Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015

Έγινε καθαρισμός-συντήρηση στο δρόμο από Θύρρειο μέχρι τις κεραίες στα Ακαρνανικά




           Επιτέλους με ενέργειες του δραστήριου Προέδρου της Τ.Κ. Θυρρείου Χρήστου Παλούκη έγινε συντήρηση - καθαρισμός στο δρόμο από Θύρρειο μέχρι την κορυφή στο Πυργαντί (κεραίες στα Ακαρνανικά) με ευθύνη της τεχνικής υπηρεσίας από την Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας.
     Πρόκειται για εργασίες που ολοκληρώθηκαν όπως καθαρισμός από πέτρες και μπάζα, αλλά και χώματα που βρίσκονταν στις άκρες του δρόμου, μαζεύτηκαν τα σκουπίδια, καθαρίστηκαν τα χαντάκια και τα γεφύρια, έγινε διάνοιξη τάφρων, κ.α......


  
        Ο πρόεδρος της Τ.Κ. Θυρρείου Χρήστος Παλούκης τόνισε: "Μια ακόμα σημαντική παρέμβαση στο δρόμο από Θύρρειο μέχρι την κορυφή στο Πυργαντί ολοκληρώθηκε και η οποία αποτελεί την ομορφότερη ορεινή διαδρομή στη περιοχή μας. 
    Θέλω να ευχαριστήσω την Αντιπεριφερειάρχη Αιτωλοακαρνανίας, κα Χριστίνα Σταρακά για την άμεση ανταπόκριση και το ιδιαίτερο ενδιαφέρον της για τη βελτίωση του δρόμου, τον προϊστάμενο του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας κ. Γιάννη Τέγα και τον κ. Νίκο Παππά προϊστάμενο Τεχνικών υπηρεσιών που βοήθησαν στην υλοποίηση του μικρού αλλα με μεγάλη σημασία έργου για την εξυπηρέτηση της τοπικής  κοινωνίας μας. 
       Θα ήθελα κλείνοντας να ευχαριστήσω και τον Ηρακλή Μωραΐτη, ο οποίος, δούλεψε με μεράκι με τα μηχανήματα του και η εργασία του  ήταν πολύ πιο πάνω από το ποσό που πήρε".





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο