Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2021

ΑΣΤΑΚΟΣ : ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ENERGYM


Το Γυμναστήριο ENERGYM στον Αστακό ξεκινάει τις δραστηριότητές του ξανά από Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2021 τόσο για τους μικρούς όσο και για τους μεγάλους φίλους της γυμναστικής....

Διαβάστε περισσότερα » Συμμετοχή μπορεί να έχουν όλοι οι εμβολιασμένοι αλλά και οι ανεμβολίαστοι με τεστ όπως προβλέπετε από τον ΕΟΔΥ. Σας περιμένουμε να φτιάξουμε τα ανάλογα τμήματα. Διδάσκουν δύο έμπειροι πτυχιούχοι Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού.

6 σχόλια:

  1. Καλή αρχή .Άντε επιτέλους να ξεκινήσουμε και να ξεκουνίσουμε κάνοντας κάτι συγκεκριμένο και σωστό με την καθοδήγηση έμπειρων ανθρώπων. Ομολογώ εκτός των άλλων μας έλλειψαν δύο χρόνια τώρα το καλοκαίρι τα υπέροχα χορευτικά της Αγγελικής Κούτσικου. Εύχομαι και περιμένω να αρχίσουν τα προγράμματα που με γνώση ,υπευθυνότητα , επαγγελματισμό και νομιμότητα, κάθε φορά υλοποιούνται. Καλή χρονιά σε όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλή χρονιά και με προσοχή παιδιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όπως το λες Μάκη είσαστε έμπειροι και εγώ από την εμπειρία μου συμπληρώνω ότι είσαστε υπεύθυνοι και νόμιμοι επαγγελματίες. Καλή χρονιά λοιπόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μάλλον δεν έχετε δει αλλά χορευτικά. Βαθύ σκοτάδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ας ελπίσουμε οι ανεμβολίαστοι και όλοι αυτοί που δεν τηρούν τα μέτρα να μην γίνουν αιτία για τοπικά lockdown .Καλή Χρονιά με υγεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φυσικά και έχουμε δει 12.05. Και ξέρουμε και καταλαβαίνουμε και ακούμε και βλέπουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο