Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2021

Ιωάννης Ράπτης : ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ


Ο Ιωάννης Ράπτης σε ανάρτηση που έκανε στο προσωπικό του προφίλ facebook αναφέρει : έργα και όχι λόγια του αέρα
Ξεκίνησε το μεγάλο έργο για την ασφαλτόστρωση του δρόμου Παλαιομάνινα -Σουπι....



Συγκεκριμένα, ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Έργων Θανάσης Μαυρομμάτης και ο Γιάννης Ράπτης επισκέφτηκαν σημεία στη διαδρομή Στρογγυλοβούνι Παλαιομάνινα, του Δήμου Ξηρομέρου  όπου πραγματοποιούνται εργασίες ασφαλτόστρωσης.

Ο Δρόμος είχε να ασφαλτοστρωθεί πολλά χρόνια και σε πολλά σημεία ήταν επικίνδυνος για τους οδηγούς των οχημάτων και ιδιαίτερα των δικύκλων.







8 σχόλια:

  1. Η Περιφέρεια Γιάννη είναι παρούσα σε όλο το Ξηρομερο με έργα και όχι λόγια του αέρα και ο Δήμος είναι απών με λόγια του αέρα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έργο Κατσιφάρα από το 2017 έμεινε στάσιμο λόγω κόντρας του πρώην αντιπεριφερειάρχη υποδομών και δικτύων με τον πρώην δήμαρχο Ξηρομέρου αυτή είναι η αλήθεια παρακαλώ να δημοσιευθεί ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευτυχώς βγήκε Περιφερειάρχης Δύο.Ελλαδος ο Νεκτάριος Φαρμάκης κ Δήμαρχος ο Ιω Τριαντάφυλλακης κ έγινε ένα έργο πού τό ζητούσαν τόσα χρόνια όλοι οι κάτοικοι της περιοχής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΦΑΡΜΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΑΨΟΓΑ ΚΑΙ ΛΥΝΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. ΑΝ ΑΥΤΟ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΥΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΔ ΠΟΥ ΑΛΗΘΩΡΙΣΑΝ ΣΤΟ ΓΑΛΟΥΝΗ ΘΑ ΦΑΝΕ ΚΑΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μπορω να ταξιδεψω για το πλατυγιαλη απο αυτο τον δρομο οταν ξεκινησω απο μπαμπινη τη διαδρομη θα ακολουθησω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. κ. Δήμαρχε εντός Αστακού πότε θα αποφασισθει να φτιαξετε το δρόμο??? εικόνα ντροπής εχει γίνει με όλα τα '' σαμαράκια και μπαλώματα '' που κάθε φορά βάζετε. Έλεος πιά.Εσας δεν σας ενοχλεί αυτή η εικόνα???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλά,καλά, για να δούμε πρώτα να τελειώνει και να είναι της προκοπής με σωστές ποιοτικές προδιαγραφές και όχι πίσσα πάνω στην πίσσα χωρίς προηγουμένως να έχει ξηλωθεί η προηγούμενη ,δηλαδή όχι άρπα κόλλα δλειές που με την πρωτη βροχή θα αποδειχτούν, έργα έρμαια του αέρα και του νερού.
    Ευτυχώς που τώρα δεν φωτογραφήθηκαν οι αιρετοί για τα κοινωνικά δίκτυα, όπως κάνα εξάμηνο πριν ,που και τότε ξεκινούσαν την ασφαλτόστρωση και έγραφαν στο διαδίκτυο αυτοί και οι αβανταδόροι τους έργα και όχι λόγια του αέρα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο