Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2021

Νεαρός ασθενής με κορονοϊό το “έσκασε” από νοσοκομείο της Πάτρας.


     Ένας νεαρός ασθενής με κορονοϊό, το «έσπασε» το πρωί από το νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» της Πάτρας, σημαίνοντας «συναγερμό» στο προσωπικό του θεραπευτηρίου, αλλά και την Αστυνομία.

Άμεσα, μόλις έγινε αντιληπτή η φυγή του, ενημερώθηκαν, όπως ορίζουν τα σχετικά πρωτόκολλα, τόσο η Εισαγγελία όσο και η Αστυνομία, στελέχη της οποίας άρχισαν να «χτενίζουν» την περιοχή πέριξ του νοσοκομείου.
 

Διαβάστε περισσότερα »



Ο ασθενής εντοπίστηκε αργότερα και ξεκίνησε επιχείρηση για την διακομιδή του εκ νέου στο νοσοκομείο, με βάση τα μέτρα προστασίας του προσωπικού του ΕΚΑΒ και μετέπειτα του θεραπευτηρίου.

Ο νεαρός άνδρας, ηλικίας περίπου 20 χρόνων, όπως αναφέρουν τοπικά μέσα ενημέρωσης, κρίθηκε ότι έπρεπε να νοσηλευθεί στην Κλινική Covid για να του παρασχεθεί οξυγόνο προς υποστήριξη της αναπνοής του.

Ωστόσο, από την πρώτη στιγμή αντιδρούσε στο ενδεχόμενο να νοσηλευθεί, κάτι για το οποίο δεν τον έπειθαν ούτε συγγενικά του πρόσωπα, με αποτέλεσμα εκείνος να αποφασίσει να το «σκάσει» από το νοσοκομείο και να ακολουθήσει μεγάλη κινητοποίηση των Αρχών, μέχρι τον εντοπισμό του, σε δρόμο της Πάτρας.

Όλα αυτά, ενώ η περιοχή προβληματίζει ιδιαίτερα τους επιστήμονες, λόγω των αυξημένων κρουσμάτων κορονοϊού τις τελευταίες ημέρες.

Ανάλογο περιστατικό είχε συμβεί πριν απο λίγες ημέρες και πάλι στο Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας».

Νεώτερη ενημέρωση:  Με τη βαριά "καμπάνα" του προστίμου έρχεται αντιμέτωπος ο... θαρραλέος νεαρός που το "έσκασε" το πρωί της Τρίτης από το Νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας στην Πάτρα, ενώ νοσηλευόταν με κορονοϊό.

Ο 20χρονος εντοπίστηκε λίγη ώρα μετά και αφού στήθηκε ολόκληρη επιχείρηση για τη διακομιδή του στο Νοσοκομείο, τώρα καλείται να πληρώσει πρόστιμο 5.000 ευρώ καθώς παραβίασε τα μέτρα της καραντίνας. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news κινδύνευε η υγεία του αφού ήταν απαραίτητη η υποβοήθησή του με οξυγόνο.

Για την υπόθεση ενημερώθηκε άμεσα η Εισαγγελία και οι Αρχές, ενώ ο ασθενής εντοπίστηκε το απόγευμα της Τρίτης σε σπίτι.

πηγές:

thetoc.gr

 ant1news.gr

1 σχόλιο:

  1. Που φτασαμε.να φοβομαστε τους γιατρους.εμ οταν ακους διασωληνωμενοι λες τι θα με βρει παναγια μου κ απ το φοβο σου κοβεις περα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο