Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2021

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ 0,5 ΑΚΑΘΑΡΙΣΤΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΕΤΩΝ 2010 ΕΩΣ ΚΑΙ 2014


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                  Αστακός, 06.9.2021

ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
ΤΑΧ. Δ/ΝΣΗ: ΑΣΤΑΚΟΣ 300 06
ΤΗΛ.: 26463 60500

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Παρακαλούνται οι ιδιοκτήτες καταλυμάτων και καταστημάτων , οι οποίοι έλαβαν επιστολή με θέμα την επιβολή τέλους παρεπιδημούντων και ακαθαρίστων εσόδων κέντρων διασκέδασης, εστιατορίων και συναφών καταστημάτων (0,5%) με περίοδο αναφοράς τα έτη 2010 έως και 2014, να μη λάβουν υπόψη το περιεχόμενο αυτής.....

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

ΓΕΡΟΛΥΜΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ

33 σχόλια:

  1. κ. Αντιδήμαρχε η ανακοίνωση σας πρέπει να συνοδεύεται και με αντίστοιχη αιτιολόγηση για να κατανοήσει πληρέστερα ο κόσμος το νόημα της ανακοίνωσης. Παρεκτός και τούτο θα το κάνει το γραφείο Τύπου ή το τοπικό σάιτ που λειτουργεί αν αυτού.
    Ν.ΓΕΝΑΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτοί που είναι να κατανοήσουν θα κατανοήσουν
      Φ.ΦΛΕΒΑΡΗΣ

      Διαγραφή
    2. Επώνυμο ΓΕΝΑΡΗΣ πάντως υπάρχει στον Δήμο Ξηρομέρου (Αστακός) αγαπητέ είρωνα 10.23 μ.μ και έχει κάνει παρεμβάσεις και στο παρελθόν. Δυστυχώς η κατάντια μας ως Ξηρόμερο δεν έχει όρια...

      Διαγραφή
    3. Εγω το Γενάρης το ξέρω στο Δήμο ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑ. ΠΑΛΙΌ ΕΠΏΝΥΜΟ ΤΩΝ ΑΧΥΡΩΝ.Ασ ψάξουμε τους εκλογικούς καταλόγους Ν Α δούμε πόσο θα γελασουμε

      Διαγραφή
  2. Επρεπε να συνοδευεται και απο παραιτηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προφανώς αυτό θέλετε μπας και έχετε ελπίδα ύπαρξης.

      Διαγραφή
    2. Η χειρότερη μέρα η χθεσινή ε;

      Διαγραφή
    3. Το ξέρω είχατε μια δύσκολη μέρα.... Κουράγιο θα ρθουν χειρότερες για εσάς του πουθενάδες.....!

      Διαγραφή
  3. Ήταν μεγάλη η γκάφα τελικά.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όπως και η γέννηση σου, αλλά δεν στο λέμε...

      Διαγραφή
    2. Είσαι και εσύ βλέπω από αυτούς που τα ξέρουν όλα,όσο για το χιούμορ σου....ξεκαρδιστικαμε

      Διαγραφή
    3. Λογικό. Είμαι πολύ πιο ο μορφωμένος κοινωνικά από εσένα. Τώρα αν είσαι τόσο κρύος, λογικό να μην τρελαθείς. Και εμείς δεν τρελαθήκατε που γεννήθηκες αλλά σε ανεχόμαστε ακόμα.

      Διαγραφή
  4. Τελικά ο άνθρωπος δεν τα γνωρίζει όλα,για να χαμηλώνουμε λίγο το κεφάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όποιος δουλεύει κάνει και λάθη. Αλίμονο από εσας που ξυνεστε όλη μέρα και έχετε και μύτη.

      Διαγραφή
  5. σαφης η ανακοινωση για οποιον εχει το μυαλο του για να σκεφτεται και οχι για να λαικιζει

    Δ. ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μυριζομαι ότι θα ακολουθήσει άλλη, αιτιολογημένη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αντί να στηρίξετε τα μαγαζιά που περιμένουν ένα μήνα το καλοκαίρι να δουλέψουν, θέλετε να καλύψετε τα σπασμένα του δήμου βάζοντας χαράτσια σ αυτούς που έχουν απομείνει και επιχειρούν ακόμα στον τόπο μας.
    Δεν έχετε πάρει χαμπάρι πόσοι λίγοι νέοι άνθρωποι έχουν μείνει ακόμα, προσπαθώντας να σταθούν εδώ και να δημιουργήσουν.
    Αυτό που είναι επιτυχία κύριοι του δήμου δεν είναι να έχουμε καινούργια πεζοδρόμια (που καλά είναι και αυτα) αλλά να κρατήσουμε τους νέους μας εδώ, δίνοντας σ αυτούς ευκαιρίες.
    Οι άνθρωποι είναι που δίνουν ζωή σ ενα τόπο, φροντίστε λοιπόν για τους ανθρώπους σας, αυτούς υπηρετείτε και γι'αυτούς είστε εκεί που είστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Με τους παλιούς οφειλέτες και νέους νερό τι κάνετε γιατί δεν τα στέλνετε εφορία περιμένετε τι.. ..και βλέπεις μερικούς που κοροϊδεύουν ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΦΙΛΕ ΣΥΝΔΗΜΟΤΗ 12.32πμ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΛΕΣ ΜΟΝΟ ΤΗ ΜΙΣΗ ΑΛΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΗΜΕΝΟΥΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ 11 ΜΗΝΕΣ ΤΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ 0,10 ΛΕΠΤΑ ΤΟ ΠΟΥΛΑΝΕ 0,50 ΛΕΠΤΑ ΠΡΩΤΟΝ ,ΤΗ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΟΣΦΑΙΡΟΥΝ ΕΧΕΙΣ ΨΑΧΘΕΙ ΛΙΓΟ,[ΑΝΕΦΕΡΑ ΤΟ ΝΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΝΕΡΟ ΠΟΣΙΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΙΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΚΛΕΙΔΙΑ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΟΥΚΑΛΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΙΣΩ,ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΜΟΙΡΟΣ ΓΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ,[ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΤΙΣ ΤΡΑΝΤΑΧΤΕΣ ΛΕΩ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ]ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΓΑΖΑΤΩΡΕΣ ΟΧΙ ΟΛΟΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΡΩΤΑ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕΒΕΣΤΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΝΤΟΠΟΙΟΥΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΞΕΧΕΙΜΟΝΙΑΖΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μα πώς; Πώς έγινε αυτό; Όχι, όχι δεν θέλω να το πιστέψω!
    Μου φαίνεται αδιανόητο. Όχι δεν μπορεί.
    Μα τι συνέβη ; Μάλλον μάτι. Ή μήπως αυτί;
    Ο κύριος ξερόλας έκανε λάθος;
    Αποκλείεται..
    Και τα τέλη ταχυδρομείου;;
    Αέρας.
    Εντάξει μωρέ μη κολλάτε σε τέτοιες λεπτομέρειες.
    Όμως σαν πολλές λεπτομέρειες υπάρχουν που όλο αυξάνουν


    Παρακαλώ να ανεβεί το σχόλιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην αγχώνεστε κύριε που θέλατε οπωσδήποτε να εκδοθειτε μέσω του σχολίου σας στον αέρα. Κοιταξτε πως θα βρείτε τα λεφτά για τα δικαστήρια που σας περιμένουνε ρίξτε και κανένα λόττο μπας και τσονταρετε και στα φιλαράκια σας και μετά πουλήστε πνεύμα. Άραγε το κομμα σας γνωρίζει αυτά που επικαλείστε και ξευτιλιζεσε ομαδικός;
      Παρακαλώ πολύ να ανέβει.

      Διαγραφή

  11. ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΣΤΟ ΕΚΔΟΘΕΙ ΑΥΤΗ Η ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΑΝ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΡΑ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟΣ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΟΥΣ ΑΥΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΣΗΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΉΜΕΡΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΊΤΗΣΗ ΤΟΥ. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙ ΜΙΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ. Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΕΡΧΟΣ ΜΕ ΜΙΑ ΧΩΡΙΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ ΤΟΥ ΥΠΟΧΡΕΟΥΣ ΤΟΥ ΤΕΛΟΣΥ ΝΑ ΜΗ ΛΑΒΟΥΝ ΥΠΟ ΟΨΙΝ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΤΑΜΕΙΑΚΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΕ ΤΑ ΤΕΛΗ ΠΑΡΕΠΙΣΔΗΜΟΥΝΤΩΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΑΚ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΤΑΒΑΛΛΟΥΝ ΔΙΑΠΡΑΤΤΩΝΤΑΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΗ ΓΚΑΦΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΟΒΑΡΑ ΠΟΙΝΙΚΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΒΑΣΗΣ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΙΣΤΙΑΣ ΔΙΟΤΙ ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΕΝΑ ΝΟΜΙΜΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ.
    ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΛΛΩΣ ΝΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΛΑΒΟΥΝ ΥΠ ΟΨΙΝ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΤΑΜΕΙΑΚΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΡΒΛΕΠΤΕΣ ΤΟΣΟΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΟΤΙ ΠΡΟΤΕΠΟΥΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΒΑΛΟΥΝ ΕΝΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΖΗΜΙΩΝΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάνουμμμμμμμμ ρουτα τον του βραδ να ειδουμι τι θα σπει.......πιριμενουμι μι αγουνιιιια.....
      Παρακαλώ πολύ να ανέβει

      Διαγραφή
  12. ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΑΡΧΕ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ. ΑΜΑ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΤΟΤΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ούτε μια συγνώμη που κοψοχολισε το κόσμο. Μια ξερή ανακοίνωση του τύπου (γράψτε λάθος δε πληρωνετε).Ντροπή να φοβηθούν να εξηγήσουν τι συνέβηκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΣΩΣΤΟΣ 7:45 ΕΜΕΙΣ ΜΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΛ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΕΙΣΑΙ ΣΟΑΒΑΡΟΣ 4.40 ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ ΛΑΘΟΣ ΑΥΤΟ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΝΑ ΛΕΣ ΣΤΟΥ ΔΗΜΟΤΕΣ ΜΗΝ ΠΛΗΡΒΝΕΤΕ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ; ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ
    ΤΟΥ ΞΕΡΟΛΑ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ. ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΑΝ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΠΟΤΕ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μία απορία έχω εγώ για το δήμο Ξηρομέρου Γιατί δεν τηρούν τον κανονισμό ίδρυση ύδρευσηςΚαι τα χρήματα να εισπράξουνΓια να μην είναι αναγκασμένοι να βάλουν 90 ευρώ πάγιοΣε κάθε παροχή χωρίς να ανοίξεις την παροχή πληρώνεις 90 ευρώ ετησίωςΚαι οι μόνοι που πληρώνουν είναιΤα γερόντια που έχουν 300 ευρώ σύνταξηΜε λίγα λόγια τα κορόιδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Δε τολμούν να απαντήσουν.Που είναι η επιτροπή για τον έλεγχο ύδρευσης; Σταμάτησε; Γιατί; Λειτουργεί; Που; Απαντήστε ρε στο βασικό προεκλογικά σας λόγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  18. Βρείτε μου ένα άλλο Δήμο που να καλεί ο Αντιδήμαρχος τους επαγγλεματίες να μην πληρώουν τα δημοτικά τέλη; Απίστευτο και όμως αληθινό. Άντε τώρα να πείσεις τους κακοληρωτές να πληρώσουν τα τέλη ύδρευσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Πάντως η σιωπή του Δημάρχου σ ενα τόσο σοβαρό θέμα που αφορά του οικονομικά του δήμου είναι πολύ περίεργη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  20. Κύριε Γενάρη μη εκπλήσσεσαι είναι τα γνωστα trol/παπαγαλάκια του Δημάρχου που όταν του ασκείται κριτική αμέσως πιάνουν δουλειά. Αντί λοιπόν ο κος Δήμαρχος να παρακολουθεί επι τρείς ημέρες σιωπηρός τους γνωστούς και τις γνωστές να τρολάρουν το κάθε σχολιαστή να βγεί και να πάρει δημόσια θέση εάν συμφωνεί με την σκανδαλώση ανακοίνωση του Αντιδημάρχου και όχι να κρύβεται. Να δημοσιευτεί παρακαλώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο