Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2021

Mαταίωση του 1ου κολυμβητικού διάπλου «Μύλος Κάστρο Καλάμου (Μπένελόρδου) - Φάρος Μύτικα»

 


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
Ν.Π.Δ.Δ. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΝΟΙΑ
ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣH.

Είμαστε στη δυσάρεστη θέση, με λύπη να ανακοινώσουμε την ματαίωση του 1ου κολυμβητικού διάπλου «Μύλος Κάστρο Καλάμου (Μπένελόρδου) - Φάρος Μύτικα», που ήταν προγραμματισμένος για την ερχόμενη Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου, στις 09:00 π.μ. και για την οποίο, όλες οι οργανωτικές λεπτομέρειες είχαν τακτοποιηθεί.....

Η συγκυρία της μεγάλης διασποράς του covid στα χωριά της Δ.Ε. Αλυζίας που πρόσφατα διαπιστώθηκε και της μεγάλης ανησυχίας που υπάρχει στη μικρή μας τοπική κοινωνία, μας αναγκάζει να ματαιώσουμε την συγκεκριμένη αθλητική εκδήλωση, που πιστεύουμε ότι θα ήταν ότι καλύτερο.

Ευχαριστούμε όλους για την κατανόηση σας και ιδιαίτερα τους πολλούς αθλητές, που είχαν εκφράσει την θέληση και την βεβαιότητα τους να έρθουν το Σαββατοκύριακο να μείνουν στον Μύτικα, και να κολυμπήσουν στην υπέροχη διαδρομή του 1ου κολυμβητικού διάπλου «Μύλος Κάστρο Καλάμου (Μπένελόρδου) - Φάρος Μύτικα».

Υγεία να έχουμε και τους περιμένουμε όλους του χρόνου το καλοκαίρι.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ


ΠΟΛΥΖΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

1 σχόλιο:

  1. Να μιλήσετε ανοιχτά και για την διασπορά covid και στο Αστακό και σ όλα τα χωριά του Δήμου. Να μην κρύβετε τα λόγια σας. Η επιπόλαιοτητα σας όλο τον Αύγουστο με τις εκδηλώσεις και η ανεπάρκειά σας να ελέγξετε τα μαγαζιά που λειτουργούσαν με συνωστισμό έφερε αυτό το αποτέλεσμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο