Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2021

Προκήρυξη διαγωνισμού για την μεταφόρτωση και μεταφορά 6.166,97 τόνων απορριμμάτων του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας στο Χ.Υ.Τ.Α. Παλαίρου.


     Ο Δήμος Βόρειας Κέρκυρας, προκηρύσσει ανοικτό διαγωνισμό για την ανάδειξη αναδόχου για την Ανάθεση εργασιών μεταφόρτωσης και μεταφοράς 6.166,97 τόνων Α.Σ.Α. του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας στο Χ.Υ.Τ.Α. Παλαίρου και κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά.

Αντικείμενο της σύμβασης:
 Διαβάστε περισσότερα »

Αντικείμενο της σύμβασης είναι η μεταφόρτωση και μεταφορά των αστικών στερεών αποβλήτων (Α.Σ.Α.) του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας και τελική διάθεση στον Χ.Υ.Τ. Παλαίρου, καθ’ υπόδειξιν της Αναθέτουσας Αρχής με μέσα και προσωπικό του Αναδόχου, και φυσικά με  χρήση θαλάσσιου μέσου μεταφοράς.


Προσφορές υποβάλλονται για την τιμή του τόνου των Α.Σ.Α. συμπεριλαμβανομένου την μεταφόρτωση και την μεταφορά οδική και θαλάσσια στην Χ.Υ.Τ. Παλαίρου.


Η εκτιμώμενη αξία της σύμβασης ανέρχεται στο ποσό των 521.763,97  € μη συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24 % (εκτιμώμενη αξία συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ: € 646.987,32 €).


Η διάρκεια της σύμβασης ορίζεται μέχρι 30-06-2022 ή μέχρι εξαντλήσεως των συμβατικών ποσοτήτων (tn Α.Σ.Α.)
 

Αναθέτουσα αρχή : ΔΗΜΟΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ, Δ/νση: Αχαράβη, 49081 ΚΕΡΚΥΡΑ, Τηλ. : 2663360113.

Η παρούσα σύμβαση χρηματοδοτείται από ίδιους πόρους. και θα βαρύνει τους Κ.Α. 20.6277.009 του Δημοτικού Προϋπολογισμού.
Το ύψος της εγγυητικής επιστολής συμμετοχής ορίζεται  στο ποσό 10.435,28€.
Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό: όπως αναφέρεται στην παράγραφο 2.2.1 της διακήρυξης.

Λόγοι αποκλεισμού οικονομικού φορέα από τη συμμετοχή σε διαδικασία σύναψης σύμβασης όπως αναφέρεται στην παράγραφο 2.2.3 της διακήρυξης.
Καταληκτική Ημερομηνία & ώρα υποβολής των προσφορών στο ΕΣΗΔΗΣ: 04/10/2021 και ώρα 15:00.

Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί μέσω της διαδικασίας ηλεκτρονικής ανάθεσης, δηλ. με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ.) μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του Συστήματος. Οι προσφορές υποβάλλονται από τους οικονομικούς φορείς ηλεκτρονικά.

Το κείμενο της διακήρυξης καθώς και όλα τα τεύχη της εγκεκριμένης μελέτης θα βρίσκεται αναρτημένο στην ιστοσελίδα του Δήμου στη διεύθυνση: (URL)http://www.mncnorthcorfu.gr, καθώς και στη διαδικτυακή πύλη www.promitheus.gov.gr του Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ.

πηγή: enimerosi.com

12 σχόλια:

  1. Ο Δήμαρχος Αποστολάκης , οι δύο Δημοτικές αρχές από το 1-9-2014 μέχρι σήμερα και ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ Κασόλας μετατρέπουν τη περιοχή Παλαίρου σε χωματερή της Δυτικής Ελλάδας. Δεν χαίρομε που δικαιώθηκα στη πρόβλεψη μου, ανησυχώ για το τόπο μας. Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι από τη ΔΕ Παλαίρου υπάρχουν; Συνδημότες ο τόπος μας υποβαθμίζεται. Αναλάβετε τις ευθύνες σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αργά και σταθερά γινόμαστε χαβούζα για να κονομάνε πολλοί. 39 ευρώ το τόνο πληρώνουμε εμείς ως Δήμος Ακτίου- Βόνιτσας στο ΧΥΤΑ στη Πάλαιρο , 14 ευρώ το τόνο πληρώνει ο Δήμος Αγρινίου στο ΧΥΤΑ στη Λεπενού. Κατάλαβες Δημότη και Παλαιριώτη το παιχνίδι που παίζεται και ποιοι το παίζουν; Στο παντελόνιασμα παίζεται. Ξυπνάτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ανάπτυξη στην παλαιρο έρχετε μόνο με πολλούς τόνους σκουπιδιών γιατί έτσι το παντελόνι άσμα των ευρώ θα είναι πολύ μεγάλο.το ακούς Κωστακη που σε κάνανε μάγκα κάτι βλάκες δεξιοί. Αρε που είσαι ρε καλαμάρια να δεις πως καταντήσανε τη παλαιρο και το χώρο της νέας δημοκρατίας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 10:47 μμ
    Ο μακαρίτης Σπύρος Αχείμαστος ήταν αυτός που πάλεψε με νύχια και δόντια να γίνει ο ΧΥΤΑ. Μετά συνέχισαν Σολδάτος, Κασόλας, Αποστολάκης, Κατσαμπίρης, ο μακαρίτης Τσακάλης Νίκος , Στούπας, νεώτερος Τσακάλης Κώστας, ξανά Κασόλας. ΟΛΟΙ μαζί έκαναν τη Πάλαιρο απέραντη χωματερή. Αυτή είναι η πραγματικότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καταλάβατε τι κρυφές συμφωνίες έχουν γίνει πίσω από τις κουρτίνες; Γιατί Δήμαρχος και Αντιδήμαρχοι από τη Πάλαιρο δεν αντιδρούνε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Mεταφορά λέει οδική και θαλάσσια.
    Φτιάξτε προβλήτα μπροστά στο Ναυτάκι να ξεφορτώνουν τα σκουπίδια. Αντί για την μαρίνα των σκαφών την μαρίνα των σκουπιδιών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είναι έτοιμοι να φτιάξουν και δεύτερο κύτταρο στο ΧΥΤΑ στη Πάλαιρο. Από ότι ειπώθηκε μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο ο αρχικός σχεδιασμός είναι για εννέα συνολικά κύτταρα. Αντιλαμβάνεστε τι σκουπίδι πρόκειται να μεταφερθεί και από που ; Γίνεται περιβαλλοντικό έγκλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Βιτσα ή παρετεισαι τωρα ή σταματας τον καρυ και τον μαναστριωτη κασολα να μας κοροιδευουν σαν ζαβερδιανους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ούτε μία σακούλα ξένο σκουπίδι στο χυτα.....έλεγε ο κάρυ
    Θα κλείσω τον αποστολάκη φυλακή για το χυτα έλεγε ο κασολασ μολις γινω προεδρος
    θα κλείσω τα χυτα ο βιτσας γιατι μολυνουν
    αυτα προεκλογικα στο καφενειο του κατσιλιανου απο ολους
    σημερα σκουπιδια απο ολη την ελλαδα ο βιτσας το ξεχασε και οχι μονο βοηθαει να ερχονται και να γινεται και νεος, ο κασολας με τον καρυ πακετο καλα ο ρουφης απαλλασεταο λογω.... και ο τσακαλης μουγκα λογω...
    και αυτοι περνανε καλα


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τα σκουπίδια της Λευκάδας ήρθαν με απόφαση Οκτωβρίου του 2019 Αποστολάκης Βίτσας Τσακάλης διοικούσαν ναι ψήφισε η παράταξη Αποστολάκη με την παρέα τους από αστακό μειοψήφησε ο Κασολας αποτέλεσμα 4-1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΑ ΖΟΥΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΑΚΙ,,,,,ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 15 ΕΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο