Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2021

Πάτρα: Βίντεο-σοκ που δείχνει τη στιγμή που τραυματίστηκε ο 6χρονος σε αγώνα καρτ



Σοκάρουν οι εικόνες από το ατύχημα στους αγώνες καρτ στην Πάτρα, όπου τραυματίστηκε σοβαρά ένας 6χρονος και νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ Παίδων-Εφήβων του πανεπιστημιακού νοσοκομείου της πόλης.....

Στο βίντεο που δημοσίευσε η ΕΡΤ φαίνεται η στιγμή του ατυχήματος:

Υπενθυμίζεται ότι πέντε άτομα συνελήφθησαν από την Αστυνομία για τον τραυματισμό ενός ανήλικου σήμερα το μεσημέρι στην Πάτρα, την στιγμή που παρακολουθούσε αγώνες καρτ, στο κέντρο της πόλης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι τέσσερις εκ των συλληφθέντων είναι μέλη της διοργανώτριας αρχής των αγώνων, ενώ ο πέμπτος συλληφθείς είναι ο οδηγός του αυτοκινήτου που φέρεται να τραυμάτισε τον ανήλικο.

Σε βάρος των πέντε συλληφθέντων σχηματίσθηκε δικογραφία για το αδίκημα της σωματικής βλάβης από αμέλεια και από υπόχρεο και αύριο το πρωί αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πατρών με την αυτόφωρη διαδικασία.

Όσον αφορά στην κατάσταση της υγείας του εξάχρονου, ο οποίος νοσηλεύεται με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις στην μονάδα εντατικής θεραπείας παίδων και εφήβων του πανεπιστημιακού νοσοκομείου της Πάτρας, ο διευθυντής της μονάδας, Ανδρέας Ηλιάδης, ανέφερε, μιλώντας στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων: «Δίνουμε έναν πολύ σημαντικό αγώνα και θέλουμε να καταφέρουμε το καλύτερο. Όμως, πρέπει να περάσει το πρώτο 48ωρο, όπως γίνεται στις περιπτώσεις των βαριών κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων, για να διαπιστώσουμε το πως θα εξελιχθεί η κατάσταση της υγείας του παιδιού. Πάντως πρέπει να πω ότι υπάρχει μία σταθερότητα στην κατάσταση του τραυματία μας».

Για το σοβαρό ατύχημα του γιου του σε αγώνα καρτ στην Πάτρα μίλησε στο “thebest.gr” ο πατέρας του 6χρονου.

Το “thebest.gr” επικοινώνησε με τον πατέρα του 6χρονου έξω από τη μονάδα εντατικής θεραπείας Παίδων στο ΠΓΝΠ, όπου βρίσκεται ο 6χρονος. Με αρκετό άγχος για τα επόμενα 24ωρα είπε πως ακόμη δεν έχει δει βίντεο από τη στιγμή που συνέβησαν όλα. “Το παιδί ήταν μέσα από τα κιγκλιδώματα”, υποστήριξε και πρόσθεσε: «Είναι κάτι που δεν αμφισβητείται. Το καρτ χτύπησε στα ζέρσεϊ και τα κάγκελα με τεράστια δύναμη, σχεδόν πέταξε».

Όπως αναφέρει οι γιατροί του είπαν πως η μαγνητική τομογραφία στον γιο του δεν έδειξε εσωτερικό αιμάτωμα στο κεφάλι του παιδιού, κάτι που εκτιμάται θετικά. Επισήμανε πως «τα επόμενα 24ωρα είναι κρίσιμα και όλοι προσεύχονται το παιδί να ξεπεράσει τον κίνδυνο».


aftodioikisi


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο