Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2022

Δωρεάν παραχώρηση πλυντηρίου κάδων από τον όμορο Δήμο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, προς τον Δήμο Ξηρομέρου.

 


Με ομόφωνη απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου της Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, που ανέβηκε στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ σήμερα 25-2-2022, εγκρίνεται η δωρεάν παραχώρηση προς χρήση, πλυντηρίου κάδων στο Δήμο Ξηρομέρου , σύμφωνα με την εισήγηση του αρμοδίου τμήματος.....

Ο Δήμος Ξηρομέρου δυστυχώς όπως γνωρίζουμε, δεν διαθέτει αυτό το πολύ ακριβό αλλά τόσο απαραίτητο μηχάνημα, ώστε οι κάδοι να πλένονται και να μην μυρίζουν, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες. Καμία προηγούμενη δημοτική αρχή δεν το είχε στο προγραμματισμό της, ούτε το υλοποίησε απ' όσο γνωρίζουμε. Παρότι πρόκειται για ένα πολύ ακριβό μηχάνημα, υπάρχει στη σκέψη και στο μελλοντικό προγραμματισμό της δημοτικής αρχής η προσπάθεια προμήθειας του.

Μέχρι τότε υπάρχει το πεδίο της διαδημοτικής συνεργασίας με τον όμορο Δήμο της Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, ώστε να μπορέσει να παρέχει και αυτή την υπηρεσία, στα πλαίσια της δημόσιας αποκομιδής των απορριμμάτων, που επέλεξε να στήσει και να λειτουργήσει τον Νοέμβριο του 2020.

Ο Δήμος Ξηρομέρου λοιπόν απέστειλε την υπ' αριθμό πρωτ. 1380/14.2.22 επιστολή, μέσω του Αντιδημάρχου καθαριότητας κ Παληογιάννη, με την οποία ζήτησε στα πλαίσια της διαδημοτικής συνεργασίας την παραχώρηση του πλυντηρίου κάδων, κάτι που όπως προαναφέραμε έγινε δεκτό.

Η αλληλεγγύη μεταξύ των Δήμων και ιδιαίτερα των μεγαλύτερων Δήμων προς τους πιο μικρούς, στη πράξη.

Είναι σημαντικό για τον Δήμο Ξηρομέρου, με την εκάστοτε διοίκηση του, να έχει επαφές, δεσμούς και σχέσεις με όλους τους υπόλοιπους Δήμους.

Δείτε εδώ το επίσημο έγγραφο.

mytikaspress.

1 σχόλιο:

  1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ . ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο