Τρίτη 6 Ιουλίου 2021

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ SUMMER CAMP TAEKWONDO ΑΣΤΑΚΟΣ 2021!!



Ξεπέρασε και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις η φετινή συμμετοχή αθλητών και συλλόγων στο SUMMER CAMP TAE-KWON-DO που διοργανώνεται με επιτυχία για 7η συνεχή χρονιά στον Αστακό. Έχουν δηλώσει συμμετοχή 25 Αθλητικοί σύλλογοι από διάφορες πόλεις της Ελλάδος αλλά και από το εξωτερικό......

Συγκεκριμένα αναμένεται πολύ μεγάλος αριθμός αθλητών-προπονητώνσυνοδών και παραγόντων του Αθλήματος του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ, αναμεσά τους πανευρωπαϊκοί και παγκόσμιοι πρωταθλητές -μέλη της προολυμπιακής ομάδας ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ της χώρας μας, καθώς και προπονητές Εθνικής Ελλάδος, οι οποίοι θα διαμείνουν στον Αστακό για έξι ημέρες, ενώ μερικοί από αυτούς έχουν ήδη παρατείνει τη παραμονή τους για διακοπές και μετά τη λήξη του καμπ. Συγκεκριμένα η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την 20-25 Ιουλίου 2021 και οι προπονήσεις θα διενεργούνται στο ΔΑΚ ΑΣΤΑΚΟΥ πρωί και απόγευμα καθημερινά σε ξεχωριστά τμήματα. Στον Αστακό θα αφιχθούν την 20 Ιουλίου οι εξής Σύλλογοι οι οποίοι αναφέρονται με τυχαία σειρά:



1) ULQIN TEAM (MΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ)

2) Α.Σ ΔΙΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ (ΙΩΑΝΝΙΝΑ)

3) Α.Σ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ (ΚΟΖΑΝΗ)

4) Α.Σ ΤΙΤΑΝΕΣ ΡΟΔΟΥ (ΡΟΔΟΣ)

5) Α.Σ ΚΟΥΜΚΑΝ (ΑΘΗΝΑ)

6) Α.Σ ΤΙΤΟΡΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ (ΑΓΡΙΝΙΟ)

7) Α.Σ ΑΛΜΠΑΤΡΟΣ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ)

8) Α.Γ.Σ ΤΡΙΚΑΛΩΝ (ΤΡΙΚΑΛΑ)

9) MONTENEGRO STARS (ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ)

10) Α.Σ ΛΑΡΙΣΑΣ (ΛΑΡΙΣΑ)

11) ORTEK TEAM (ΑΛΒΑΝΙΑ)

12) Α.Σ ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ ΒΟΛΟΥ (ΒΟΛΟΣ)

13) Α.Σ ΜΑΧΗΤΕΣ (ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ)

14) Α.Σ ΠΕΛΟΨ (ΠΥΡΓΟΣ ΗΛΕΙΑΣ)

15) Α.Σ ΚΥΝΑΙΓΕΙΡΟΣ (Ν.ΣΜΥΡΝΗ-ΑΘΗΝΑ)

16) Α.Σ ΦΘΙΩΤΙΚΟ ΑΔΑΜΑΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ (ΛΑΜΙΑ)

17) Α.Σ ΗΦΑΙΣΤΟΣ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ)

18) Α.Σ ΠΥΓΜΗ ΒΕΡΟΙΑΣ (ΒΕΡΟΙΑ)

19) Α.Σ ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΣ Ν.ΑΜΠΛΙΑΝΗΣ (ΛΑΜΙΑ)

20) Α.Σ ΣΑΡΙΣΑ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ)

21) Α.Σ ΑΧΑΡΝΩΝ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ (ΑΘΗΝΑ)

22) Α.Σ ΔΙΑΣ ΜΕΤΣΟΒΟΥ (ΜΕΤΣΟΒΟ)

23) Α.Μ.Σ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ (ΑΣΤΑΚΟΣ)

24) Α.Σ ΕΥΑΘΛΟΣ (ΛΕΥΚΑΔΑ)

25) Α.Σ ΠΗΓΑΣΟΣ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ)

Υπεύθυνος καθοδήγησης των προπονήσεων είναι ο παγκόσμιος πρωταθλητής ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ-ομοσπονδιακός προπονητής Κ. ΜΑΜΕΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ.



Η Εκδήλωση πραγματοποιείται:

-ΣΕ ΣΥΝΔΙΟΡΓΆΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΈΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΉΣ ΕΛΛΆΔΟΣ

-ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΙΚΉ ΧΟΡΗΓΊΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΊΑΣ AKARPORT ΑΕ

-ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΉΡΙΞΗ ΤΟΥ ΔΉΜΟΥ ΞΗΡΟΜΈΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ Ν.Π.Δ.Δ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

Ευχαριστούμε όλους όσους συντέλεσαν ώστε να πραγματοποιηθεί αυτό το μεγάλο αθλητικό γεγονός στη πόλη του Αστακού. Το οποίο να αναφέρουμε είναι ένα από τα μεγαλύτερα καμπ στην Ελλάδα.

ΑΜΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ




7 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια.. Μην ασχολείστε με αυτούς που δεν μπορούν να διαχειριστουν το μίσος που έχουν.. Και δεν μιλάω για αυτούς που διαφώνησαν με την απόφαση του νομικου προσώπου και έκαναν πολιτισμένα κριτική.. Αλλά για αυτον που δεν κάνει αυτοκριτικη γιατί δεν μπορεί να φτάσει τον κενταυρο..!! Και φταίει ο κενταυρος που πάει μπροστά και έχει γίνει γνωστός σε όλη την Ελλάδα.. Ο Μαρίνος απαντά με το έργο του μόνο.. Έτσι έχει μάθει και τον συγχαίρω.. Άσχετα όσα είπα με την απόφαση βέβαια της βοήθειας από το δήμο.. Αλλά δεν αντέχεις να ακούς δίπλα σου και σαχλαμάρες.. Και οι τοίχοι έχουν αυτιά..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια.. Μην ασχολείστε με αυτούς που δεν μπορούν να διαχειριστουν το μίσος που έχουν.. Και δεν μιλάω για αυτούς που διαφώνησαν με την απόφαση του νομικου προσώπου και έκαναν πολιτισμένα κριτική.. Αλλά για αυτον που δεν κάνει αυτοκριτικη γιατί δεν μπορεί να φτάσει τον κενταυρο..!! Και φταίει ο κενταυρος που πάει μπροστά και έχει γίνει γνωστός σε όλη την Ελλάδα.. Ο Μαρίνος απαντά με το έργο του μόνο.. Έτσι έχει μάθει και τον συγχαίρω.. Άσχετα όσα είπα με την απόφαση βέβαια της βοήθειας από το δήμο.. Αλλά δεν αντέχεις να ακούς δίπλα σου και σαχλαμάρες.. Και οι τοίχοι έχουν αυτιά..!! Άλλο κριτική σε πολιτικό η οποίο άλλο επίπεδο άλλο ΖΗΛΕΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάνος Μπάζας ακούει; να γιατί δώσανε τα 500 ευρώ. Ικανοποιημένος;
    Ξέχασα. Εσύ ήσουν σοφέρ Δημάρχου και εκτελούσες χρέη δεξιού χεριού. Έκοβες και έλυνες με τα bonus σου.
    Τα φώτα τα έφτιαξες στην παιδική χαρά αλλά τώρα δεν πάς να αλλάξεις την λάμπα που κάηκε. Το αυλάκι που περνάει κάτω απο το σπίτι σου βρωμάει αλλά δεν το μυρίζεις. Για τον ξεροπόταμο και τα βοθρολήματα δεν λές τίποτα. Κάηκες στην προθέρμανση. Ανίκανος όπως πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε παιδια μην κανετε ετσι ευτυχως που υπαρχει ο μπαζας και σας τσουλαει λιγο και ποτε δεν ειπε κατι προσωπικα για την δουλεια του Μαρινου ετσι σας βολευει για να κανετε τα προσωπικα σας ρουσφετια και το ριχνετε εκει το θεμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΙΟ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ???Η ΘΑ ΦΛΟΜΩΣΟΥΜΕ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ο μπαζασ το καβαλησε το καλαμι αποτομα.σε λιγο που θα σπασει να προσεχει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο