Τετάρτη 14 Ιουλίου 2021

Λευτέρης Μάντζαρης : Κύριε Γεωργούλα ποιος μπορεί να καταλάβει πως λειτουργεί το ανθρώπινο μυαλό;


Από. Λευτέρη Μάντζαρη

Κύριε Γεωργούλα το ΚΔΑΠ Παλαιομάνινας άνοιξε τις πόρτες του, χωρίς τυμπανοκρουσίες και πλακέτες και πάει μια χαρά, πέρα από κάθε προσδοκία. Προφανώς το μάθατε. Προφανώς σας έπεσε βαρύ.....
Διαβάστε περισσότερα »
Ίσως γιατί θεωρείτε ότι είστε ο μοναδικός στην Ελλάδα που άνοιξε ΚΔΑΠ, ίσως γιατί νομίζατε ότι κανείς άλλος δε θα το κατόρθωνε, ποιος μπορεί να καταλάβει πως λειτουργεί το ανθρώπινο μυαλό;

Πάντως αν για τον οποιοδήποτε λόγο τεθεί σε κίνδυνο η λειτουργία του ΚΔΑΠ Παλαιομάνινας, ο βασικός υπεύθυνος θα είστε εσείς με τα ανεκδιήγητα που γράφετε κι εσείς θα απολογηθείτε στους κατοίκους της περιοχής, που βλέπουν τα παιδιά τους να διασκεδάζουν και που περιμένουν ακόμα μια συγνώμη για το Λαογραφικό Μουσείο.

Το σταματάω εδώ προς το παρόν.

Ελπίζω να συνεννοηθήκαμε.

 

25 σχόλια:

  1. Αφού είστε τόσο ικανός γιατί δεν σνσλσμβανατε την ύδρευση για την οποία ωρυοσασταν επί γαλουνη? Βγάλατε την καυτή πατάτα από πάνω σας και μιλάτε εκ του ασφαλούς. Έξω από το χορό τελικά.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πωσ τον πετσοκοψε ετσι τον σαινη ο μαντζαρησ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο μαντζαρης δε νομίζω ότι ψηφίστηκε από τον κόσμο ειδικά του Αστακού για να αναλάβει την κοινωφελη αλλά για να αναλάβει πιο ενεργό ρόλο στη διοίκηση του Δήμου. Αυτή τη στιγμή έχει αφήσει 2 - 3 άτομα να αλωνίζουν κ να κάνουν ότι θέλουν. Ο καιρός όμως περνάει γρήγορα. Πολύ γρήγορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΆΝΤΖΆΡΉ ΔΈΝ ΠΆΤΈ ΝΈ ΦΤΊΆΞΈΤΈ ΚΆΝΈΝΆ ΆΓΡΌΤΊΚΌ ΔΡΌΜΌ ΛΈΏ ΈΓΏ ΚΆΘΈΣΤΆΊ ΚΆΊ ΆΣΧΌΛΉΣΤΆΊ ΤΊ ΈΚΆΝΈ Ό ΈΝΆΣ ΚΆΊ ΌΆΛΛΌΣ ΤΌ ΒΌΎΛΊΆΞΆΤΈ ΤΌ ΚΆΡΆΒΊ ΜΆΝΤΖΆΡΉ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ωραίος Ο κος Μάντζαρης. Σωστή τοποθέτηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν μπείτε στο διαύγεια της κοινωφελους θα δείτε ποσες απευθείας αναθέσεις έχει κάνει ο Λευτέρης για τα κδαπ, ενώ τα κδαπ ήταν κλειστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εσύ των 11:43ποιο χορό που σας την είπε στο πρωτοπαλίκαρο που έκανε σωστή διαχείριση στα κδαπ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Λευτέρη προχώρα και άλλαξέ τα όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ένα κδαπ με ψεύτικα χαρτιά και παρακαλάει τον Γεωργούλα μην προβεί σε ενέργειες για περί νομιμότητας .ΥΣ ποιο ταξί κουβαλάει τα παιδιά από την ρίγανη του Δήμου Αγρινίου στο κδαπ Δήμου Ξηρομέρου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  10. Ο λαλίστατος κος Μάντζαρης να μας πεί πόσες απευθείας αναθέσεις έχει εγκρίνει; Όοσο για τον καυγά με τον Γεωργούλα είναι για να έχουμε να ασχολούμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΝΩΝΥΜΕ- ΗΛΙΑ 3:20
    ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ?Η ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΤΕΡΙΤΣΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ. ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΜΕΣΩ ΤΡΑΠΕΖΗΣ Ή ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΚΛΕΙΣΜΕΝΟ ΣΤΟ ΑΛΟΥΜΙΝΟΧΑΡΤΟ?
    ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΜΙΑ ΜΥΝΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ, ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΣΤΗ ΘΕΣΟΥΛΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ,ΝΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
    ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΠΗΡΕΣ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑΤΑΚΙ ΣΟΥ? ΕΝΝΟΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΦΑΠΕΣ , ΟΛΕΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμε 4:35 τα γυαλιά που φοράς σου χαλάνε την εικόνα και το στρατευμενο πνεύμα σου σε κρατάει αιχμάλωτο Χοχολους υποστηρικτές Ταλιμπαν γραφειαδες σχολιαστές του πενταευρου και κάθε λογής γλυφτρονια έχουν στη διάθεσή τους οι εξουσίες Και οι δικοί μας είναι ίσως από τους χειρότερους γιατι στην παραμικρή κριτική απειλούν προσβάλουν και λοιδορουν Εμεις λοιπόν είμαστε άξιοι των επιλογών μας και αυτοί άξιοι της απαξίας μας Λευτέρη ένα σάπιο φρούτο μέσα σε ένα τελάρο με γερά φρούτα παντα σαπίζει το τελάρο και το δικό σας τελάρο έχει αρχίσει να μουχλιάζει

      Διαγραφή
  12. Κάτω τα χέρια από τον Μάντζαρη. είδαμε και την προηγούμενη δημοτική αρχή τί έκανε .μια τρύπα στο νερό.. Λευτέρη προχωρα μην μασάς..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 4.35 μήπως τον μπέρδεψες με το μυτικας πρες? Γιατί κ εκείνος στο δημόσιο δουλεύει! Κ όσα αναφέρεις εκεί κολλάνε όλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Φίλε 4.35 μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια. Είναι σαν να λες δηλ ότι το ίδιο γίνετσι κ από σαιτ που εξυμνούν τη νυν δημοτική αρχή? Πανικό βλέπω κ κάτι προς απειλή προς το τέλος. Όλα όσα λέει ο Ηλίας είναι αναρτημένα. Τα αμφισβητείς? Δυστυχώς αποδείχθηκατε πολύ κατώτεροι των περιστάσεων. Είναι γλυκό το μέλι τελικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Γλυκέ μου Λευτέρη στα δύο χρόνια σού στην κοινωφελή περπατάς στην λεωφόρο Γεωργούλα κάνεις μόνο διαχείριση Καί μάλιστα σέ πολλές περιπτώσεις ΚΑΚΉ ΔΙΑΧΕΊΡΙΣΗ σέ αυτά πού παρελαβες Ακόμα καί τό κδαπ Παλαιομάνινας είναι σχεδιασμένο από τον Γεωργούλα Τό έργο Γεωργούλα θά σέ στοιχειώνει όσο τό βλέπεις ανταγωνιστικά Κρατα την ψυχραιμία σου καί μήν επιτρέπεις στον κακό εαυτό σου νά σε εκθέτει σε όσους πίστεψαν καί πιστεύουν σ'εσένα Μπορείς νά αφήσεις τό δικό σου αποτύπωμα χωρίς νά προσβάλλεις καί νά λοιδορεις Εάν υπάρξει πρόβλημα με την λειτουργία του νέου κδαπ ή ευθύνη είναι αποκλειστικά καί μόνο ΔΙΚΉ ΣΟΥ Δεν γίνεται νά φταίει ο Γεωργούλιας για τίς δικές σου παραλείψεις Υποθέτω ότι μπορείς νά τό αποδεχθεις αυτό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. δηλαδή ο Δήμος ξηρομερου πληρώνει ταξί για τα παιδιά της ρίγανης που ανήκουν στο δήμο Αγρινίου ??? έλα Παναγία μου τι άλλο θα δούμε . μια απορία ρε δήμαρχε . τι το θέλατε αυτό το κδαπ στην παλαιομανινα , αφού μπαίνει μέσα και επί το πλείστον εξυπηρετεί παιδιά του δήμου Αγρινίου. αποτυχία πραγματικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε συμπολίτη μας δεν ξερω ακριβως το οικονομικό μερος αυτου του θεματος. Ομως νομιζω ότι δέν ειναι μεμπτό η διαδημοτική συνεργασια γειτονικων δημων και μαλιστα οταν αφορα το καλό των παιδιων και αφου τα ΚΔΑΠ προσφερουν δημιουργική απασχοληση για τα παιδια.
      Καλησπέρα Φίλε συμπολίτη μας

      Διαγραφή
  17. μπάχαλο εκεί στην κοινωφελή . ότι να ναι . παντού χρωστούμενα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Προχωρατε προχωρατε και πισω μη κοιτατε
    Ειστε το νεο το ηθος η ανατροπη
    Προχωρατε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Κάτι σάπιο υπάρχει στην κοινωφελή. Λευτέρη πάρτο αλλιώς γιατί δεν τα βλέπω καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ρε βουλωστετο κ οι μεν κ οι δεν κ κάνετε κανένα έργο κ μην τσακωνεστε για το μαϊντανό εμείς σας πληρωνουμαι γιατί θα παρουμαι καμία κρανία κ θα πηδάτε από τα παράθυρα χωριάτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Λευτεράκη Πες μας πόσοι πληρώνονται με μαύρα στην κοινωφελή υπάρχουν αποδείξεις Πες μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. 6:22 ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΜΙΛΑΩ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΕΙΝΑΙ.ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ. ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΜΥΤΙΚΑΣ ΠΡΕΣ ΧΡΗΜΑ ΜΑΥΡΟ.
    ΠΑΡΑΚΛΑΩ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο