Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2021

Κώστας Θ Τριαντακωνσταντής: κ Κασόλα, κ Μασούρα, κ Μωραΐτη πάρτε κοινή πρωτοβουλία με στόχους. 1) Την ζωντανή μετάδοση των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου. 2) Στην ιστοσελίδα του Δήμου να δημοσιεύονται τα ηχητικά πρακτικά των συνεδριάσεων του ΔΣ


ANOIXTH ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Γράφει ο: Κώστας Θ Τριαντακωνσταντής
Μαθηματικός



Δημοτικοί Σύμβουλοι της Αντιπολίτευσης του Δήμου Ακτίου- Βόνιτσας.....

Παρά τις συνεχείς προτάσεις σας για την απευθείας μετάδοση των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου από το διαδίκτυο, με ευθύνη του Δημάρχου κ Αποστολάκη και του πρώην Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου τούτο δεν κατέστη δυνατό.

Τρέμει η Δημοτική Αρχή μπροστά στο ενδεχόμενο να ενημερωθούν οι Δημότες.

Προτιμά να πολιτεύεται με τρόπο αδιαφανή και ότι αυτό συνεπάγεται για την ίδια τη λειτουργία της Δημοκρατίας στην κυψέλη της που είναι η Τοπική Αυτοδίοικηση.

Στα πλαίσιο της εμβάθυνσης της Δημοκρατίας, της διαφάνειας, της δημόσιας λογοδοσίας και της πλήρους ενημέρωσης των πολιτών του Δήμου Ακτίου- Βόνιτσας

ΠΡΟΤΕΙΝΩ

Οι τρείς επικεφαλείς των Δημοτικών παρατάξεων της αντιπολίτευσης στη προσεχή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου να καταθέσουν κοινή πρόταση για συζήτηση και λήψη απόφασης για τα δύο θέματα:



1) Την ζωντανή μετάδοση των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.

2) Στην ιστοσελίδα του Δήμου να δημοσιεύονται τα ηχητικά πρακτικά των συνεδριάσεων.





Εκεί ο κάθε Δημοτικός Σύμβουλος θα βρεθεί προ των ευθυνών του.



Πάνω από όλους θα κριθεί ο Δήμαρχος κ Αποστολάκης.



Θέλει ή δεν θέλει ενημερωμένους Δημότες;

Τότε οφείλει ο κ Δήμαρχος να ενημερώσει τους Δημότες αναλυτικά, που ξοδεύτηκαν- ξοδεύονται τα περίπου 178.500.οοο ευρώ τα χρόνια που είναι Δήμαρχος.

Τότε οφείλει ο λαλίστατος ( εκτός του τελευταίου καιρού, γιατί άραγε; ) Πρόεδρος του Κέντρου Μέριμνας κ Παντελής Αποστολάκης που ξοδεύτηκαν- ξοδεύονται τα περίπου 8.000.000 ευρώ τα χρόνια που είναι Πρόεδρος του ΔΣ του Κέντρου.

Με την επισήμανση ότι όλοι κρινόμαστε πολιτικά αναμένω τις πρωτοβουλίες που οφείλουν να πάρουν οι τρείς επικεφαλείς των Δημοτικών παρατάξεων.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.

7 σχόλια:

  1. Καλα τα λες δασκαλε αλλα απο το Μωραιτη εαν κρινουμε απο τη σταση τους στο περιφερειακο Συμβουλιο για το ιδιο θεμα μην περιμαινεις τιποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο τριανταφυλλακης στο διπλανο δημο ξηρομερου δειχνει το δρομο

    ολα στην ιστοσελιδα, τα συμβουλια ζωντανα

    δημαρχος που βλεπει μπροστα

    ο αποστολακης ειναι της λογικης γαλουνη, ολα στο σκοτος και στα μουλωχτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δημοτικοί Σύμβουλοι της αντιπολίτευσης είστε 16 έναντι 11 της Δημοτικής Αρχής. Αν θέλετε μπορείτε να πάρετε αυτή την απόφαση που προτείνει ο Τριαντακωνσταντής. Διαφορετικά συγκαλύπτετε το πάρτι που γίνεται με το δημόσιο χρήμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παντελή τώρα που βγήκες στο ξέφωτο κούρνιασες. Που πήγαν τα λεφτά; Που πήγαν τα 8.000.000 ευρώ; Η σιωπή είναι πολιτική ενοχή τουλάχιστον. Τα άλλα τα ψάχνουν οι αρμόδιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν δεν παρθεί θετική απόφαση στη πρόταση αυτή τότε αυτοί που θα τοποθετηθούν αρνητικά παίζουν το παιχνίδι της διαπλοκής, της διαφθοράς, της ρεμούλας, της σαπίλας. Είμαι περίεργος τι θα ψηφίσει κάθε Δημοτικός Σύμβουλος της πλειοψηφίας και της αντιπολίτευσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σταράτες κουβέντες που καθαρίζουν το τοπίο. Το δίλημμα είναι συγκάλυψη ή αποκάλυψη. Αυτά που λέτε Δημοτικοί Σύμβουλοι μεταξύ σας πείτε τα μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο διαφορετικά εμπαίζετε το κόσμο ή κάποιοι έχετε υπόγειες συνεννοήσεις και δοσοληψίες παντός είδους με την τοπική εξουσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. τι ασχολείστε ρε όλοι. Τα παίρνουν γιαυτο. Οι υποψήφιοι που κατεβαίνουν αντίπαλοι του καριολη είναι όλοι δούρειοι ίπποι. Γιαυτο σας λέω όλοι πάρτε τα πολιτικά σας δικαίωματα και τραβάτε για το δημο ξηρότερου γιατί εκεί ο λαός τη σαπίλα και τη βρωμια την έδιωξε με τις κλωτσιές,

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο