Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2021

Kαθαρισμός από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας του ξεροπόταμου στον Αστακό.



Πηγή: Σελίδα facebook
της Προέδρου Κοινότητας Αστακού.

Σήμερα η παρουσία του κυρίου Μαυρομμάτη Θανάση, Αντιπεριφερειάρχη Υποδομών και έργων Δυτικής Ελλάδος και τον κύριο Παπαδόπουλο Γιώργο, περιφερειακό σύμβουλο, ξεκίνησε ο καθαρισμός του ξεροπόταμου και στη συνέχεια η μερική αποκατάσταση αντιστήριξης τοιχίων. Ευχαριστούμε.

Η Πρόεδρος Τ.Κ. Αστακού
Αρετή Γριτσίπη...










mytikaspress

8 σχόλια:

  1. Φώτο φώτο φώτο οι οι κάδοι στη δημοτική κοινότητα θέλουν πλύσιμο βρωμάνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο δίνονται ευχαριστίες σε κάποιον που κάνει κάτι, για το οποίο είναι στις υποχρεώσεις του να το κάνει. Μια απλή ανακοίνωση φτάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κ ΓΡΙΤΣΙΠΗ ΤΟ ΡΕΜΑ ΣΤΟ ΜΠΑΖΟΜΕΝΟ ΔΑΣΥΛΙΟ ΤΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΚΟΥΖΟΥΝ ΚΑΙ ΦΟΝΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΛΥΜΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑΊΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΆΚΙΑ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΤΙΣ 50 ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΠΟΥ ΜΑΖΕΎΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΤΟΚΟΛΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΟΤΟΚΟΛΟΥ ΤΙ ΑΠΕΓΙΝΑΝ.ΕΛΑ ΠΑΛΙ ΝΑ ΣΕ ΨΗΦΗΣΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κ τριανταφυλλακη ος δημαρχος του ξηρομερου εχεται υποχρέωση προς τους πολίτες που σας στηριξαν να καθαρίστει το μπαζομενο ρεμα στο δασυλιο του αστακου να παει στιν φυσικη του ροη γιατί θα υπαρξουν τεραστίες καταστροφες σε σπιτια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΜΗΧΝΗΣΜΟΣ ΜΗΔΕΝ Ο ΕΝΑΣ ΜΠΑΖΟΣΕ ΤΟ ΡΕΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΛΙΟΣΤΑΣΙ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΚΑΝΕ ΠΕΡΙΦΡΑΞΗ ΣΤΟ ΓΕΦΥΡΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΠ ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΕΚΟΨΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΥΚΑ ΜΕΣ ΤΟ ΔΑΣΥΛΙΟ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΕΛΙΕΣ ΣΕ ΔΑΣΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΤΙΚΉ ΕΚΤΑΣΗ ΜΕ ΤΑ ΨΕΦΤΟΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΑΠΟΝ.ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΟΙΟ ΡΕ ΤΟ ΡΕΜΑ ΠΟΥ ΡΥΜΑΤΟΠΟΙΙΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σε δύο θέσεις στόν Αστακό υπάρχουν μεγάλα προβλήματα με τα έντονα καιρικά φαινόμενα νεροποντες Χοβολιο κ Βαρκα , κάνατε κάτι από πέρσι??? Τι περιμένετε? Νά γλυτώσουν τα φτωχά νοικοκυριά από τίς πλημμύρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ Ο κοσμος φωνάζει για τα σπιτια τους που ΠΛΥΜΗΡΙΖΟΥΝ και ΕΣΕΙΣ τραβατε φωτογραφίες Ποιος θα βγει καλύτερος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Απαντήστε με στοιχεία. Πόσες φορές και με ποια ειδικά απορρυπαντικά πλένονται οι κάδοι. Εγώ πιστεύω ποτέ. Βρωμιά δυσωδία και μικρόβια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο