Παρασκευή 30 Ιουλίου 2021

Ετοιμάζεται μελέτη για την ανάπλαση σημαντικού μέρους του κέντρου της Κανδήλας.



Η μελέτη ενός νέου έργου είναι στα σκαριά, που είναι το ικανό και αναγκαίο πρώτο βήμα ώστε αργότερα με τη μελέτη στο συρτάρι του Δήμου, να γίνει η αναζήτηση του κατάλληλου χρηματοδοτικού εργαλείου. Μιλάμε για την ανάπλαση ενός σημαντικού μέρους του κέντρου της Κανδήλας, έργο αναγκαίο και απαραίτητο......

Η σημαντική επιλογή του Δημάρχου και της δημοτικής αρχής, δηλαδή της πρόσληψης ειδικών συνεργατών Μηχανικών για να συνεπικουρήσουν την διαχρονικά υποστελεχωμένη Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Ξηρομέρου, αποδεικνύεται κομβική κάθε μέρα και προς τη σωστή κατεύθυνση και ήδη έχει αποδώσει πολύ καλά και μετρήσιμα αποτελέσματα.

Ο Δήμαρχος και η δημοτική αρχή έπραξαν σωστά που έκαναν τη συγκεκριμένη επιλογή και δεν πήγαν στο γνωστό και σύνηθες, να καλύψουν αυτές τις θέσεις με μοναδικό κριτήριο το μικροπαραταξιακό και ψηφοθηρικό πρόσκαιρο όφελος.

Όλοι γνωρίζουν πολύ καλά ότι η πιο νευραλγική υπηρεσία για την αναπτυξιακή πορεία των Δήμων, είναι η Τεχνική Υπηρεσία και με αυτό το κριτήριο προχώρησε σε αυτή την επιλογή ο Δήμαρχος, κάτι το οποίο το αναφέρει συνεχώς στα Δημοτικά Συμβούλια.

Οποιοσδήποτε Δήμος χωρίς πλήρη και λειτουργική Τεχνική Υπηρεσία, είναι Δήμος κουλός και στο Δήμο Ξηρομέρου οι λίγοι εργαζόμενοι που την στελεχώνουν, πάντα έτρεχαν και φυσιολογικά δεν προλάβαιναν να βγάλουν όλο τον μεγάλο φόρτο δουλειάς που τους αναλογούσε.



mytikaspress

2 σχόλια:

  1. Το δολομα το ειδαμε κ.Δημαρχε μας μηλας για μια μελετη ετσι στον αερα για να αιτιολογησεις τις προσληψεις που εκανες,μην αγχωνεσαι αναγκαιες ηταν σωστα εκανες.Για τη μελετη ομως δεν λετε τιποτα συγκεκριμενο.Ποιος ειναι ο προυπολογησμος της,ποτε τη δημοπρατησατε,με ποια διαδικασια,εχετε υπογραψει τη συμβαση,ποιος θα την κανει,τη θα μελετησει,για ολα αυτα δεν αναφερετε τιποτα,θαρω γιατι δεν εχει γινει τιποτα απο ολα αυτα απλως ριξατε ενα δολωμα και οποιος τσιμπησει,μονο που αυτο δεν σας τιμα και μην ξεχνας στη πολητικη ολα πληρωνοντε και μαληστα στην ωρα τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η μελέτη για το κέντρο της Κανδηλας προβλέπει διαμόρφωση φόρου στάθμευσης. Στον Αστακό έχουν βάλει δυο ταμπέλες που δείχνουν χώρο παρκαρισματος (για ιχ που πάνε Κεφαλλονιά) την θάλασσα. Και φυσικά εκτός από το γέλιο που πέφτει παρκάρουν όπου βρούνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο