Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2022

Πρόσκληση εκ μέρους της ΕΛΟΠΥ σε εκδήλωση παράδοσης αθλητικού εξοπλισμού στις δομές της «Κιβωτός του Κόσμου» στην Πωγωνιανή και στην Κόνιτσα


Την Πέμπτη 03 Φεβρουαρίου, η Ελληνική Οργάνωση Παραγωγών Υδατοκαλλιέργειας (ΕΛΟΠΥ) θα προχωρήσει σε τοποθέτηση μπασκετών στη δομή της «Κιβωτός του Κόσμου» στην Πωγωνιανή Ιωαννίνων, καθώς και εξοπλισμού βόλεϊ στη δομή στην Κόνιτσα, ανταποκρινόμενη στην επιθυμία των 45 παιδιών που φιλοξενούνται στις δύο δομές......

Παράλληλα, στη δράση συμμετέχουν 3 κορυφαίες εταιρείες από τον χώρο της αγροδιατροφής που θα προσφέρουν με τη σειρά τους δώρα και τρόφιμα στα παιδιά. Συγκεκριμένα, η ΜΕΒΓΑΛ θα δωρίσει μπάλες και γαλακτοκομικά προϊόντα, η Δ. Νομικός προϊόντα συσκευασμένης τομάτας και η ΚROP φρέσκα φρούτα και λαχανικά.

ΕΛΟΠΥ, ΜΕΒΓΑΛ, Δ. ΝΟΜΙΚΟΣ και KROP ενώνουν τις δυνάμεις τους για να κάνουν την καθημερινότητα των παιδιών καλύτερη, γεμάτη παιχνίδι και ανέμελες στιγμές.

Εκ μέρους της ΕΛΟΠΥ, έχουμε την χαρά να σας προσκαλέσουμε στην μικρή αυτή γιορτή παράδοσης του αθλητικού εξοπλισμού, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2022, στις 13:00 στη δομή στη Πωγωνιανή και στις 16.00 στη δομή στην Κόνιτσα. Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν εκπρόσωποι της ΕΛΟΠΥ και των άλλων τριών εταιρειών που συμμετέχουν.

*Θα τηρηθούν αυστηρά όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για τον covid-19.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο