Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2021

Πρόεδρε του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ακτίου – Βόνιτσας κ Καλαντζή Ανδρέα τιμήστε τη θέση σας. Δεν είστε πολιτικός υπάλληλος του Δημάρχου


ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

<< Πρόεδρε του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ακτίου – Βόνιτσας κ Καλαντζή Ανδρέα τιμήστε τη θέση σας. Δεν είστε πολιτικός υπάλληλος του Δημάρχου. >>

Γράφει ο : Κώστας Θ Τριαντακωνσταντής
Μαθηματικός



Αποδέκτης : Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ Ανδρέας Καλαντζής.......

Πρόεδρε του ΔΣ κ Καλαντζή

Από τη Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2021 , με 12 ψήφους σε σύνολο 27 Δημοτικών Συμβούλων είστε ο νέος Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ακτίου- Βόνιτσας. . Οι 12 ψήφοι ήταν, οι 11 της Δημοτικής ομάδας του Δημάρχου κ Αποστολάκη στην οποία ανήκετε και μία ψήφος του Δημοτικού Συμβούλου κ Μυλωνίδη Ευθύμιου ( η οποία πολιτικά δεν εξηγείται και δημιουργεί πολλά ερωτηματικά σε εμένα και σε πολλούς Δημότες) , ο οποίος εκλέχτηκε με τη δημοτική παράταξη με επικεφαλή το κ Μασούρα Δημήτριο. Θετική ψήφος σε εκλογή Προέδρου ΔΣ στη μέση της θητείας σημαίνει ψήφο εμπιστοσύνης στον απερχόμενο Πρόεδρο και στη πολιτική της Δημοτικής Αρχής .

Είναι φανερό ότι η λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου δεν είναι πολιτικά η πρέπουσα , το οποίο πρέπει να πάρετε σοβαρά υπόψη σας.

Πρόεδρε του ΔΣ κ Καλαντζή

Έχω παρακολουθήσει , με φυσική παρουσία, σε 17 διαφορετικές πόλεις τις συνεδριάσεις 17 διαφορετικών Δημοτικών Συμβουλίων ανά την επικράτεια και λίγες συνεδριάσεις Περιφερειακών Συμβουλίων. Χειρότερη λειτουργία Δημοτικού Συμβουλίου από την λειτουργία του , από την 1-9-2014 μέχρι σήμερα δεν έχω συναντήσει πουθενά.

Τεράστιες πολιτικές ευθύνες έχουν οι διατελέσαντες Πρόεδροι, από τη παράταξη του Δημάρχου κ Αποστολάκη, οι πρώην Δημοτικοί Σύμβουλοι κ Μπαλατσούρας Κων/νος δύο φορές, ο κ Κουνέλης Γιάννης και ο πρόσφατα παραιτηθείς κ Στούπας Θεόδωρος. Μπορείτε να διαβάσετε στο προσεχές Δημοτικό Συμβούλιο την επιστολή παραίτησης του πρώην Προέδρου κ Στούπα; Γιατί δεν εξάντλησε την θητεία του;

Από 01-09-2014 και μετά απαξιώθηκε πλήρως πολιτικά ο θεσμός του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου μας. Μερικές φορές θύμιζε πολιτικό καφενείο.

Οι αρμοδιότητες του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου καθορίζονται από συγκεκριμένους νόμους , τους οποίους κ Καλαντζή οφείλετε να σεβαστείτε και να τηρήσετε σχολαστικά.

Ο κανονισμός λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου ορίζεται στο έγγραφο του υπουργείου Εσωτερικών με αριθμό πρωτ 16852 , ημερ 6-11-2011 και τίτλο Πρότυπος κανονισμός λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου , το οποίο είναι αναρτημένο στη διαύγεια με ΑΔΑ, 4ΑΓΝΚ-Θ .

Πρόεδρε του Δημοτικού Συμβουλίου κ Καλαντζή

Θεωρώ άμεση και επιτακτική ανάγκη να πάρετε κάποιες πρωτοβουλίες.

Η πρώτη πρωτοβουλία: Πάρτε όλα τα απαιτούμενα μέτρα, ώστε από τη προσεχή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου , να μεταδίδονται ζωντανά από το διαδίκτυο οι συνεδριάσεις του. Από τον ενημερωμένο πολίτη βγαίνει ενισχυμένη η Δημοκρατία.

Η δεύτερη πρωτοβουλία: Η συμμετοχή των Δημοτών στα κοινά, επομένως και στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, είναι επιβεβλημένη. Μην εμποδίσετε ποτέ τους Δημότες να συμμετέχουν στη συζήτηση. Οι διαφορετικές γνώμες με την απαραίτητη σύνθεση δίνουν το σωστό αποτέλεσμα.

Η τρίτη πρωτοβουλία: Θέστε ως θέμα ημερήσιας διάταξης σε συνεδρίαση του ΔΣ άμεσα , την υδροδότηση Παλαίρου, Πογωνιάς, Στενού, Βαρκού και ευρύτερης περιοχής. Δεν πάει άλλο, να μην έχουμε άφθονο και υγιεινό νερό .

Η τέταρτη πρωτοβουλία: Ο Κώδικας Δήμων και Κοινοτήτων στο άρθρο 217, Απολογισμός πεπραγμένων Δημοτικής Αρχής , προβλέπει μια φορά το χρόνο ειδική ανοιχτή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με το παραπάνω θέμα. Τέτοια συνεδρίαση στα επτά χρόνια Δημαρχίας του κ Αποστολάκη δεν έγινε ποτέ. Τυχαία; Όχι βέβαια. Υλοποιήστε τα οριζόμενα στο νόμο.

Κλείνοντας Πρόεδρε κ Καλαντζή τονίζω το εξής.

Ουδέποτε από το 1977 που ασχολούμαι με τη πολιτική κρίνω φυσικά πρόσωπα. Ασκώ πολιτική κριτική με επιχειρήματα σε πολιτικές.

Τα δύο χρόνια που είστε Δημοτικός Σύμβουλος ταυτισθήκατε ( δικαίωμα σας βεβαίως) με τη πολιτική του Δημάρχου και της Δημοτικής Αρχής. Στη πολιτική αυτή έχω εκφράσει δημοσίως τη ριζική μου αντίθεση. Η πολιτική σας στάση δεν με έπεισε ότι εκφράσατε την ανανέωση .

Δεν φέρατε τίποτε καινούργιο. Θα χαρώ ιδιαίτερα με τις πολιτικές σας πρωτοβουλίες και πρακτικές να με διαψεύσετε. Βέβαια με Δήμαρχο το κύριο Αποστολάκη δεν είμαι καθόλου αισιόδοξος ότι θα με διαψεύσετε.

Θα σας ευχηθώ από καρδίας να τιμήσετε τη θέση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου. Να θυμάστε ότι δεν πολιτικός υπάλληλος του Δημάρχου.

34 σχόλια:

  1. Κώστα ανέλαβε ένα νέο παιδί καθήκοντα και συ ξεκινάς να τον στοχοποιείς.Αν αναλάμβανε κανένας παλιός πάλι θα κατηγορούσες.Νομίζεις μόνο εσύ είσαι στην σωστή πλευρά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με έκπληξη διάβασα την ανοιχτή επιστολή του κ. Κων/νου Τριαντακωσταντή, στο σημείο που αναφέρεται στο πρόσωπό μου και στη στάση μου στο θέμα της εκλογής Προέδρου Δ.Σ. Και η έκπληξη συνίσταται στο γεγονός ότι δεν περίμενα ένας ενεργός πολίτης, όπως ο συντάκτης του άρθρου, να μην έχει ενημερωθεί για την ΕΠΙΣΗΜΗ ΘΕΣΗ της παράταξής μου για το εν λόγω θέμα, η οποία εκφράστηκε με δημόσια ανακοίνωση και, μάλιστα, δυο φορές. Παρ όλα αυτά και εξακολουθώντας να πιστεύω στο καλοπροαίρετο και την πολιτική εντιμότητα του κ. Τριαντακωνσταντή, του έστειλα μήνυμα ενημέρωσης το οποίο( επειδή το ζήτημα ΔΕΝ είναι ιδιωτικής φύσης) δημοσιεύω παρακάτω και περιμένω την αποκατάσταση της αλήθειας, όπως κάθε έντιμος άνθρωπος οφείλει να κάμει.


    Κύριε Τριαντακωσταντή, επειδή αφήνεις σαφέστατες αιχμές για τη στάση μου στην εκλογή προέδρου δσ του Δήμου, σου στέλνω τη δεύτερη ανακοίνωση της παράταξης μου που αναφέρεται στο γεγονός. Επειδή πιστεύω στην εντιμότητα σου είμαι σίγουρος ότι θα την χρησιμοποιήσεις όπως πρέπει και δε θα επιτρέψεις νέο κύκλο ανώνυμων σχολίων λάσπης προς το πρόσωπό μου. Θα δεις λοιπόν ότι η στάση μου είναι η ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση της παράταξης μου.
    Βγήκε δε, χθες το πρωί, ακριβώς γι αυτόν το λόγο. Η πρώτη ανακοίνωση βγήκε την Κυριακή το απόγευμα. Φαντάζομαι ότι δεν έπεσε στην αντίληψη σου καμία.


    ¨ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΛΠΙΔΑΣ¨

    Καμία παρερμηνεία δεν μπορεί να γίνει δεκτή: η παράταξή μας τοποθετήθηκε με συλλογική και ομόφωνη απόφαση στο θέμα της εκλογής προέδρου δ.σ., την οποία εξουσιοδοτήθηκε να μεταφέρει το μέλος της παράταξής μας και δημοτικός σύμβουλος Θύμιος Μυλωνίδης, εξαιτίας της απουσίας των υπολοίπων μελών για λόγους ανωτέρας βίας. Εξηγήσαμε, μάλιστα, πλήρως τη θέση μας με ανακοίνωση την ίδια μέρα, δηλ. θετική ψήφο ως προς το πρόσωπο και πλήρη αντιπαράθεση στην πολιτική της δημοτικής αρχής. Πολιτική κριτική είναι πάντοτε ευπρόσδεκτη. Εκ του πονηρού προσπάθειες εκμετάλλευσης της τυχαίας απουσίας μελών μας από ένα δ.σ. για το οποίο δεν είχαμε καμία προηγούμενη ενημέρωση και στο οποίο δεν κρινόταν επί της ουσίας τίποτε, επιστρέφονται στους εμπνευστές τους, με την επισήμανση ότι η λάσπη δεν πιάνει σε ανθρώπους που υπηρετούν τον τόπο και τους πολίτες με καθαρή συνείδηση και συνέπεια ιδεών. Συκοφαντικοί δε χαρακτηρισμοί που θίγουν την τιμή και την υπόληψή μας, θα πάρουν το δρόμο της δικαιοσύνης και θα έχουν την αντιμετώπιση που τους αξίζει.
    "ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΛΠΙΔΑΣ"

    Ελπίζοντας στην αποκατάσταση της αλήθειας,
    Θύμιος Μυλωνίδης
    Δημ. Σύμβ. Δ. Ακτίου Βόνιτσας
    με την παράταξη ΄ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΛΠΙΔΑΣ¨

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κυριε κωστα και εμείς που πραγματι στηρίξαμε αποστολακη εχουμε να πουμε οτι το συμβουλιο 2011-2014 ηταν αψογο με επιπεδο.
    Τωρα ουτε καν ενδιαφερόμαστε, ισως αυτο να βολευει τον δημαρχο και την αντιπολιτευση.
    Η δημοκρατια ομως δεν ειναι να περιφρονεις τους θεσμους για να κρατας την εξουσια νομιζοντας οτι απευθυνεσαι σε ιθαγενεις.Το ιδιο ισχυει και για την αντιπολιτευση που βολευεται και αυτη. Αλλωστε τι θα μπορουσε να πει η παραταξη κασολα που και το μισθο του παιρνει ο θανασης απο τα χυτα...
    Και κατι ακόμα η οικογενειοκρατια καλα κραττει.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άσε ρε φίλε να τον δούμε πρώτα .Μόλις ανέλαβε και αμέσως να τον ορμινεψης.Καθυστεριμενος είναι και εσύ ο σοφός;Αϊ να μην κατεβάσω τίποτα καντίλια πρωί πρωί.Το παρακαμες.Μαζεψου λίγο και τις συμβουλές στα παιδιά σου.Γκεκε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εντάξει τώρα δεν είπε τίποτα καινούργιο ο τριάντακωνσταντη γιατί τα χωνεται"?θα εφαρμόσει κατά γράμμα ο Αντρέας αυτά που λέει ο καριολης... Αυτούς είπαμε τους παίζει στα δάχτυλα. Όσον αφορά το μυλωνιδη;Θα δείξει......;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κύριε Μυλωνίδη
    Δημοτικέ Σύμβουλε
    Την ώρα που οι Δημότες στη συντριπτική τους πλειοψηφία , πλην μιας ελάχιστης μειοψηφίας , συζητούν για τα περίπου 179.000.000 ευρώ που διαχειρίστηκε ο Δήμαρχος κ Αποστολάκης από τη 01-09-2014 και μετά, και τα 8.000.000 ευρώ που διαχειρίστηκε ο Πρόεδρος του Κέντρου Μέριμνας κ Αποστολάκης Παντελής κάθε ψήφος θετική, παρών στο Δημοτικό Συμβούλιο ή στο ΔΣ του Κέντρου Μέριμνας ερμηνεύεται ως πολιτική στήριξη της πολιτικής του Δημάρχου. Αυτά λένε όλα τα εγχειρίδια εφαρμοσμένης πολιτικής και η πολυετής εμπειρία μου στη πολιτική.

    Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι ψηφίζουν μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο. Στη περίπτωση που απουσιάζουν απλά απουσιάζουν. Εσείς ψηφίσατε- στηρίξατε την επιλογή του Δημάρχου. Που είναι η συκοφαντία από τη πλευρά μου σε εσάς;

    Από το 1977 που ασχολούμαι με τη πολιτική δεν έκανα ποτέ πολιτική κριτική σε πρόσωπα.

    Κρίνω πολιτικές δημοσίων προσώπων οι οποίοι οικειοθελώς και βέβαια με τη ψήφο των Δημοτών επηρεάζουν τη ζωή μας και την αναπτυξιακή προοπτική του τόπου μας.

    Το να στηρίζετε τη πολιτική του Δημάρχου κ Αποστολάκη είναι δικαίωμα σας.
    Το να κρίνω τη πολιτική σας αυτή είναι δικαίωμα μου.
    Έμμεσες απειλές κάνετε όσες θέλετε. Δεν τις λαμβάνω υπόψη. Δεν χαμπαριάζω. Ούτε πτοούμαι.

    Έχετε κατά νου όμως.

    ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΟΥΔΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΕΚΒΙΑΣΕΙ.
    Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟΣ. ΕΙΜΑΙ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟΣ.

    Δεν καθορίζω εγώ τι σχόλια αναρτούν οι διαχειριστές της ιστοσελίδας. Ευχαριστώ την ιστοσελίδα xiromenonews η οποία δημοσιεύει τα άρθρα μου. Είμαι ένας αρθρογράφος της και τίποτε περισσότερο.

    Μιλάτε σε ένα Δημότη, του οποίου το χωριό ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΕΡΟ ΝΑ ΠΙΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ.
    Μπορείτε να μου θυμίστε για αυτό το θέμα τις πρωτοβουλίες σας ως Δημοτικές Σύμβουλος δύο χρόνια τώρα;

    Μπορείτε να ενημερώστε τους Δημότες τι λέει ο Κώδικας Δήμων και Κοινοτήτων για την απολογία της Δημοτικής Αρχής; Εσείς τι κάνατε; Αυτό το ορίζει ο κώδικας.

    Κύριε Μυλωνίδη, για την αντιπολιτευτική σας στάση ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΘΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ πολύ σύντομα.

    Καλύτερα να σωπαίνετε, παρά να μιλάτε.

    Κώστας Θ Τριαντακωνσταντής
    Μαθηματικός
    Μέλος της Επιτροπής Διαβούλευσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θύμιο Μυλωνίδη αντί να αποκαλύψεις το πάρτι που γίνεται με το δημόσιο χρήμα απειλείς με μηνύσεις το Τριαντακωνσταντή. Ντροπή σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανδρέα Καλαντζή προβληματίσου από αυτά που γράφει ο Κώστας Τριαντακωνσταντής. Να τα εφαρμόσεις. Θα κάνεις τη διαφορά από τους προηγούμενους Προέδρους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κύριε Μυλωνίδη
    Ο κ Ανδρέας Καλαντζής άσκησε Διοίκηση , δύο χρόνια τώρα , ως Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Κοινωφελούς Επιχείρησης.

    Ρωτήστε μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο τη Πρόεδρο της Κοινωφελούς κ Πανταζή και το κ Καλαντζή δαπάνησαν χρήματα ναι ή όχι για την ενοικίαση κτιρίου στο οποίο έκαναν παρεμβάσεις δαπανώντας χρήματα των Δημοτών; Το κτίριο αυτό θα λειτουργούσε δεύτερο ΚΔΑΠ στη Βόνιτσα.

    Γνωρίζετε να λειτουργεί δεύτερο ΚΔΑΠ στη Βόνιτσα; Αν ναι ενημερώστε τους Δημότες.

    Ρωτήστε τους πόσα χρήματα πλήρωσαν οι Δημότες για το Νέο ΚΔΑΠ στη Πάλαιρο;

    Σε αυτά πάρτε ανοιχτά θέση.

    Συμφωνείτε ή Διαφωνείτε;

    Συνεπώς δεν είναι νέος ο κ Καλαντζής. Άσκησε Διοίκηση.

    Θα μάθουν οι Δημότες τα πάντα για τη Κοινωφελή Επιχείρηση λίαν συντόμως.

    Κώστας Θ Τριαντακωνσταντής
    Μαθηματικός
    Μέλος της Επιτροπής Διαβούλευσης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εκεί που θα ήταν μόνη της και απομονωμένη η Δημοτική Αρχή ήρθε ο Μυλωνίδης και την έσωσε από τη πανωλεθρία. Αντί να παραδεχτεί το λάθος του , τα βάζει με το Κώστα. Εκτός και τρέχει κάτι άλλο. Θύμιο πολλά λέγονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 'Ακου θα κάνουν μηνύσεις στο Τριαντακωνσταντή. Κώστα βγάλτε τα όλα στον αέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το μέλι ρέει άφθονο. Τα πάντα όλα εξηγούνται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κάποια πουλάκια μίλησαν και είπαν πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 11:44 πμ
    Αν ο Ανδρέας κάνει αυτά που λέει ο Κώστας είναι επιτυχημένος. Μην είσαι καχύποπτος με το Κώστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειμαι καχύποπτος ακόμα και με τα άντερα μου.Δηλαδη τι έχει ο Κώστας; Το αλάθητο του Πάπα;

      Διαγραφή
  15. Τι να κάνει ο Αντρέας ρε παιδιά ότι έβλεπε από τον Στουπα θα κάνει. Σου την έφερε ο μπαγασας ρε Αντρέα προσεχε μόνο αυτό Αντρικο μου σου λεω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Καλή επιτυχία Αντρέα.
    Μην διαβάζεις τίποτα από ότι γράφουν.
    Είναι όλοι Α.Μ.Ε.Α
    ΝΟΗΤΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανενόχλητοι κατασπαράζουν το δημόσιο χρήμα. Είναι 11 στους 27 και δεν τους κάνει έλεγχο κανείς. Που είναι η αντιπολίτευση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Τι νομίζετε ότι θα φοβίσετε το Κώστα με απειλές για μηνύσεις; Ο αυθεντικός υβριστής του σας τα έμαθε αυτά; Δεν ντρέπεστε λιγάκι. Επειδή τον ξέρω καλά , περιμένετε να δείτε ότι θα βγάλει στον αέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανδρέα Καλαντζή και Παναγιώτα Πανταζή που είναι το δεύτερο ΚΔΑΠ στη Βόνιτσα;
    Πόσα χρήματα πλήρωσαν οι Δημότες για να φτιάξουν το κτίριο του ιδιοκτήτη;
    Ο ιδιοκτήτης πόσα εισέπραξε για ενοίκια και μετά αφού το φτιάξατε το νοίκιασε για καφετέρια;
    Μυλωνίδη ως Δημοτικός Σύμβουλος γιατί δεν ενημέρωσες τους Δημότες; Τους καλύπτεις; Μήπως τρέχει κάτι άλλο; Πάρε θέση ανοιχτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Είναι πρωτοφανές. Ενας Δημότης να ενημερώνει τους Δημότες για καραμπινάτες παρανομίες της Δημοτικής Αρχής και ο Δημοτικός Σύμβουλος της ελάσσονος αντιπολίτευσης να τον απειλεί με μηνύσεις; Μασούρα Δημήτρη διέγραψε τον και καλή του πορεία με τους Αποστολάκηδες κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Θα συνεχίσει να ανέχεται την υπονόμευση ο Μασουρας από τον Θύμιο ; Που τον κρατάει και δε τον διαγραφει ; Αλλωστε ο Θύμιος όλη μέρα μιλάει με Βίτσα και Αποστολακη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε 8:51 Το Θύμιο τόν έχει δασκαλεψει ο Πάνος έχει κάνει με τον κάρυ και ξέρει της αδυναμίες του όταν δεν υπάρχει πλειοψηφία τότε ο κάρυ τρελαίνεται και τα δίνει όλα ξέρει ποιοί είναι αδύναμη με το χρήμα και τα σπρώχνει

      Διαγραφή
  22. Καλαντζή κάνε την υπέρβαση. Μπορείς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Μη ξύνεστε στη γκλίτσα του τσοπάνη. Μεταφορικά και κυριολεκτικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Γιατί Θύμιο δε ψήφισες υπερ της δημοτικής αποκομιδής των απορριματων ; Και έδωσες χέρι βοήθειας στον Αποστολακη παρασύροντας και τον αρχηγό σου ; Ενώ όλοι σας λέτε ωραία λόγια από πράξεις μόνο στήριξη στον Αποστολακη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Αυτό το άρθρο το ανεβάσατε προχθές.επειδή δεν έκανε αρκετό ντόρο για εσάς το ανανεώσατε και σήμερα.έτσι όπως κάνετε θα ξαναβγεί ο Αποστολάκης.η αντιπολίτευση σας στηρίζεται στην λασπολογία.τουλάχιστον αλλάξτε τίτλο στο άρθρο για να φαίνεται καινούριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Πολιτικά είναι απαράδεκτη η ψήφος Μυλωνίδη. Το επιχείρημα περί νέου στην ηλικία είναι για γέλια. Ο Καλαντζής ως Αντιπρόεδρος στη Κοινωφελή Επιχείρηση άσκησε διοίκηση και κρίνεται. Ουδέποτε διαφώνησε με τη πολιτική Αποστολάκη και ουδέποτε διαφώνησε με το τρόπο που διεύθυνε τις συνεδριάσεις του ΔΣ ,ως υπάλληλος του Δήμαρχου, ο Στούπας.
    Κατόπιν αυτών το συμπέρασμα είναι ότι υπάρχει παρασκήνιο που οφείλει να προβληματίσει όλους. Ο μόνος που ωφελείται από τη ψήφο αυτή είναι ο Δήμαρχος , η διαπλοκή και η διαφθορά πανηγυρίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Καλαντζή και Πανταζή πόσα πληρώσατε για το δεύτερο ΚΔΑΠ στη Βόνιτσα , το οποίο δεν λειτούργησε ποτέ; Ποιος είναι ο ιδιοκτήτης του κτιρίου; Είναι αλήθεια ότι στο κτίριο αυτό λειτουργεί καφετέρια δίπλα σε σούπερ μάρκετ σε κεντρικό δρόμο της Βόνιτσας; Αν ο Τριαντακωνσταντής γράφει ψέματα γιατί δεν απαντάτε; Μήπως γράφει αλήθειες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ο τριαντακωσταντης γράφει αλήθειες αλλά ποιος να τις ακούσει Ο Μυλωνίδης Η ο βίτσας αφού και οι δυο είναι μόνο για ε..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. 5:34 μμ Ο αυθεντικός υβριστής χρησιμοποιεί τρεις ιστοσελίδες και μία εφημερίδα με τα χρήματα των δημοτών και πάλι το xiromeronews βρίσκεται μακράν πρώτο στην προτίμηση των πολιτών. Μαθήματα τι θα κάνει το xiromeronews δεν δέχεται από κανένα . Καλά ξεμπερδέματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Θύμιο ξέρεις τι λένε οι Αποστολακαιοι … Ο Θυμιος είναι σίγουρα δικός μας έχουμε τον τρόπο μας ….και εδώ δε θα τον πειράξει που θα έχουμε την σκληρή δεξιά μαζί μας δε θα μιλήσει γιατί έχουμε τον τρόπο μας . Αυτό είπε ο μεγάλος σε κάποιον και του λέει κρατα το για σένα μη το πεις πουθενά . Σε έχουν σίγουρο μαζί τους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ε καλά μωρε παιδια και τι έγινε αν έχουν το θυμιο θα Κτσαθει η γίδα από το κέρατο τελευταίος και καταιδρωμενος ήρθε μην τρελενεστε κιόλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο