Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2022

Επίσκεψη Μητροπολίτου Ναυπάκτου στο Υποκατάστημα Μεσολογγίου του Κτηματολογικού Γραφείου Δυτικής Ελλάδας


Την Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2022 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου και Τοποτηρητής της Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Ιερόθεος επισκέφθηκε το νεοσυσταθέν Υποκατάστημα Μεσολογγίου, του Κτηματολογικού Γραφείου Δυτικής Ελλάδας,.....
Διαβάστε περισσότερα »
στο οποίο εντάχθηκε και το καταργηθέν Υποθηκοφυλακείο Ναυπάκτου, κατόπιν προσκλήσεως της Προϊσταμένης του Γραφείου κ. Ευαγγελίας Κανδρή-Ζωγράφου.

Ο Σεβασμιώτατος ευλόγησε τη βασιλόπιτα και ευχήθηκε για τη νέα χρονιά υγεία και δύναμη. Στην σύντομη προσφώνησή του αναφέρθηκε στο έργο που επιτελείται στο κτηματολογικό Γραφείο, στην προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, και επεσήμανε την ανάγκη να εργαζόμαστε όλοι με έμπνευση και αγάπη σε όλους τους τομείς της ζωής μας.

Η Προϊσταμένη του Γραφείου ευχαρίστησε ιδιαιτέρως τον Σεβασμιώτατο για την ευγενή καλοσύνη του να ανταποκριθεί άμεσα στην πρόσκληση, καθώς και για την τιμή και την χαρά της επισκέψεώς του, αναφέροντας ότι και κατά τη λειτουργία του Υποθηκοφυλακείου Ναυπάκτου είχαν άριστη συνεργασία, ενώ ως ελάχιστο αντίδωρο του προσέφερε μια συλλεκτική έκδοση των χειρογράφων των Ελευθέρων Πολιορκημένων του Διονυσίου Σολωμού.

Εκ του Γραφείου Τύπου και Επικοινωνίας
της Ιεράς Μητροπόλεως




1 σχόλιο:

  1. Σε λίγο καιρό θα έχουμε Πάσχα και εσείς θα κόβεται βασιλόπιτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο