Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2021

Αιτωλικό: Πλήθος κόσμου και επισήμων στην παρουσίαση της προτομής του Γεώργιου Καραϊσκάκη (φωτο)

 

Παρών ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος

Στο Αιτωλικό λαμβάνει χώρα σήμερα Σάββατο 25/9, εκδήλωση για τα αποκαλυπτήρια της προτομής του Γεωργίου Καραϊσκάκη, στην οποία και παρίσταται ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος....

Η επίσκεψη του κ. Φλώρου έχει και συναισθηματικό χαρακτήρα για τον ίδιο, καθώς το Αιτωλικό είναι η γενέτειρά του πατέρα του.

Παρόντες ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Σπήλιος Λιβανός, που το πρωί βρέθηκε στο Αγρίνιο για την παρουσίαση του προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Θάνος Μωραΐτης και Γιώργος Βαρεμένος, ο Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμάς, ο Περιφερειάρχης Νεκτάριος Φαρμάκης, ο Δήμαρχος Μεσολογγίου Κώστας Λύρος καθώς και πλήθος εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Σημειώνεται ότι είναι η δεύτερη φορά που ο Στρατηγός Κ. Φλώρος επισκέπτεται σε σύντομο χρονικό διάστημα την περιοχή, αφού είχε επισκεφθεί και το Μεσολόγγι, τιμώντας την επέτειο της ηρωικής Εξόδου.

Δείτε φωτογραφίες:



agriniopress

4 σχόλια:

  1. Όλων των ειδών φάτσες βλέπουμε, εκτός από την προτομη τού Γεωργίου Καραϊσκάκη του σπουδαιότερου οπλαρχηγού μας ,με το στρατηγείο του στόν Προφήτη Ηλία στο Χωριό Καραϊσκάκη Αστακού Ξηρομέρου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καμιά φωτογραφία απ τη προτομή θα δούμε;; Περισσότερες φωτογραφίες έχει απ τους πολιτικούς παρά απ τον τιμώμενο οπλαρχηγό! Ωρε Έλληνες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Την προτομή δε βλέπουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στο Αιτωλικό τον πέρασαν δικαστήριο για προδότη οι τότε πολιτικοί
    Και τώρα αν ζούσε πάλι θα τον δίκαζαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο