Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2021

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ


Μεγάλη επιτυχία για την Ακαδημία ποδοσφαίρου Αστακού αφού δυο ποδοσφαιριστές της εντάχθηκαν στο δυναμικό του Παναιτωλικού......
Διαβάστε περισσότερα »
Μετά από πολύχρονη προσπάθεια , κούραση, θυσίες και επιστημονική δουλειά (πολλές ατομικές προπονήσεις) κατάφεραν να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα και να αποτελούν πλέον βασικά μέλη της Κ15 της ομάδας του Παναιτωλικού. Μόλις προχθές αντιμετώπισαν τον Παναθηναϊκό και τα κατάφεραν περίφημα(0-0 το αποτέλεσμα). Πρόκειται για τον ποδοσφαιριστή Βασιλείου Σπύρο του Αποστόλη και τον τερματοφύλακα Παπαζώη Ευθύμη του Ιωάννη. Η Ομάδα της Ακαδημίας Αναγέννηση Αστακού και ο προπονητής της Μπότσιος Γεράσιμος νιώθοντας υπερηφάνεια θέλουν να συγχαρούν τους δυο ποδοσφαιριστές , να τους ευχηθούν να πετύχουν τα όνειρά τους ,αλλά να μην ξεχάσουν ποτέ το βασικό τους στόχο το ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥΣ και τη ΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥΣ. Και να θυμούνται αυτό που διδάχθηκαν στην Ακαδημία όλα αυτά τα χρόνια :

΄΄ΤΑ ΑΓΑΘΑ ΚΟΠΟΙΣ ΚΤΩΝΤΑΙ΄΄ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!




3 σχόλια:

  1. Καλή επιτυχία ρε παιχταραδες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μεγάλο μπράβω στα παιδιά , μα καιένα μεγάλο μπράβω στον βασικό συντελεστή (Μπότσιο Γεράσιμο) που με τις οδηγίες του έβγαλε αυτά τα παιδιά ώστε να φτάσουν ποιό πάνω.
    Η.Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο μπράβο μπράβο λεβέντες.
    Το Μοναστηράκι έχει κάνει κάτι που δεν ξανάγινε.
    Οι υπεύθυνοι της ομάδας την παράτησαν στα κρύα του λουτρού.
    Καλά ντροπή δεν υπάρχει.
    Εισαγγελέας δεν υπάρχει;
    Δεν πρέπει να περάσει αυτό στα ψηλά γράμματα.
    Ντροπη τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο