Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2021

Αμφιλοχία: Αγριογούρουνο προκάλεσε τροχαίο – «ευτυχώς που δεν έτρεχα» λέει ο οδηγός


Σοβαρό τροχαίο ατύχημα με αγριογούρουνο στην Αμφιλοχία, το βράδυ της Παρασκευής......

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 9:00 το βράδυ, στο 3ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αγρινίου – Αμφιλοχίας, στη θέση Παραζαριά, όταν μεγάλο αγριογούρουνο εμφανίστηκε ξαφνικά στη μέση του δρόμου, σε ΙΧ αγροτικό αυτοκίνητο που κινούνταν με κατεύθυνση το Αγρίνιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του karvasaras.gr, το συγκεκριμένο σημείο αποτελεί πέρασμα για τα αγριογούρουνα, που κατεβαίνουν από το βουνό προς τη λίμνη Αμβρακία, πιθανότατα για να πιούν νερό.

Όπως λέει ο οδηγός: «Δυσκολεύομαι να συνειδητοποιήσω τον κίνδυνο που διέτρεξα στα καλά καθούμενα», «παρά τις υλικές ζημιές, ευτυχώς γνώριζα τον δρόμο και δεν έτρεχα».

Οι οδηγοί πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί περνώντας από το συγκεκριμένο σημείο, ιδιαίτερα το βράδυ, γιατί σε συζητήσεις τις τελευταίες ημέρες αναφέρθηκαν και άλλα περιστατικά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι παρά τη σφοδρότητας της σύγκρουσης, το αγριογούρουνο δεν σκοτώθηκε και εξαφανίστηκε, πιθανότατα τραυματισμένο.

sinidisi

4 σχόλια:

  1. Η λυση ποια ειναι;να μην τρεχουμε.οκ.κ αυτος δεν ετρεχε αλλα το αμαξι επαθε ζημια.ποιος θα του το πληρωσει;η λυση δεν ειναι το μην τρεχεις.εν τω μεταξυ νυχτα σ αυτον τον δρομο δε βλεπεις ουτε τη μυτη σου.ουτε γραμμες δεν εχει.στα τυφλα πας.μες στο σκοταδι που να δεις το αγριογουρουνο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να μπει ταμπέλα στο σημείο,για προσοχή , διότι δεν γνωρίζουμε ακριβώς το σημείο ,να έχουμε το νού μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 3.25 Nα κανεις το σταυρο σου μη σου τυχη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ν βγάλουν τ κυνηγούς έξω κ θα τ λύσουν.
    Αλλά δεν αφήνουν οι οικολόγοι.
    Έχουμε κ αυτούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο