Σάββατο 31 Ιουλίου 2021

Παρουσίασθηκε το βιβλίου του κ. Αλέξανδρου Σάββα «Πόλεις και χωριά του Δήμου Ξηρομέρου» στο Μύτικα




Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ν Π Δ Δ Δήμου Ξηρομέρου παρουσίασε την παρασκευή 30/7/2021 στο πνευματικό κέντρο του Μύτικα το βιβλίου του Αλέξανδρου Τ. Σάββα προέδρου εφετών με τίτλο « Πόλεις και χωριά του Δήμου Ξηρομέρου ».....

Την εκδήλωση άνοιξε ο πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ Βασίλειος Πολύζος ο οποίος καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και αναφέρθηκε στην απόφαση του Δ/Σ του Ν.Π.Δ.Δ να εκδώσει το παραπάνω βιβλίο το οποίο προβάλει και αναδεικνύει τις πόλεις και τα χωριά του Δήμου Ξηρομέρου.

Στη συνέχεια ο συντονιστής της εκδήλωσης κ.Πάνος Σόμπολος πρόεδρος του συλλόγου Αιτ/νων δημοσιογράφων αφού αναφέρθηκε με θερμά λόγια στον συγγραφέα διάβασε των κατάλογο των επισήμων .

Ακολούθως μίλησαν για το βιβλίο ο Δήμαρχος Ξηρομέρου κ.Γιάννης Τριανταφυλλάκης.

Η Παλουμπά Γεωργία εκπαιδευτικός διάβασε το κείμενο που έστειλε για το βιβλίο ο Κώστας Καρούσος πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Λογοτεχνών .

Η Δέσποινα Λιότου εκπαιδευτικός διάβασε το κείμενο που έστειλε για το βιβλίο ο Καθηγητή Πανεπιστημίου -προέδρος ΑΙΠΟΕ κ. Παναγιώτης Κοντός.

Παρουσιαστής του βιβλίου ήταν ο Γεώργιος Σ. Μπαρπαρούσης διδάκτωρ φιλοσοφίας διδάσκων στο τμήμα φιλοσοφίας ΕΚΠΑ ο οποίος επισήμανε αναλυτικά τα πολιτιστικά ,ιστορικά ,λαογραφικά και λοιπά στοιχεία που περιέχονται στο βιβλίο .

Στο τέλος έγινε αποφώνηση από τον συγγραφέα κ. Αλέξανδρο Σάββα ο οποίος αφού ευχαρίστησε όλους όσους παραβρέθηκαν στην εκδήλωση ανέφερε ότι η έκδοση έγινε με σκοπό την αλληλογνωριμία των κατοίκων των οικισμών που σήμερα ανήκουν στο νέο Δήμο και γιατί θα συμβάλει στην προβολή του Δήμου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους

Ο Δήμαρχος Ξηρομέρου κ. Γιάννης Τριανταφυλλάκης, o πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ξηρομέρου κ Ελευθέριος Κατσαούνης , ο Αντιδήμαρχος Αλυζίας κ Παναγιώτης Παλιογιάννης ο πρόεδρος T.K Μύτικα κ Δημήτρης Φάρρος ο πρόεδρος T.K Βάρνακα κ. Λάμπρος Πραμαγκιούλης, η πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Μύτικα κ. Γεωργία Ταμπάκη και το μέλος του Δ.Σ του Συλλόγου Μαχαιριωτών κ. Πηνελόπη Γκούμα

Επίσης παραβρέθηκαν οι εκπαιδευτικοί. κ. Βασίλης Σούλας, Δημήτρης Παλιογιώργος, Ανδρέας Ζαρκαδούλας, Γεωργία Παλουμπά ,Δέσποινα Λιώτου, Αριάδνη Θεοχαρίδη

Να σημειωθεί ότι σε όσους παραβρέθηκαν στην εκδήλωση δόθηκε από ένα βιβλίο δωρεά του Δήμου Ξηρομέρου.

Το βιβλίο θα παρουσιαστεί επίσης στις 04/08/21 και ώρα 8:30μ.μ στο Μύτικα και Φυτείες

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΣΤΟ ΜΥΤΙΚΑ 








































































ΒΙΝΤΕΟ 














Επιτρέπεται αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το xiromeronews

 


3 σχόλια:

  1. Καλό κάνει το διάβασμα αλλά το καλοκαίρι είναι για παγωτά, βόλτες και βουτιές δροσερές και κολύμπι στην θάλασσα,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγνώμη …εσείς που εισασταν κατά την έκδοση του βιβλίου γιατί παραβρεθήκατε ;;;;;διπροσωπία

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο