Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2021

Ο Ανδρέας Καλαντζής νέος πρόεδρος στο Δημοτικό Συμβούλιο Ακτίου Βόνιτσας





Ο Ανδρέας Καλαντζής είναι από σήμερα Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2021 ο νέος πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας.

Στο συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε σήμερα στην αίθουσα του “ΛΑΙΣ” οριστικοποιήθηκε και τυπικά η τοποθέτηση του Καλαντζή στην θέση του προέδρου, αντικαθιστώντας τον Θεόδωρο Στούπα ο οποίος παραιτήθηκε για να αναλάβει χρέη αντιδημάρχου.....

Υπέρ της εκλογής ψήφισαν οι σύμβουλοι της παράταξης του κ. Αποστολάκη καθώς και οι σύμβουλοι της παράταξης του κ. Μασούρα τους οποίους εκπροσώπησε στην συνεδρίαση ο κύριος Ευθύμιος Μυλωνίδης.

Κατά της εκλογής του ψήφισαν οι σύμβουλοι της παράταξης του κ. Κασόλα Αθανάσιου, η ανεξάρτητη σύμβουλος κ. Καρέλου Αθηνά αλλά και ο επικεφαλής της «ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ», κ. Νώντας Μωραϊτης ο οποίος τον καταψήφισε μέσω επιστολής που έστειλε στον προεδρεύον σύμβουλο κ. Τσακάλη.

Να σημειώσουμε κλείνοντας ότι ο Ανδρέας Καλαντζής έγινε έτσι ο νεώτερος σε ηλικία πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ακτίου Βόνιτσας. Να του ευχηθούμε καλή επιτυχία στο έργο του.

akarnanikanea.

32 σχόλια:

  1. Σήμερα έκλεισε ο πολιτικός κύκλος της παράταξης του Δημήτρη Μασούρα στο Δήμο Ακτίου- Βόνιτσας. Ο αδύναμος κρίκος έχει ονοματεπώνυμο και λέγεται Μυλωνίδης Ευθύμιος. Στο μέλλον θα δούμε τραγελαφικά πράγματα για πολλούς, αναμενόμενα για εμάς που γνωρίζουμε πολύ καλά το παρασκήνιο.
    Το μέλι της εξουσίας και όχι μόνο είναι γλ@κ@@@@@@@@@@@. Το υπόγειο ξέρει να το μοιράζει και που να το μοιράζει. Αίσχος, σαπίλα, ντροπή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Eδώ υπήρξε ολοφάνερη συναλλαγή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το μέλι θέλει και αυτός καμαριμ όπως το είχε και ο Παναγιώτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝΤΡΕΑ ΚΑΤΣΕ ΕΚΕΙ ΜΗ ΜΙΛΑΣ ΚΑΝΕ ΝΤΟΥΜΠΑΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΙΣΟΤΙΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΣΕ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΕΣΥ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΚΑΛΟΣΚΕΦΤΗΚΕ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΠΑΡΟΛΟ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΚΑΘΙΣΕ ΕΣΥ ΑΝΤΡΙΚΟ ΜΕ ΤΑ ΜΙΣΑ ΚΑΙ ΑΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΚΑΡΡΥ ΟΤΙ Ο ΑΝΤΡΕΑΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΑΡΓΑΡΑ ΤΡΑΒΑΤΕ ΜΕ ΚΑΙ ΑΣ ΚΛΑΙΩΩΩ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όλα τα αγοράζει το καθεστώς αφού το χρήμα ρέει άφθονο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Αρχιερέας τάζει στήριξη στο μέλλον αρκεί να μην τον εμποδίσουν να επανεκλεγεί τώρα. Αυτό είναι του τελευταίου καιρού το σενάριο. Μασούρα σε κοροϊδεύει. Μην μασάς. Τον Κασόλα δεν τον υπολογίζει καθόλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Απ ότι φαίνεται κάποιοι ενοχλούνται πολύ απ την αυτόνομη στάση της παράταξης Μασούρα και προσπαθούν να πετάξουν λάσπη στα στελέχη του,της πρώτης γραμμής. Όσο μπορώ να παρακολουθήσω τα ΔΣ ,Μασούρας και Θύμιος τοποθετούνται με σοβαρότητα και πάντα ψηφίζουν ακριβώς τα ιδια που μάλλον ειναι η γραμμή της παράταξής τους. Αυτό δεν αρέσει ούτε σε Αποστολάκη ούτε σε Κασόλα.Γι αυτό ξεκίνησε εργολαβία λάσπης απ τους τάχα ανώνυμους εδω μεσα. Τους φοβούνται επειδή είναι ικανοί και οι επιθέσεις λάσπης θα ενταθούν στην πορεία, απ ότι φαίνεται. Και πάντα...ανωνυμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εσένα 5 Σεπτεμβρίου 2021 - 6:39 μ.μ.θα σου άρεσε να κλείσει ο κύκλος της παράταξης Μασούρα. Ετσι βολεύει τους άλλους δυο. Μόνο που δε θα σας γίνει το χατίρι. Αυτοί δεν πρόκειται να διασπαστούν. Μόλις διαβάσαμε την ανακοίνωση Μασούρα για τον Καλατζή. Μια χαρά ψήφισαν ενα νεο παιδι. Ας φροντίσει να πετύχει. Ή μήπως "εσεις" που τα ξέρετε όλα τον θεωρείτε και αυτον εξαγορασμενο??Μάλλον εσεις θέλετε πολύ να σας εξαγορασει ο κάρυ αλλά ειστε ανύπαρκτοι και δεν..Δεν αξιζετε φραγγο. Ανύπαρκτοι και στα αζητητα. Ζουλιάρηδεεεεες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τέτοια άτομα θέλουμε στην εξουσία να μας εκπροσωπούν. Μπράβο Αντρέα. Αυτοί που δε συμφώνησαν έχουν τα δικά τους συμφεροντα που τα βλέπει ο κόσμος γι'αυτό δεν τους έβγαλε στις εκλογές και ούτε πρόκειται να τους ψηφίσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Οι πολιτικοί γυρολόγοι έχουν γνωστή κατάληξη. Καταλήγουν στη Δεξιά και την 'Ακρα Δεξιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πιαστηκες με τη γίδα στην πλάτη λαλιστατε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δεν αγοραζόμαστε όλοι 9.49 μμ . Εκτός και κρίνεις εξ ιδίων. Εδώ πληρώνονται όμως όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εμεις παπαγάλε καριολικε είμαστε περήφανοι γιατί δεν εξαγοραζόμαστε ενώ εσεν σου δίνει ο καριολης το πενηνταευρο και γιαυτο σκούζεις και κανείς Γαβ Γαβ. Πουλημένα ανδρικελα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αντί να ενημερώσει τους Δημότες ο Μυλωνίδης που κατασπαταλήθηκαν τα 8.000.000 ευρώ από το Κέντρο Μέριμνας που είναι μέλος του ΔΣ και τα 179.000.000 ευρώ από το Δήμο δίνει ουσιαστικά ψήφο εμπιστοσύνης στο Δήμαρχο Αποστολάκη και το Παντελή Αποστολάκη. Τυχαία; Όχι βέβαια. Βρείτε τι συμβαίνει. Μιλάμε για σαπίλα. Χοντρή μ@σ@.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανδρέα Καλή επιτυχία στα νέα σου καθήκοντα.Συγχαρητηρια για την σοβαρή θέση της παράταξης Συμφωνιας Ελπιδας,οι πολίτες δεν θέλουν μια απλή αλλαγή στο δήμο Ακτίου Βόνιτσας αλλά μια καλύτερη αλλαγή.

    Ρίχνετε λάσπη στον ανεμιστήρα μερικοί μερικοί εδώ μέσα,κάνοντας κακό όχι στον Αποστολάκη αλλά σε αυτούς που θέλουν ουσιαστικά να τον εκθρωνησουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Για ποιον Μυλωνίδης μιλάς αυτά τα έχει ο καρυ και τα βάζει επάνω ξέρετε που και τα κάνει γύρω γύρω όλοι. Ζήτω ο καρυ ο μεγάλος ηγέτης του λαού.μέχρι να πεθάνει θα είναι δήμαρχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Καταρχήν ο μασουρας είναι καλό παιδί κ καλός δικηγόρος.Δεν λέει κάτι που ψήφισαν ένα παιδί άφθαρτο κ νέο. ΤΟν προηγούμενο δεν τον είχαν ψηφίσει.. Ε, και τι έγινε... Το θέμα είναι ότι ξεκάθαρα πράγματα ο Αποστολάκης τον έχει πάει πίσω τον Δήμο και κάνει κάκιστη διαχείριση! Τον νοιάζει μόνο πως θα βγει ξανά δήμαρχος... Τους δικούς τους συμβούλους τους έχει σήκω πάνω κάτσε κάτω!πλην του ΠΆΝΤΑ, ΒΙΤΣΑ, δεν ξέρει κανένας πως λειτουργεί ο δημος(διοικητικά εννοώ).. Τέτοιους θέλει ο καριολης στο βαθύ σκοτάδι να κάνει ότι θελει... Οι νέοι μέχρι να μάθουν περνάει ο καιρός,ερχονται οι επόμενοι εκλεγμένοι κλπ, κλπ... Εκεί πρέπει να έχεις αξιοπρέπεια και εντιμότητα και να είσαι ΑΝΤΡΑΣ να πεις(αφού γνωρίζεις διοικητικά) όχι ρε Δήμαρχε κοροϊδεύουμε τον κόσμο...αποψη μου να πάει η ομάδα(μερικοί)του κασολα στον μασουρα και όλοι μαζί ενάντια στον Αποστολάκη... Μόνο έτσι χτυπιέται αυτός! Να πουν αη σιχτηρ μωρέ μας κυβερνά τα νούμερα... Η τέλος πάντων να ας πάει η ομάδα του μασουρα στον κασολα... Καπως έτσι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι άνθρωποι αυτοί δεν είναι μόνο νούμερα και κάτι παραπάνω την πληρωσε ο Καλατζη που του έλεγε ότι θα γίνει αντιδήμαρχος και επειδή είναι λέει άπειρος ας έρθει το μεγάλο αυτό νούμερο της Κατουνας να μας διοικήσει αφού έτσι και αλλιώς στον δήμο μεδεωνος δεν τους πηγαινει καθόλου γιατί εκεί πανω είναι παρακμή λέει.

      Διαγραφή
    2. ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΥΝΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΦΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΜΗ ΣΤΟΥΣ ΛΟΥΤΡΑΚΟΥΣ ΛΕΜΕ ΜΗΤΟΚΟΛΟ

      Διαγραφή
  18. τι περιμενετε απο κασολα ρε αδερφια. καλα τα παει στο θα σκουπιδια σε λιγο θα σας κουβαλησει στην ζαβερδα και απο την ναπολι της ιταλιας με φεριμποτ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Εσυ 9:48 που λες να γίνει ένας συνδυασμός είτε μασουρας είτε κασολας να το θυμάσαι και θα το δεις ότι αν γίνει ένας σιυνδυασμος με έναν από τους δυο ο αποστολακης θα τους κερδίσει. Με μεγαλύτερη διαφορά.. εδώ φίλε θέλει μια σύμπραξη μεταξύ του Γουδα και του Σιώζου.τότε ο αποστολακης θα χάσει παταγωδώς. Θα πάθει μεγάλη συντριβή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Προς αποκατάσταση της αλήθειας υπήρξε ονομαστική ψηφοφορία κατά την οποία από την παράταξη της Συμφωνίας Ελπίδας παραβρέθηκε μόνο ο κ. Μυλωνιδης. Οι άλλοι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης του δεν έκαναν τον κόπο να δώσουν το παρών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Καλά τώρα φίλε, άμα ξεκινάνε πάλι τα ίδια.... Αρχηγοί υπάρχουν γιατί να ψάχνουμε... Για μένα ο μασουρας τον έχει με τη βοήθεια του κασολα άνετα... Εγώ δεξιός είμαι αλλά έτσι πρέπει.. Άμα θέλουν-θέλουμε το καλό του τόπου.. Και ο Αποστολάκης το καλό μπορεί να θέλει αλλά αποδεικνύεται ότι τα έκανε μανταρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ο Γαμπρος του Μυλωνιδη παίρνει αναθέσεις από Παντελή τι περιμένετε να κάνει ο Θυμιος στα σύμβουλια ; Στον Αποστολακη θα Πάει στις επόμενες υποψήφιος αυτό μου το είπε ένας του Γιώργου . Που του είπε κρατα το για σένα αυτό με το Θύμιο μη το πεις πουθενά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΕΠΕΙΔΗ ΒΟΛΕΥΕΤΑΙ. ΚΟΝΟΜΑΕΙ ΠΟΛΥΣ ΛΑΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΥ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Η ΔΙΧΟΝΟΙΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΣΥΝ Η ΣΥΡΙΖΟΜΑΝΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Μακαρι να πάει ο Μυλωνίδης υποψήφιος με το καριολη αυτό το θελουμε πολύ παρά πολύ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί τι θα γίνει αν ο Μυλωνιδης παει με καριολη τότε θα γελάσουμεα αυτό εννοείς φανταζομαι

      Διαγραφή
  25. Φιλε ότι θα γελάσουμε σίγουρα αλλά το πιο καλό είναι ότι αν πάει στον καριολη ο Μυλωνίδης τότε στον άγιο Νικόλαο ο καριολης θα έρθει τρίτος και καταϊδρωμένος .μακάρι να πάει το θελουμε πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Παλαιότερα ο Πάνος τώρα ο Θύμιος έτσι έχουν μάθει πως θα τα αρπάξουν αφού τους κουβεντιάζει όλος ο κόσμος και αυτοί τίποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ντροπή σου Μυλωνιδη να εκβιάζεις την παράταξη Μασούρα για το τι θα ψηφίσετε επειδή ο κάρυ ξέρει πόσο ευαίσθητος είσαι με τα πράσινα μώβ κίτρινα και τα καφέ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Πάντως η παρέα Αποστολάκη το λέει και το ξαναλέει ο Μυλωνιδης θα είναι υποψήφιος μαζί μας τόσα έχει πάρει μέχρι τώρα Θύμιο ευκαιρία να τους διαψεύσεις μην ξεφτιλιζεσαι για το τίποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Αντρέα είδα ότι γράφεις ότι είναι μόνο η αρχή σου ευχομαι να μην είναι και η τελευταία σου προσεχε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο