Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2021

Συνεχίζονται οι καθαρισμοί ποταμών και ρεμάτων από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας


Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας οι καθαρισμοί ποταμών και ρεμάτων σε περιοχές που επλήγησαν από τις πρόσφατες περιοχές, με έμφαση στα σημεία υψηλότερης επικινδυνότητας και βάσει του σχεδιασμού που έχει εκπονηθεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας.....

Αναλυτικότερα, και ενώ συνεχίζονται επίσης οι εργασίες σε ποτάμια και ρέματα που είχαν ανακοινωθεί τις προηγούμενες μέρες, σε εξέλιξη βρίσκονται επιπλέον εργασίες:

· Στον Ποταμό Κλαδέο της Αρχαίας Ολυμπίας

· Στον ποταμό Κυθιραίας Πελόπιου

· Στα υδατορέματα Χτίρι Αρχαίας Πίσσας και Λιναριάς

«Η Περιφέρεια αγωνίζεται καθημερινά με όλες τις δυνάμεις της για την καλύτερη δυνατή θωράκιση του τόπου μας και ιδιαίτερα των περιοχών που επλήγησαν από τις πυρκαγιές, ενόψει της χειμερινής περιόδου. Γνωρίζουμε ότι ο αγώνας που έχουμε μπροστά μας είναι δύσκολος. Όμως, με τον ίδιο τρόπο που από την πρώτη στιγμή βρεθήκαμε δίπλα στους συμπολίτες, έτσι ακριβώς και θα συνεχίσουμε…» δήλωσε ο Περιφερειάρχης, Νεκτάριος Φαρμάκης.














7 σχόλια:

  1. Από τις φωτογραφίες και μόνο αμέσως καταλαβαίνεις ότι δεν είναι από το Ξηρόμερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στον Αστακό όλα μια χαρά? δεν χρειάζονται καθαρισμοι ρεμάτων? λίγα σπίτια πλημμύρισαν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε μου νά γίνει καθαρισμός κ σε όλα τά φρεάτια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ελάτε και στην Βόνιτσα βρε παιδιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και φυσικά οι φωτογραφιες δεν είναι από το Ξηρόμερο αφού λείπουν δήμαρχοι παραδημαρχοι και "επιτόπου" "κατόπιν ενεργειών μας" παρατρεχαμενοι.Ματριξ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τις προηγούμενες ημέρες καθάρισαν τον ξεροποταμο στον Αστακό. Δεν γνώριζα ποιος είναι αλλά περπατώντας τον είδα και έμεινα "άφωνος και αλαλος". Καθαρισμός είναι να κόψεις τα καλάμια και να τα αφήσεις μέσα στην κοίτη του; Καθαρισμός είναι να γεμίσει η περιοχή παρατημένα καλάμια; Δεν έχουν την στοιχειώδη αντίληψη ότι το νερό κατεβαινοντας θα τα παρασύρει και στην πρώτη γέφυρα ή εμπόδιο θα πλημμυρίσει ο τόπος;
    Ελπίζω να έχω άδικο.Πάντως στις φωτογραφίες παραπάνω φαίνεται καλή δουλειά και όχι η προχειρότητα και "άρπα κόλα"που αντίκρισα στον ξεροποταμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Περισσότερες φωτογραφίες και λιγότεροι καθαρισμοί

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο