Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2022

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ : ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΥΠΟΒΡΥΧΊΟΥ ΣΤΗΝ ΓΕΩΤΡΗΣΗ ΜΑΧΑΙΡΑΣ





πηγη facebook 
Giorgos Barbarousis
Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης Facebook ο πρόεδρος της Τ.Κ Μαχαιράς κ. Γεώργιος Μπαρμπαρούσης έγραψε για την αντικατάσταση της υποβρύχια αντλίας που ήταν σε αχρηστία πάνω από δέκα χρόνια. Ακόμα  δεσμεύτηκε  σαν  πρόεδρος της Τ.Κ Μαχαιράς να εισηγηθεί στο Τ.Σ ώστε στο άμεσο μέλλον να αναγνωριστεί και να τιμηθεί η  καθοριστική προσφορά του ως άνθρωπος, ως συγχωριανός και ως Δήμαρχος ο Πυθαγόρας Σαμαράς......



ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΥΠΟΒΡΥΧΊΟΥ

Εδώ και πολλούς μήνες η γεώτρηση του χωριού λειτουργούσε με πολλά προβλήματα παλαιότητας και την συνεχόμενης άντλησης καθώς δεν υπήρχε υποστήριξη απο τη δεύτερη γεώτρηση που ήταν σε αχρηστία εδώ και 10 χρόνια. Μετά απο πολλές παρεμβάσεις και συνεννόηση με τον Δήμο και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο, το υποβρύχιο αντικαταστάθηκε απο καινούριο και γλιτώσαμε τα χειρότερα.

Η αντικατάσταση έγινε παρουσία του πρώην προέδρου της Τ.Κ Μαχαιράς και Κουτρομανου Ταξιάρχη, πρωτεργάτη των δυο γεωτρήσεων που έγιναν τη δεκαετία του 1990 και δίπλα του όπως βλέπετε, η σπασμένη υπογραφή του ευεργέτη, πρώην δημάρχου Ξηρομέρου και συγχωριανου Κ. Πυθαγόρα Σαμαρά, γιατί... "ουδείς αχαριστότερος εκ του ευεργεθέντος".

Αυτο φάνηκε και πρόσφατα με την απώλεια του που πολλοί ευεργεθέντες δε τον τίμησαν με την παρουσία τους. Δεσμεύομαι ως πρόεδρος της Τ.Κ Μαχαιράς να εισηγηθω στο Τ.Σ ώστε στο άμεσο μέλλον να αναγνωριστεί και να τιμηθεί η η καθοριστική προσφορά του ως άνθρωπος, ως συγχωριανός και ως Δήμαρχος.

Ο Πρόεδρος και το Τ.Σ καταγράφει τα χρόνια προβλήματα της καθημερινότητας, τα ταξινομει και σε συνεργασία με τον Δημο κρίνει την αναγκαιότητα τους και αποφασίζει την υλοποίηση τους. Παρ'ολο που δεν υπάρχει η οικονομική ευχέρεια προσπαθούμε για το μείζον καλο.

Στη τελευταία κατάθεση του τεχνικού προγράμματος και σε κατ' ιδίαν συνάντηση με τον Δήμαρχο, με διαβεβαίωσε πως η παιδική χαρά που δεν είχε συμπεριληφθεί στο πρόγραμμα Φιλοδημος ΙΙ απ τη προηγούμενη Δημοτική Αρχή θα γίνει πριν το καλοκαίρι. Υπενθυμίζω ότι η παιδική χαρά έχει γραφτεί στο τεχνικό πρόγραμμα της Τ.Κ ως εξής

Πρακτικό 1 της 26/01/2020

Πρακτικό 2 της 06/12/2020

Πρακτικο 1 της 28/11/2021

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ..








6 σχόλια:

  1. Γιώργο,για προτομή Καρασεβδά στον Αστακό που πλήρωσε ο Πανταζής οπου η δημοτική σου αρχή δε θέλησε να γραφτεί το όνομα του ως δωρητής δε βλέπω να είπες κάτι, το λέω γιατί όπως θες να παρουσιάσεις έχεις ευαισθησίες και μάλιστα χειρίζεσαι τα αρχαία ρητά περί αχαριστίας φαρσί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. που κολαει αυτο; ο ανθρωπος ειπε για ενα προβλημα του χωριου του. με την ματαιοδοξια και με την επιδειξη ασχολουνται αλλοι σαν το λογου σου. απο φρου φρου αρωματα αστακομακαροναδες φωτιες και τζονια μαυρα σας θαυμασαμε 5 χρονια. τωρα σειρα εχουν τα προβληματα της κοινωνιας. τις επιδειξεις σας και τους νεοπλουτισμους σας μονοι σας

      Διαγραφή
    2. Αν ειναι να γραφουμε σχολια για το ψωνισμα του καθενος ειμαστε χαζοι. Αυτο που λεει ο γιωργος λυνει τονπροβλημα τοθ χωριοθ οχι την επαρση του καθε τελευταιου.

      Διαγραφή
  2. βλεπουμε λύσεις σε προβλήματα που είχαν τα χωριά μας για πολλά χρόνια . εύγε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μέχρι πριν λίγο καιρό κατηγορουσες την δημοτική αρχή που άργησε να βάλει το καινούριο μοτέρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 11:23 προφανώς εννοεις τη δημοτική αρχή γαλουνη. Γιατί η δημοτική αρχή ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗ έλυσε και αυτο. γεια σας αγκάπες. καναπε τωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο