Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2022

ΤΟ EUROFERRY OLYMPIA ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ ( φωτο)


φωτορεπορταζ : Τζένη Παπαδημητριου  
Μετά από το ταξίδι 26 ωρών το πλοίο EUROFERRY OLYMPIA έφθασε από την Κέρκυρα στο λιμάνι τού Αστακού (Πλατυγιαλη) στις 11:30 π.μ σήμερα......

Στο Πλατυγιαλη θα γίνουν με ασφάλεια οι έρευνες για τον εντοπισμό των 10 αγνοουμένων. Οι συγγενείς αυτών βρίσκονται σε παρακείμενο κτήριο κοντά στο λιμάνι και περιμένουν με την αγωνία ζωγραφισμένη στο πρόσωπό τους να μάθουν την τύχη των αγαπημένων τους.

Στο πλοίο δεν υπάρχει φλόγα παρά μόνο καπνοί που όσα πάει και μειώνονται.

Στο λιμάνι βρίσκονται αρκετά πυροσβεστικά οχήματα και στη θάλασσα βρίσκεται πλοιάριο της πυροσβεστικης για τυχόν αναζωπυρωση για να μπορέσει να συνδράμει.

Στο αμέσως επόμενο διάστημα θα αρχίσουν όπως άκουσα από τους παραβρισκομενους δημοσιογράφους να κάνουν οπές (τρύπες) στο πρώτο γκαράζ για να απελευθερωθουν τα τοξικά αέρια και να μπορούν να ερευνήσουν το πλοίο για τυχόν επιζώντες.

Στο λιμάνι βρίσκεται μεγάλη δύναμη της Πυροσβεστικής από Αιτωλοακαρνανια, Πάτρα και Αθήνα. Επίσης βρίσκονται και αρκετά κανάλια από Ελλάδα και Εξωτερικό και περιμένουν να καλύψουν το ευχάριστο για την τύχη των αγνοουμένων ή το δυσάρεστο γι' αυτούς.

Δείτε φωτογραφίες τραβηγμένες πριν από λίγο από το Πλατυγιαλη - Αστακού Ξηρομερου.





















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο