Δευτέρα 12 Ιουλίου 2021

Απ' ευθείας αναθέσεις: Τελευταία ελπίδα και προσπάθεια του παρελθόντος, που διέλυσε τα οικονομικά του Δήμου, είναι να παρουσιαστεί ισοπεδωτικά ότι όλοι είναι ίδιοι.


Επειδή δεχόμαστε ερωτήματα τι γίνεται με τις απ' ευθείας αναθέσεις της 2ης χρονιάς της διοίκησης Τριανταφυλλάκη, απαντάμε ότι ισχύει μέχρι κεραίας ότι έχουμε πει......

Οι απ' ευθείας αναθέσεις καταγράφονται ακριβώς με τον ίδιο τρόπο που καταγράφονταν επί διοικήσεως Γαλούνη και τον Σεπτέμβριο θα παρουσιαστούν αναλυτικά, συγκρινόμενες με την αντίστοιχη 2η χρονιά της προηγούμενης διοίκησης, όπου είχαμε απ' ευθείας αναθέσεις 1.108.229,13 € την 2η χρονιά.

Για να θυμηθείτε την πορεία σημείωσης του ακατάρριπτου ρεκόρ της προηγούμενης διοίκησης του Δήμου Ξηρομέρου, των πάνω από έξι εκατομμύρια ευρώ απ' ευθείας αναθέσεις, δείτε εδώ.

Εμείς προς το παρόν θα πούμε μόνο το παρακάτω: Τελευταία ελπίδα και προσπάθεια του παρελθόντος, που διέλυσε τα οικονομικά του Δήμου, είναι να παρουσιαστεί ισοπεδωτικά ότι όλοι είναι ίδιοι.

Αλλά το υπαρκτό ποτέ δεν είναι ίδιο με το ανύπαρκτο, το ορατό ποτέ δεν είναι ίδιο με το αόρατο, οι πραγματικές ιεραρχημένες πρώτης προτεραιότητας ανάγκες, ποτέ δεν είναι ίδιες με τις κατασκευασμένες και δυστυχώς γι αυτούς, αυτά τα αντιλαμβάνονται οι δημότες.

Περισσότερα συγκεκριμένα στοιχεία και λεπτομέρειες το Σεπτέμβρη...

mytikaspress

11 σχόλια:

  1. Είπε το γραφείο τύπου του δημάρχου! Δε ντρεπομαστε λίγο λέω εγώ? Οι απευθείας αναθέσεις του γαλουνη ήταν κακές κ αυτές είναι καλές έτσι? Έχεις παρωπίδες φίλε μου! Ο κόσμος όμως δεν έχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μασαγατε καλα, κοπηκανε ολα και λυσαξατε

      Διαγραφή
  2. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΙΜΙΟΝ
    Η.Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προς τον 4:57 επειδή ο κόσμος δεν εχει παρωπίδες βλέπει τη διαφορα και αυτό σας ποναει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΙ ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΑΛΟΥΝΗ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ. ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΟ ΑΦΡΙΚΑ ΓΙΑ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν ασχολειται κανενας με την δημοτικη αρχη γιατι δεν μας ενδιαφερει τι κανει και τι δεν κανει σωστα Εχει τοσα προβληματα ο κοσμος να ασχοληθει και οχι αν οι απευθειες αναθεσεις των πριν και μετα κατεστρεψαν και καταστρεφουν ακομη και σημερα το δημο Ερχονται νεοι ανθρωποι στην διοικηση και δεν εχουμε αναγκη ολους εσας γιατι θα πατε απευθειας στην εξοδο απο το δημαρχειο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρε δε με νοιάζει τι έκανε ο γαλουνης. Δε θέλω να συγκρίνεις γιατί συγκρίνεσαι μόνο με όμοιους, άρα μου λες ότι ο γαλουνης και ο Τριανταφυλλακης είναι το ίδιο και το αυτό.
    Απαντήστε μια φορά χωρίς σύγκριση γιατί εσείς λέγατε ΚΑΘΌΛΟΥ ΑΠΕΥΘΥΕΙΑΣ και συνεχίζετε. Χωρίς συγκριση με τους προηγούμενους πες μας εδώ και 2 χρόνια τι κάνεις εσύ, όχι η περιφέρεια, η η ΔΕΗ απο έργα, και γιατί τόσες απευθείας αναθέσεις που ήσουν κατά και κατεκρινες. Αν δεν απαντήσεις σ αυτά μη σχολιάζεις τιποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλές ή κακές οι απευθείας αναθέσεις γίνονται ενώ προεκλογικά άλλα μας έλεγαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  8. Πριν το γραφείο τύπου και ο υποκρυπτώμενος κος Τριανταφυλλάκης προβούν σ' αυτές τις καταγέλαστες ανακοινώσεις να θυμηθούν τις προεκλογικές τους δεσμεύσεις. Οι απευθείας αναθέσεις είναι απευθείας αναθέσεις απλά και κατανοητά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο μεγάλος μάρτυρας το διαύγεια.Κατεπειγον απευθείας κατεπείγον απευθείας κατεπείγον απευθείας κατεπείγον απευθείας κατεπείγον απευθείας Στεναχωριέστε εσείς οι δυο τρεις που κάνετε ότι δεν καταλαβαίνετε αλλά το άγχος και η απαγοητευσγ φαίνεται από τα σχόλια σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μόνο ο Γεωργουλας στην κοινωφελη δεν έκανε απ ευθείας αναθέσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο