η Θεία Λειτουργία υπαίθρια όπως χτες είναι πάρα πολύ δύσκολο (Λόγω θερμοκρασιών) αλλά θα γίνεται στην Χάρη Της τουλάχιστον. Με λυπεί το γεγονός ότι ο κόσμος του χωριού δεν εκκλησιάζεται πλέον. Κάθε Κυριακή λειτουργεί ο Ιερός Ναός του Αγίου Σπυρίδωνα και μετράς στα δάχτυλα του ενός χεριού τους παρευρισκομένους. Δικαιολογίες πάμπολλες !!!

    Οι καιροί όμως είναι δύσκολοι , ιερείς δεν υπάρχουν όπως τα προηγούμενα χρόνια. Άν - ω μη γένοιτο- μείνει το χωριό απο ιερέα για να καλυφθεί κάποια άλλη ενορία που έχει περισσότερη συμμετοχή σε Λειτουργίες τότε θα τρέχουν !!

    Όσον αφορά το οργανωτικό κομμάτι δεν είναι της αρμοδιότητας μου για να εκφέρω άποψη. Εμένα μου ζητήθηκε Θεία Λειτουργία όπως και ετελέσθη.

    Η Εκκλησία δεν παίζει πολιτικά παιχνίδια και δεν εμπλέκεται σε κάθε είδους τέτοιες σκοπιμότητες.

    Άν με το να μην έρθουν σε αυτή την σεμνή τελετή που έγινε για την ανάδειξη ενός ιστορικού γεγονότος γνωστό σε όλο τον Νομό νομίζουν ότι έκαναν εμπάργκο στον Δήμαρχο πλανώνται πλάνην οικτρά. Εγώ το μεταφράζω ότι έκαναν εμπάργκο Στην Παναγία μας!!

    π.Αθανάσιος Φραγκοτάσιος

    Εφημέριος Αρχοντοχωρίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ . ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο