Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2021

Έγκριση της πρότασης χρηματοδότησης του έργου "Βελτίωση προσβασιμότητας σε αγροτικές περιοχές του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας" από το πρόγραμμα "Αντώνης Τρίτσης".


Έπειτα από συνεχείς επαφές του βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας ΝΔ, κ. Κωνσταντίνου Καραγκούνη και του Δημάρχου Ακτίου-Βόνιτσας κ. Γεώργιου Αποστολάκη, τελικά εγκρίθηκε σήμερα από τον αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών, κ. Στέλιο Πέτσα,......
Διαβάστε περισσότερα »
η πρόταση του Δήμου Ακτίου- Βόνιτσας για χρηματοδότηση του έργου: «Βελτίωση προσβασιμότητας σε αγροτικές περιοχές του δήμου», συνολικού προϋπολογισμού 4.443.555€, από το πρόγραμμα ανάπτυξης και αλληλεγγύης για την τοπική αυτοδιοίκηση, «Αντώνης Τρίτσης». Πρόκειται για ένα μείζον ζήτημα που εδώ και αρκετά χρόνια απασχολεί την ευρύτερη περιοχή, καθώς τα έντονα καιρικά φαινόμενα και τα βαρέα οχήματα που διασχίζουν καθημερινά τμήματα της αγροτική οδοποιίας του δήμου, προκαλούν φθορές, η αποκατάσταση των οποίων είναι αδύνατο να επέλθει μόνο από τα δημοτικά κονδύλια, καθιστώντας την κατ’ αυτόν τον τρόπο επικίνδυνη προς χρήση. Ο κ. Καραγκούνης, θα ήθελε να ευχαριστήσει προσωπικά τον κ. Πέτσα για το ενδιαφέρον που επέδειξε επί του θέματος και την έγκριση της πρότασης χρηματοδότησης που θα επιφέρει την αποκατάσταση τμημάτων της αγροτικής οδοποιίας του Δήμου και την ασφαλή μετάβαση των πολιτών στις αγροτικές τους ασχολίες. Αξίζει να σημειωθεί δε, πως η πρόταση αυτή χρηματοδότησης, είναι από τις πρώτες πανελλαδικώς που εντάσσονται στο εν λόγω πρόγραμμα ανάπτυξης.

  

5 σχόλια:

  1. 4.500.000 ευρώ σε χαλίκια. Ετσι θα έρθει η ανάπτυξη.
    Αλλες πόλεις μέσα από το πρόγραμμα Τρίτσης κάνουν υποδομές πόλης για ανάπτυξη και τουρισμό, εμείς μένουμε στα χαλίκια.
    Οταν θα ρωτάμε που στρώθηκε ο δρόμος θα μας λένε ότι τα χαλίκια τα πήρε η βροχή.
    Επανάληψη όσα είχαμε δεί στην εκπομπή του Τριανταφυλόπουλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κι εκεί που χαρήκαμε εμείς οι κάτοικοι του οικισμού της Αγίας Βαρβάρας ότι τα τσιμέντα αγοράστηκαν για το φτιάξιμο στις άκρες του δρόμου και ότι θα προχωρήσει και η ασφαλτόστρωση.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποσο εμπαθής είσαι ρε 9·05 .Ελεος !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χαλίκια, χαλίκια, χαλίκια. Γλέντια για τη διαπλοκή και τη διαφθορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χωρίς καμία κακία και γνωρίζοντας λίγα έως καθόλου πράγματα για τα δημοτικά δρώμενα τα παπαγαλάκια που κυκλοφορούν στα χωριά αλλά και γράφουν στα social media κάνουν πολύ μεγάλη ζημιά.







    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο