Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021

Κέντρο Υγείας Μύτικα - Εξαντλείται η υπομονή! Νέες σημερινές παρεμβάσεις.


ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑ ΜΥΤΙΚΑ
ΕΞΑΝΤΛΕΙΤΑΙ Η ΥΠΟΜΟΝΗ!
Νέες σημερινές παρεμβάσεις


Του Νίκου Θωμά Νταή.

σ. Συμβολαιογράφου.

Σήμερα 21 Σεπτεμβρίου, πρωινές ώρες, προσπαθώ να επικοινωνήσω με την 6η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ (6η Υ.ΠΕ) στη Πάτρα, να διαμαρτυρηθώ για ΠΟΛΛΟΣΤΗ φορά για την επικρατούσα ΣΤΑΣΙΜΟΤΗΤΑ να παραμένει για πολλά χρόνια ΚΛΕΙΣΤΟ το ΝΕΟ σύγχρονο κτήριο του Κέντρου Υγείας Μύτικα και μάλιστα σήμερα που μας απειλεί η πανδημία και όταν σε ελάχιστο χρόνο στήθηκαν Νοσοκομειακές Μονάδες σε αθλητικούς χώρους και επάνω σε πλοία! ΚΡΙΜΑ!.....

Η τηλεφωνική επικοινωνία με την 6η Υ.ΠΕ είναι πολύ δύσκολη! Πολλές ώρες προσπαθώ να επικοινωνήσω με τους αρμόδιους! Οι τηλεφωνικές γραμμές πολλές, αλλά τηλεφωνώ εις ώτα μη ακουόντων!

Τελικά κατόρθωσα να επικοινωνήσω με τον κύριο Ραγκαβά, Διευθυντικό Στέλεχος της 6ης Υ.ΠΕ, ο οποίος με πληροφόρησε ότι προ μίας εβδομάδος περίπου, υπογράφτηκε η σύμβαση μεταξύ της 6ης Υ.ΠΕ και της ΔΕΗ για την ηλεκτροδότηση του κτιρίου.

Αμέσως τηλεφώνησα στον αγαπητό φίλο και δραστήριο Διευθυντή της ΔΕΗ, πρώην Δήμαρχο Αιτωλικού κύριο Γαλάνη, γνώστη του χρονίζοντος προβλήματος, όχι με υπαιτιότητα της ΔΕΗ και επικαλέστηκα το ενδιαφέρον του.

Ο κ. Γαλάνης μου απάντησε ότι θα εξετάσει την υπόθεση και θα ενεργήσει χωρίς χρονοτριβή.

Στη συνέχεια επικοινώνησα με τον πατριώτη μου Ηπειρώτη Υποδιοικητή της 6ης Υ.ΠΕ κύριο Ιωάννη Νικόπουλο, ιατρό, και διαμαρτυρήθηκα ότι είναι εντελώς ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να παραμένει για πολλά χρόνια ΚΛΕΙΣΤΟ το νέο κτίριο του Κ.Υ Μύτικα!

Τελείωσα τη διαμαρτυρία μου προς τον κύριο Υποδιοικητή με την Ηπειρωτική και όχι μόνο φρασεολογία: «Κατάντησε σαν τον γιοφύρι της Άρτας», που λέμε όταν καθυστερεί και δεν τελειώνει ένα έργο.

Ο κ. Νικόπουλος με πληροφόρησε ότι βρισκόταν σε περιοδεία για την αντιμετώπιση και επίλυση διαφόρων προβλημάτων λόγω της επιδημίας και ότι με την επιστροφή του στην Πάτρα, θα επιληφθεί ο ίδιος του όλου προβλήματος!

Αυτές ήταν οι σημερινές ενέργειες ενός ενεργού πολίτη για να ΑΡΘΟΥΝ ΟΙ ΠΥΛΕΣ του νέου κτιρίου του Κ.Υ Μύτικα, όταν μάλιστα εκκρεμούν και οι δημοπρατήσεις για τη διάθεσή της πίστωσης των 100 χιλιάδων ευρώ για τον εσωτερικό εξοπλισμό του.

Κάθε τόπος, τα πρωταρχικά προβλήματα που προβάλλει, είναι η ΥΓΕΙΑ και η ΠΑΙΔΕΙΑ! Τις τελευταίες μέρες αρθρογράφησα για τα προβλήματα που αγγίζουν την ΥΓΕΙΑ και την ΠΑΙΔΕΙΑ της περιοχής μας!

Αναταράσσουμε τα λιμνάζοντα ύδατα... Θα είμαστε πάντα σε ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ για να λυθεί ο ΓΟΡΔΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ και το νέο κτήριο του Κ.Υ Μύτικα, με τους άξιους γιατρούς του και το υπόλοιπο προσωπικό, να καταστεί μία μικρή Νοσοκομειακή Μονάδα, ο ΦΡΟΥΡΟΣ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ, στην υπό πλήρη εγκατάλειψη περιοχή μας, συμπεριλαμβανομένων και των δύο απέναντί μας αγαπημένων νησιών Καλάμου και Καστού!

Αξιότιμοι, κύριοι βουλευτές Αιτωλοακαρνανίας και Λευκάδας, κάνετε κάτι και εσείς!

Ο λαός της περιοχής μας δεν θα ξεχάσει την ΣΙΩΠΗ σας αυτή, πλην της ερώτησης του Μυτικιώτη Βουλευτή Αιτ/νίας κ. Νίκου Παπαναστάση.




Μύτικας 21 Σεπτεμβρίου 2021




Νίκος Θωμά Νταής, σ. Συμβολαιογράφος

Επίτιμο Μέλος της Εθνικής Ομοσπονδίας Ιταλικού Τύπου

FEDERAZIONE NAZIONALE STAMPA ITALIANA (FNSI)

1 σχόλιο:

  1. Μόλις τώρα 8:25 μου τηλεφώνησε ο κ. Γαλάνης και με ενημέρωσε, ότι αύριο θα γίνει σύνδεση του ηλεκτρικού ρεύματος στο νέο κτήριο το Κ.Υ Μύτικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο