Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2021

Κορωνοϊός: Πως κατανέμονται τα 54 κρούσματα της Τετάρτης στην Αιτωλοακαρνανία


Μεγάλη διασπορά στον δήμο Ξηρομέρου
Μεγάλη διασπορά στον δήμο Ξηρομέρου καταγράφεται από την κατανομή των 54 κρουσμάτων της Τετάρτης 1/9 στην Αιτωλοακαρνανία....

Τα περισσότερα για μία ακόμη μέρα καταγράφονται στο Αγρίνιο ενώ αυξημένα είναι τα κρούσματα και στον Αστακό. Ακόμη, κρούσματα κατανέμονται αρκετά στον δήμο Ξηρομέρου, με έξι στον Μύτικα και δύο στις Φυτείες.

Συγκεκριμένα, τα 54 νέα κρούσματα στην Αιτωλοακαρνανία κατανέμονται ως εξής: 18 στο Αγρίνιο, 12 στον Αστακό, έξι στον Μύτικα, πέντε στο Μεσολόγγι,από τρία σε Βόνιτσα και Ναύπακτο, δύο στις Φυτείες και από ένα σε Πάλαιρο, Αντίρριο, Εμπεσό, Νεοχώρι και Θέρμο.

agriniopress.

4 σχόλια:

  1. ΣΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ ΚΥΚΛΟΦΩΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΝΟΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΠΙΝΟΥΝ ΚΑΦΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΕΡΝΟΥΝ ΤΗ ΝΟΣΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΔΗΜΑΡΧΙΣ ΑΣΤΑΚΟΥ ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ
    ΑΣ ΕΠΙΣΚΕΥΤΕΘ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΑ ΚΑΦΕ ΣΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ ΤΟ ΠΡΩΙ 9-10 ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙ ΕΚΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και όχι μόνο αυτό, κάνουν και βόλτες στην λαϊκή και γυρνάνε κάποιες ασυνηδειτες και λένε μην πεις πουθενα οτι εισαι σε καραντίνα, ψώνισε και πήγαινε σπίτι σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν ειναι αληθεια αυτο που λενε εδω μεσα οτι κυκλοφορουν ενω νοσουν να ενημερωθει ο εοδυ και η αστυνομια κ ο δημαρχος.αυτο ειναι εγκληματικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο