Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2021

Ευχαριστίες του Αλέξανδρου Κυριαζή-Προς τον κ. Διοικητή της 6ης ΥΠΕ


Κύριε διοικητά η αίσθηση του χρέους και η ανταπόδοση των ευχαριστιών είναι ενσωματωμένη εις τον ψυχικό κόσμο των ανθρώπων και αποδίδεται ανάλογα με την ψυχοσύνθεση των ατόμων και της κοινωνικής και πολιτισμικής τους συγκρότησης......

Είναι δε καταγεγραμμένη τόσο στα αρχαία μας κείμενα όσο και στις ευαγγελικές περικοπές. Αυτές τις ευχαριστίες θέλω να απευθύνω σήμερα μέσω του προσώπου σας στο κλιμάκιο του COVID 19 του Νοσοκομείου του Αγρινίου το οποίο με τον τεράστιο αγώνα του με κράτησε στη ζωή επαναφέροντάς με από τον προθάλαμο του θανάτου στο οποίο με οδήγησαν άφρονες αρνητές της νομιμότητας των γνωστών παρα -κυκλωμάτων που δυστυχώς ας το πούμε ευθαρσώς υπάρχουν σε κάθε κρατική δομή και οντότητα διάσπαρτα σε όλο το χώρο της Ελληνικής επικράτειας . Το μεγαλύτερο μέρος των αρνητών ,που βρίσκεται στους κόλπους της εκκλησίας , ασυδοτεί ξεδιάντροπα και παρακάμπτει χωρίς καν να υπολογίζει την ιεραρχία της Ελλάδος τους κανόνες ή το χρέος προς την Κοινωνία , Προσκολλημένοι σε έμμονες και σαθρές ιδέες τις οποίες δεν αναθεώρησαν ποτέ ,διατείνονται ότι αυτοί και μόνον αυτοί " εκχώρησαν την ψυχή τους και το σώμα τους στο Θεό " ο οποίος και είναι υπεύθυνος . Ας ευχηθούμε όλοι όπως το κράτος με τους θεσμούς του και την ομόνοια των πολιτικών μας θα βάλουν νερό στο κρασί τους και θα αποδειχθούν υψηλότεροι των περιστάσεων αναθεωρώντας την εμμονή τους η οποία έχει στοιχίσει στην Ελλάδα μια μέτρια πόλη των 15 χιλιάδων ΝΕΚΡΏΝ .

Και μετά από αυτά τα ολίγα θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλο το κλιμάκιο του COVID 19 του νοσοκομείου Αγρινίου που με τόση υπευθυνότητα εργατικότητα και λεπτομέρεια ,ασκούν τη νοσηλεία στους αρρώστους . Ξεχωριστοί έπαινοι πρέπει να αποδοθούν στον Διευθυντή του κλιμακίου ιατρό πνευμονολόγο- φυματιολόγο κ. Νικόλαο Παπά έναν απλό άνθρωπο , άδολο ,υψηλού κύρους και πείρας , πολύτιμο εργάτη της επιστήμης του ,καθώς τον είχαμε σχεδόν όλο το 24ωρο κοντά μας και με τρόπο πειστικό μας έκανε να αισθανόμαστε λίγο ανθρώπινα.

Ακόμη να ευχαριστήσω την ομάδα των νοσηλευτριών που από τα χείλη τους δεν έλειψε το χαμόγελο η ευγένεια και η προθυμία. . Θαύμασα τη μία περισσότερο από τις άλλες καθώς έμαθα ότι παράλληλα εκτελεί και τα καθήκοντα του πατέρα στα τρία παιδιά της ,διότι ό σύζυγος εργάζεται στο Γερμανία . Θέλω εδώ ας μου επιτραπεί με την ευκαιρία αυτή να συμβουλέψω τους σημερινούς νέους να σπεύσουν να εμβολιασθούν πριν είναι πολύ αργά . Με κράτησε στη ζωή το διπλό εμβόλιο που έκανα το Ιανουάριο του 2021. όμως είδα τον θάνατον σαράντα πέντε πόντους απ' το κρεβάτι μου την πέμπτη ημέρα της νοσηλείας μου στις 315 τα ξημερώματα σε έναν άνθρωπο περίπου 70 ετών που δεν είχε καν εμβολιασθεί. Μερικές εκτινάξεις από την κοιλιακή χώρα και κατόπιν ακολούθησε η ηρεμία του θανάτου. Ξαναγύρισα λίγο μετά και είδα ότι φορούσε ακόμη τα μαύρα του γυαλιά..

Σας ευχαριστώ όλους θερμά.

Αλέξανδρος Κυριαζής
Μπαμπίνη Ξηρομέρου 
 Γεννηθείς τις 14 - 11- 1930

mpampiini

4 σχόλια:

  1. Αυτοι που δεν γλίτωσαν από το Κορωναίο στο νοσοκομείο τι πρέπει να πουν Αλέκο από την Μπάμπινη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στην κρατική δομη-εκκλησια του τόπου σας,που λέτε κύριε Αλέξανδρε Κυριαζή,ότι είναι υπεύθυνη που κολησατε κοβιντ..εσείς τι γυρευατε χωρίς μάσκα και χωρίς να τηρήτε τα μέτρα προστασίας κατά του κορονοιου?και στα λοιπά μέρη που πηγαίνατε (αγρινιο-αστακο-μπαμπινη)και πάλι δεν τηρουσατε τα απαραίτητα μέτρα προστασίας δεν αναφερθήκατε.το οτι κάνατε το εμβόλιο δεν σας κάνει ατρωτο ώστε να μην φοράτε μάσκα...και να μεταδίδετε τον ιό κ εσείς ο ίδιος σε άλλους συμπολίτες (είτε ανεμβολιαστους ..είτε εμβολιασμενους)
    Όσο για το νοσοκομείο Αγρίνιου..40/41 νεκροί από αυτους μπήκαν στην ΜΕΘ..δε νομίζω να αξίζουν συγχαρητήρια..απλά βρήκατε τρόπο να εμφανίζετε και παλι το όνομα κ τη φάτσα σας για καθαρά εγωιστικους λόγους!εμβολιασμενη και πάντα φοράω μάσκα ΚΥΡΙΕ Αλεκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάποιοι άνθρωποι έχουν απλά θράσος..όλοι ξέρουν ποιος ξεκίνησε το κύμα με τα κρούσματα στο χωριό σας κύριε..και δεν είναι άλλος παρά εσείς ο ίδιος.βαλατε σε κίνδυνο τόσο κόσμο και ένα κατάστημα με την απερισκεψία σας και που δεν χρησιμοποιούσατε μάσκα προστασίας και νομίζατε πως με το εμβόλιο ήσασταν καλυμμένος..
    Δεν φταίνε μόνο όπως λέτε οι ανεμβολιαστοι αλλά και οι εμβολιασμενοι που νομίζουν ότι δεν θα πάθουν τίποτα κ δεν προσέχουν καθόλου..αυτοί είναι που σπέρνουν περισσότερα θύματα στο πέρασμά τους.
    Πείτε κ ένα συγνώμη στον κόσμο κ σε όσους κατηγορητε και μετά να ευχαριστήσετε ένα νοσοκομείο κ το προσωπικό του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητέ κύριε Αλέξανδρε, όλοι σεβόμαστε και εκτιμάμε τον αγώνα των Ιατρών και των Νοσηλευτών σε όλες τις δομές Υγείας που αγωνίζονται στην πρώτη γραμμή με άμεσο κίνδυνο της δικής τους ζωής και τους ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας.
    Εσύ όμως που είσαι πιστός στους νόμους και σέβεσαι τους συνανθρώπους σου γιατί βρέθηκες σε μέρος που δεν τηρούνταν όπως αφήνεις να εννοηθεί τα μέτρα ασφαλείας και μάλιστα χωρίς να φοράς μάσκα με αποτέλεσμα να κολλήσεις και να βρεθείς στο Νοσοκομείο?
    Μήπως πρέπει πρώτα να ελέγχουμε και να κρίνουμε τον εαυτό μας και την συμπεριφορά μας και μετά να βγαίνουμε να κατηγορούμε τους άλλους ανθρώπους και πόσο μάλλον την Εκκλησία επηρεάζοντας άσχημα το θρησκευτικό αίσθημα και την πίστη των ανθρώπων που διαβάζουν τις αναρτήσεις σου?
    Θεωρείς τον εαυτό σου άξιο και ικανό να κρίνεις και να κατακρίνεις την Αγία Ελληνική Εκκλησία και τους Λειτουργού ντας της αφήνοντας ανοικτά υπονοούμενα τόσο για Ιερείς όσο και για την Ιεραρχία που αφήνεις να εννοηθεί ευθαρσώς ότι δεν λαμβάνουν τα απαραίτητα μέτρα? και ποια είναι τα μέτρα αυτά κατά την δική σου άποψη?
    Όταν εσύ πηγαίνεις ταξίδια και συναναστρέφεσαι με πάρα πολύ κόσμο ή όταν κάθεσαι στα καφενεία εν μέσω πολλών ατόμων χωρίς να φοράς μάσκα και μιλάς μαζί τους κατά πρόσωπο σε απόσταση μερικών εκατοστών (και πάντως μικρότερη του μισού μέτρου) στην ηλικία που είσαι και με τα όποια άλλα προβλήματα μπορεί να έχεις (Αν έχεις), χωρίς να γνωρίζεις τι μπορεί να έχει κάποιος από αυτούς και ακόμη χειρότερα όταν κάθεσαι χωρίς μάσκα σε απόσταση αναπνοής από άτομα που δεν έχουν εμβολιαστεί και το γνωρίζεις πολύ καλά αυτό, δεν ήξερες ότι κάποια στιγμή θα κολλήσεις τον Υιό και ότι θα τον μεταδόσεις και σε όσα άτομα κάνεις παρέα? που είναι η ατομική σου ευθύνη? γιατί παραπονιέσαι λοιπόν και αντί να καταλάβεις το λάθος σου προσπαθείς να ρίξεις τις ευθύνες σε άλλους και πόσο μάλλον στην ίδια την Εκκλησία (στον ίδιο τον οίκο του Θεού και στους λειτουργούς του)? γιατί προσπαθείς να επηρεάσεις αρνητικά τα πιστεύω των πιστών? δεν καταλαβαίνεις ότι με αυτά αποτρέπεις τους πιστούς να πηγαίνουν στην Εκκλησία διότι τους δημιουργείς φόβο χωρίς λόγο? Ούτε η Εκκλησία, Ούτε οι Ιερείς, Ούτε η Θεία Κοινωνία μπορεί να μεταδώσουν τον Υιό σε κανέναν, γι αυτό σε παρακαλώ πολύ να προσέχεις πως εκφράζεσαι ειδικά για την Εκκλησία, διότι σε όλες αυτές τις δύσκολες ώρες όλοι, ή τουλάχιστον οι περισσότεροι άνθρωποι εναποθέτουν την ελπίδα τους για δύναμη και προστασία στην χάρι και το μέγα έλεος του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού και δεν πρέπει κανείς να αποθαρρύνει τους ανθρώπους αυτούς και να τους κάνει έστω να αμφιβάλουν και να φοβούνται να πηγαίνουν στην εκκλησία.
    Σου εύχομαι να έχεις Υγεία και μακροημέρευση και να έχεις πάντα την ευλογία και την προστασία του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού, και η Υπεραγία Θεοτόκος μας να βρίσκεται πάντα δίπλα σου σε κάθε ανάγκη σου για να σου παρέχει την όποια βοήθεια χρειαστείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο