Τρίτη 13 Ιουλίου 2021

Ο καθηγητής κ. Χρήστος Σιάσος, νέος Πρόεδρος του Συλλόγου, Οικοπεδούχων Εκπαιδευτικών, στο Μολύκρειο Αντιρρίου.


Την Κυριακή, 4 Ιουλίου 2021, πραγματοποιήθηκε η εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του Εξωραϊστικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Ιδιοκτητών Οικοπέδων Οικοδομικού Οργανισμού στο Μολύκρειο πρώην Δήμου Αντιρρίου – Ναυπακτίας. Το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο που προέκυψε από τις εκλογές συγκροτήθηκε σε σώμα ως ακολούθως:....

Διοικητικό Συμβούλιο:

Πρόεδρος: Σιάσος Χρήστος

Αντιπρόεδρος: Μυλωνάς Θεόδωρος

Γεν. Γραμματέας: Σμυρναίος Ευάγγελος

Ταμίας: Τακτικός Μιχάλης

Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων : Βασιλόπουλος Αλέξανδρος

Μέλος: Οικονόμου Βασίλειος

Μέλος: Σινογιώργου Ζωή

Αναπληρωματικά μέλη: Τσορτανίδης Χαράλαμπος και Φουντούλης Βασίλειος

Εξελεγκτική Επιτροπή:

Πρόεδρος: Χονδροκώστας Κώστας, μέλη, Σιάσος Σπύρος και Αδαμόπουλος Παναγιώτης.

Για την ιστορία του παραπάνω Συλλόγου, σας γνωρίζουμε ότι το έτος 1993 νόμιμα αγοράστηκε έκταση 485 περίπου στρεμμάτων στην περιοχή του χωριού Μολυκρείου Δήμου Ναυπακτίας, με σκοπό την ίδρυση παραθεριστικού οικισμού από τους ιδιοκτήτες αγοραστές που στην πλειονότητα τους είναι εκπαιδευτικοί και αριθμούν πλέον των 500. Δυστυχώς, η εμπλοκή τους μέσα στα γρανάζια της γραφειοκρατίας και όχι μόνο όλα αυτά τα χρόνια δεν κατάφεραν να αποκτήσουν το δικό τους «κεραμίδι».

Τα όνειρά τους «μεταφέρονται» από χρόνο σε χρόνο, όπως η ιστορία καταγράφει μέχρι σήμερα, μεταξύ της «σκληρής» αντιπαράθεσης, Πολιτείας και διαφόρων άλλων παραγόντων, ιδιοκτητών και μη.

Η νέα δραστήρια Διοίκηση του Συλλόγου, με τη βοήθεια των τελευταίων νόμων που ψήφησε η Βουλή των Ελλήνων, καλείται να συμβάλλει τα μέγιστα προς κάθε κατεύθυνση, έτσι ώστε να τελειώσει άμεσα ο «Γολγοθάς» αυτών των συμπολιτών μας και η περιοχή να αποκτήσει ένα σύγχρονο οικισμό με πλούσιο περιεχόμενο προς όφελος της περιοχής.

Από καρδιάς τους ευχόμαστε να ολοκληρώσουν το δύσκολο αυτό έργο τους και όπως μας είπε ο Πρόεδρος, κ. Χρήστος Σιάσος, ο φάκελος έχει ολοκληρωθεί και θα προωθηθεί για την υπογραφή του Π.Δ. από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Διεύθυνση Πολεοδομικού Σχεδιασμού.

Σ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο