Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2022

ΝΙΚΟΣ ΤΖΟΓΑΝΗΣ Απίστευτο κι όμως αληθινό


Ο Δήμος Ξηρομέρου με απόφαση της οικονομικής του επιτροπής όρισε δικηγόρο στον τέως Δήμαρχο Ξηρομέρου Ερωτόκριτο Γαλούνη για να τον υπερασπιστεί στο εφετείο που έχει τις προσεχείς ημέρες σε προσωπική του καθαρά υπόθεση για την οποία κατηγορείτε (και δικάστηκε πρωτόδικα σε 18 μήνες φυλάκιση) για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης.......
Διαβάστε περισσότερα »
Μέχρι τώρα ξέραμε ότι ο Δήμος μπορεί να ορίσει δικηγόρο σε αιρετό ή υπάλληλο προς υπεράσπιση του για αδίκημα που σχετίζεται με την υπηρεσία του και όχι για προσωπική του υπόθεση.

Ακολουθούν οι αποφάσεις

ΤΖΟΓΑΝΗΣ ΝΙΚΟΣ







12 σχόλια:

  1. ΦΙΛΕ ΣΥΝΔΗΜΟΤΗ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΣ ΕΣΥ ΜΕ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ ΤΗ ΑΚΡΗΒΩΣ ΛΕΝΕ ΤΑ ΚΙΤΑΠΙΑ ΑΥΤΑ,ΚΑΙ ΕΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΕ ΤΖΟΓΑΝΗ ΑΛΛΑ ΑΚΟΥΓΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΚΑΜΕΝΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΛΗ ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η υπόθεση αφορά την παρακάτω συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.

    https://xiromeronews.blogspot.com/2014/10/blog-post_900.html

    όπου σαν δήμαρχος έκανε ότι έκανε και ήρθε η ώρα της δικαιοσύνης
    δεν είναι προσωπική υπόθεση και διαφορά και δυστυχώς αναγκαστικά ο δήμος του έβαλε δικηγόρο.
    σιγά μην είχε όρεξη κανείς να πληρώνει τις αλαζονείες οποιουδήποτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ελα μετα για ψηφο ΟΥΤΕ ΤΟΝ δικο σου δεν θα βρεις.με λεφτά του ελληνα φορολογουμένου πολιτη πληρωσατε τα γαλουνη δικαστήρια.Με τα λεφτά μας ρε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΆ ΤΟΥ ΔΉΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΠΛΗΡΟΣΑΤΕ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΌΡΟ ΤΟΥ ΓΑΛΟΥΝΗ ΦΆΤΕ ΝΑ ΦΆΜΕ ΘΑ ΤΑ ΠΟΎΜΕ ΣΤΙΝ ΚΑΛΠΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 9:52 γραψε το ονομα σου να δουμε αν πληρωνεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν θέλεις να μάθεις το όνομα κάποιου είθισται να συστήνεται ο ενδιαφερόμενος περιμένω να μάθω τον ενδιαφερόμενο

      Διαγραφή
  6. Ρε που χάθηκε αυτός? Θυμάμαι ότι έργο έπαιρνε επί Πυθαγόρα σε δύο χρόνια ήταν άχρηστο χάχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ασε μας ρε νικο τζογανη,ο γαλουνης εκανε τις δηλώσεις σαν δήμαρχος μεσα στο δημοτικό συμβούλιο και σύμφωνα με το νόμο δικαιούται δικηγόρο όλα τα άλλα ειναι εντυπώσεις που λες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Προς 2:44 Σε πειραξε αν ο λαος τα πληρωνει η πανε στην εφορια. Εξυπνακια απο μας του φτωχους και χρεωμενους πολιτες περνεις την μισθουρασου.και δεν σε πειραξε τον δικηγορο του γαλουνη που τον πληρωνει ο δημος? τσικνοπεμτη σημερα το μενου τι εχει σουβλακια η μπαρμπουνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ 3.21μμ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟΥΣ ΨΕΥΤΙΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΜΕ ΨΕΜΑΤΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ Η ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΜΑΙΜΟΥ,ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΣΠΗΖΕΤΕ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΑΡΠΑΧΤΙΚΑ,ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΑΛΙΑ ΚΑΛΑ ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΑΧΡΗΣΤΑ ΕΙΝΑΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΝΩΝΥΜΕ 3,21ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΓΡΑΦΗΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΑΡΟΣ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΠΟΝΥΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΝΝ ΚΡΥΒΕΣΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΡΠΑΧΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΨΕΥΤΟΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΔΙΧΝΗΣ ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟΝΣΟΥ . ΜΑΛΟΝ ΓΙΑ ΚΛΑΚΑΔΩΡΟΣ ΦΑΙΝΕΣΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κανένα έργο ρε παιδιά κ για μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο