Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021

Μήνυμα του Δημάρχου Ι.Π. Μεσολογγίου Κώστα Λύρου για την νέα σχολική χρονιά

 


Σήμερα σήμανε η έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς με το πρώτο χτύπημα του κουδουνιού.....



Μιας χρονιάς που ελπίζουμε ότι θα κυλήσει καλύτερα από την προηγούμενη. Οι συνθήκες, λόγω της πανδημίας συνεχίζουν να προκαλούν προβληματισμό σε όλους μας. Απαιτούν υπομονή, δύναμη και λήψη όλων των απαραίτητων μέτρων προφύλαξης της υγείας......

Στο ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς, εύχομαι από καρδιάς, σε όλες τις μαθήτριες και τους μαθητές των σχολείων μας, στους δάσκαλους και τους καθηγητές να έχουν υγεία και δύναμη.

Είμαι βέβαιος ότι με επιμέλεια και προσήλωση, θα συνεχίσουν να θέτουν τις βάσεις πάνω στις οποίες θα καλλιεργήσουν όχι μόνο την γνώση ή την μάθηση, αλλά και τα ιδιαίτερα χαρίσματά τους.

Τα παιδιά και οι εκπαιδευτικοί πρέπει να λειτουργούν σε ένα υγιές κι άψογο περιβάλλον.

Δουλεύουμε συστηματικά γι’ αυτό, σε συνεργασία με τις Σχολικές Επιτροπές, την εκπαιδευτική κοινότητα και την τοπική κοινωνία. Ακούμε με προσοχή και αντιμετωπίζουμε με υπευθυνότητα κάθε πρόβλημα. Η βελτίωση των συνθηκών διδασκαλίας για τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς στα σχολεία του Δήμου μας είναι επιβεβλημένη, καθώς οι κτηριακές υποδομές παρουσιάζουν σημαντικές φθορές.

Κύριο μέλημά μας είναι η ασφάλεια αλλά και η αισθητική αποκατάσταση των κτηρίων και ήδη όπου ήταν αναγκαίο κάναμε σημαντικές παρεμβάσεις και θα συνεχίσουμε.

Ήδη στο προηγούμενο διάστημα έχουν γίνει σημαντικές παρεμβάσεις με ιεράρχηση την σοβαρότητα των αναγκών σε όλα τα σχολεία του Δήμου.

Αγαπητά μας παιδιά,

Σας εύχομαι ολόψυχα να έχετε μια καλή και δημιουργική νέα σχολική χρονιά. Με πρόοδο και ευόδωση των σκοπών σας. Μα πάνω απ όλα, να έχετε ασφάλεια και υγεία.

Ο Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου
Κώστας Λύρος
Ο Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου
Κώστας Λύρος






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο