Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2022

ΕΦΥΓΕ Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΚΟΪΔΑΣ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ ΘΕΡΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ .


Σήμερα η Τοπική Αυτοδιοίκηση και το Πνευματικό Απόκουρο έχασε έναν γνήσιο υπηρέτη......
Διαβάστε περισσότερα »
Ο Δάσκαλος Κωνσταντίνος Καρακόιδας από την Ανάληψη , έφυγε αιφνιδίως από τα εγκόσμια σε ηλικία 75 ετών . Διετέλεσε Επιθεωρητής Εκπαίδευσης , Σχολικός Σύμβουλος , δημοτικός σύμβουλος Θέρμου, πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και Αντιδήμαρχος.

Ήταν στυλοβάτης κάθε πνευματικής εκδήλωσης που είχε αναφορά την περιοχή μας και ταυτόχρονα συγγραφέας βιβλίων, όπως «Το Στρατόπεδο της Δερβέκιστας και το Οδοιπορικό της Θυσίας των Ελεύθερων Πολιορκημένων», «Τα πέντε Δημοτικά Σχολεία της Κοινότητας Αναλήψεως του Δήμου Θέρμου Αιτωλ/νιας στην πορεία του χρόνου (1860-2021)» , το οποίο συνέγραψε με τον Γιάννη Κ. Κονδύλη. Έλαβε μέρος σε πολλές εκδηλώσεις με ομιλίες ιστορικού και πολιτιστικού περιεχομένου , με τελευταία στα αποκαλυπτήρια της Προτομής του Αρχιστρατήγου Γεωργίου Καραϊσκάκη στο Πετροχώρι τον Ιούνιο 2021 , ενώ ήταν αυτός που καθιέρωσε την γιορτή για τους Εξοδίτες στη Δερβέκιστα την Κυριακή των Βαΐων.

Ως αυτοδιοικητικός παρήγαγε πλούσιο έργο στο Δήμο Θέρμου και ήταν αυτός ο οποίος έφτιαξε τα καταστατικά των Οργανισμών , όπως του Κέντρου Πολιτισμού και Αθλητισμού , του Οργανισμού Κοινωνικής Αλληλεγγύης , τον Κανονισμό Λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου ενώ υπήρξε ένας υποδειγματικός Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου , διακατεχόμενος από αμεροληψία , ευθύτητα και εντιμότητα.

Ως Δήμαρχος Θέρμου τον αποχαιρετώ με σεβασμό, εκφράζοντας δημόσια τις ευχαριστίες μου για την τιμή , την φιλία και την συνεργασία μας μέσα από διαφορετικές δημοτικές παρατάξεις .

Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του .

Ο Δήμαρχος
Σπυρίδων Κωνσταντάρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο