Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2022

Έναρξη διαβούλευσης για το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Αγρινίου


Ο Δήμος Αγρινίου ολοκλήρωσε την α’ φάση του έργου εκπόνησης του Επιχειρησιακού του Προγράμματος. Αποτέλεσμα της α’ φάσης είναι ο Στρατηγικός Σχεδιασμός του Δήμου για την επόμενη χρονική περίοδο, ο οποίος υπερψηφίστηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο στις 21/2/2022......

Επόμενο βήμα είναι η Διαβούλευση του Επιχειρησιακού Προγράμματος. Το α’ μέρος του Επιχειρησιακού Προγράμματος (Στρατηγικός Σχεδιασμός) έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου και είναι προσβάσιμο από όλους.

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι πολίτες, επιχειρήσεις και φορείς μπορούν να συμμετέχουν στη διαμόρφωση της επόμενης γενιάς έργων του Δήμου μας, συμβάλλοντας μέχρι τις 9 Μαρτίου 2022 με τις προτάσεις και τις παρατηρήσεις τους με τους εξής τρόπους:

· Μέσω της πλατφόρμα διαβούλευσης: http://www.ep-agrinio.gr

· Μέσω email στο epixeirisiako.agrinio@gmail.com

· Με τη συμμετοχή τους σε ημερίδα διαβούλευσης, η οποία θα λάβει χώρα τις επόμενες ημέρες. Οι λεπτομέρειες της ημερίδας θα ανακοινωθούν σύντομα στην ιστοσελίδα του Δήμου και του έργου.



Το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα αποτελεί το βασικότερο εργαλείο για την άσκηση του αναπτυξιακού ρόλου ενός Δήμου, λαμβάνοντας υπόψη τα τοπικά προβλήματα, τους διαθέσιμους πόρους και τις δυνατότητές του ως οργανισμού σε τοπικό, περιφερειακό και εθνικό επίπεδο. Το αποτέλεσμα της Διαβούλευσης θα αξιοποιηθεί για την εξειδίκευση του στρατηγικού σχεδιασμού σε έργα και δράσεις με άμεσα ωφελούμενους τους κατοίκους και τις επιχειρήσεις της περιοχής μας..

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο