Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2022

Αιτωλικό: Στο στόχαστρο της Αστυνομίας “κόντρες” οχημάτων

 


Σε 33 ανέρχονται οι παραβάσεις  που βεβαιώθηκαν στο Αιτωλικό, μετά από τροχονομικούς ελέγχους της Αστυνομίας, με σκοπό να αποτραπούν “κόντρες”.
Διαβάστε περισσότερα »

Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε, από τους αστυνομικούς του Α΄ Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Αντιρρίου – Ιωαννίνων, της Ομάδας Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αιτωλίας και του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού, διενεργήθηκαν  σε παράπλευρη οδό, της Ιόνιας Οδού, στο ύψος του Αιτωλικού, στοχευμένοι τροχονομικοί έλεγχοι για αποτροπή αυτοσχέδιων αγώνων.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί διενήργησαν 102 τροχονομικούς ελέγχους και βεβαίωσαν 33 παραβάσεις για επικίνδυνους ελιγμούς, κυκλοφορία οχημάτων χωρίς σιγαστήρα, μη χρήση ζώνης, μη χρήση προστατευτικού κράνους και για λοιπές τροχονομικές παραβιάσεις.

Παράλληλα, αφαιρέθηκαν από οδηγούς και οχήματα, 11 άδειες ικανότητας οδήγησης, 8 άδειες κυκλοφορίας και 6 ζεύγη πινακίδων κυκλοφορίας.

Οι στοχευμένοι έλεγχοι για την αποτροπή αυτοσχέδιων αγώνων θα συνεχιστούν για την διασφάλιση συνθηκών οδικής ασφάλειας και την προστασία των λοιπών χρηστών των οδών, επισημαίνεται από την Αστυνομία.

sinidisi.gr

4 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ. ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΡΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΝΤΡΕΣ ΜΕ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΑΠΟ ΑΝΗΛΙΚΑ!ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ,Ή ΜΗΠΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΑΙΝΕ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕ.ΕΦΟΣΟΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ. ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΡΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΝΤΡΕΣ ΜΕ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΑΠΟ ΑΝΗΛΙΚΑ!ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ,Ή ΜΗΠΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΑΙΝΕ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕ.ΕΦΟΣΟΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στον δρόμο μεταξύ Πογωνιάς και Παλαίρου δεν κάνουν απλά κόντρες... Ξαπλώνουν στα μηχανακια με την κοιλιά στην σέλα, ανοίγουν και τα χέρια σαν να είναι στον Τιτανικο και καλή τύχη σε όποιον βρεθεί στο διάβα τους... Κάποιος Άγιος μέχρι τώρα φυλαξε και δεν έχει γίνει ακόμα τίποτα κακό...Αν η αστυνομία θέλει να έρθει με πολιτικά και απροειδοποιητα και θα σώσει ζωές αλλά δεν θέλουν... Πού να κουράζονται τα παιδιά... Τόσες αρμοδιότητες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επισης και στο δρομο Μυτικα-Αστακου...μεγαλος επηριψωμενος...μια χαρα..αστυνομια πουθενα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο