Τετάρτη 14 Ιουλίου 2021

Κώστας Γεωργούλας : κ. Μάντζαρη Ο τόπος μας μικρός και όλοι γνωριζόμαστε.


κ. Μάντζαρη
Ο τόπος μας μικρός και όλοι γνωριζόμαστε.. 

-Είστε ο Μάντζαρης των χτεσινών καθημερινών καταγγελιών για την ύδρευση ,που τώρα δυο χρονιά μετά πάρα τη σπατάλη εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ για «επισκευές και συντηρήσεις» με έωλες διαδικασίες ΣΙΩΠΑ!! .....

-Είστε ο Μάντζαρης των χτεσινών μηνύσεων εις βάρος της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου και τώρα πάρα την αθώωση τους δεν έχει το πολιτικό ανάστημα και θάρρος να ζητήσει δημοσίως ΣΥΓΝΩΜΗ!! 

-Είστε ο Μάντζαρης ο σημερινός πρόεδρος της Κοινωφελούς ,ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ των απευθείας αναθέσεων με 61 απευθείας αναθέσεις σε λιγότερο από ένα έτος 

-Είστε ο Μάντζαρης της «Ανατροπής» που ως μέλος της Οικονομικής Επιτροπής εγκρίνατε ποσά σχεδόν 1.000.000 σε απευθείας αναθέσεις με ΕΩΛΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ παρά τα όσα προεκλογικά δημοσίως εσείς και οι πολιτικοί σας φίλοι δεσμευτήκατε Κύριε Μάντζαρη 
Εν αντιθέσει με εσάς ουδέποτε υπήρξα πολιτικός Χαμαιλέοντας, προέρχομαι από μια ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ φτωχή οικογένεια την παράδοση και ιστορία της οποίας τιμώ, και συνεχίζω υπηρετώντας μέχρι και σήμερα με αξιοπρέπεια και ήθος το τόπο, την Πολιτεία και το νόμο Ο νοών νοείτω

ΔΥΝΑΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΠΡΩΤΑ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΣ

19 σχόλια:

  1. Αλήθεια κ μαντζαρη τι θα πείτε στον κόσμο που σας ψήφισε σε 2 χρόνια από τώρα? Αποδείχθηκατε αναξιόπιστος ως προς τις προεκλογικές σας δεσμεύσεις! Έχετε αφήσει το δήμο έρμαιο στις διαθέσεις 2-3 ατόμων είτε γιατί δεν μπορείτε να αντιδράσετε είτε γιατί βολευτήκαμε με την κοινωφελη! Ο κόσμος άλλα περίμενε όμως κ άλλα βλέπει. Λίγο υπομονή ακόμη! Εκείνον τον ξέραμε. Εσάς σας μάθαμε κ τελικά είστε "λίγοι"!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ελεος αγαπητοι πατριωτες με τις κοκορομαχιες σας,εργα θελουμε και οχι αψημαχιες,στο σπητι του κρεμασμενου δεν ψαχνουμαι για σχοινι κ.Γεωργουλα.Δουλεια με χειροπιαστο αποτελεσμα ζηταμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κ. Κώστα Γεωργούλα δημοτικέ σύμβουλε του δήμου μας
    δέν αφορά νομίζω τον κόσμο του δήμου εάν οι πολιτικοί του προέρχονται και όπως είπατε απο : << φτωχές οικογένειες >> ή πλούσιες.
    Ο κόσμος του δήμου κρίνει πολιτικα τα αποτελέσματα της πολιτικής των δημοτικών παρατάξεων που διοίκησαν και διοικούν το δήμο μας.
    Καλησπέρα σας Κ. Κώστα Γεωργούλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κ. Μάντζαρη τον κ.Γαλούνη τον διώξαμε από την εξουσία με την ψήφο μας πριν δύο χρόνια. Ψηφίσαμε εσάς τους σωστούς, τους άφθαρτος. Εσείς κοντά δύο χρόνια τώρα ως πλειοψηφία στο δημοτικό Συμβούλιο τι κάνετε για τον τόπο μας και τον Δήμο Ξηρομέρου ευρύτερα? Να σας πω εγώ τι κάνετε. Φωτογραφίες και καθημερινές στο Facebook και πολλά life style. Σμά κοντά είναι τα Γιάννενα όπως λένε και στα χωριά μας. Θα ξαναρθείτε για ψήφο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 9 26 μιλάει ο κόσμος .και λέει ότι δεν ο Δήμος δεν χρωστάει ΔΕΗ . Γινονται έργα και πολλές μελέτες . υπάρχει σεβασμός στο κόσμο που οι προηγουμενοι βριζαν και υποτιμουσαν.εν ολίγοις τα Γιάννενα που ειναι σε δυόμιση χρόνια δεν ειναι σιμά. Σιμά όμως ειναι η θάλασσα που σας έπνιξαν πριν δυο χρόνια και από τότε μόνο μπουρμπουλήθρες κάνετε .

      Διαγραφή
    2. Πριν μιλήσεις φίλε 11.52 δες ποια έργα είναι περιφέρειας, ποια δεη κ ποια ήταν ήδη έτοιμα γαλουνη για υλοποιηση. Και τότε αν θες πες μας τι έκανε η νυν αρχη.

      Διαγραφή
  5. Κ. Μάντζαρη τον κ.Γαλούνη τον διώξαμε από την εξουσία με την ψήφο μας πριν δύο χρόνια. Ψηφίσαμε εσάς τους σωστούς, τους άφθαρτος. Εσείς κοντά δύο χρόνια τώρα ως πλειοψηφία στο δημοτικό Συμβούλιο τι κάνετε για τον τόπο μας και τον Δήμο Ξηρομέρου ευρύτερα? Να σας πω εγώ τι κάνετε. Φωτογραφίες και καθημερινά επικοινωνιακά τεχνάσματα στο Facebook και πολλά life style. Σμά κοντά είναι τα Γιάννενα όπως λένε και στα χωριά μας. Θα ξαναρθείτε για ψήφο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προς 5,53
    Λέγε με Στάικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΣΤΑΙΚΟΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
      ΝΑ ΒΡΕΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ.
      κράτα αυτο το σχολιο να το θυμηθείς στις εκλογες.

      Διαγραφή
  7. Δήμαρχος ο γερολιμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τόσα έργα έκανε ο Γεωργουλας και δικαιούται να μιλαει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 11.41 λέμε κ καμιά μ..... α να περνάει η ώρα έτσι? Αλλά θα μου πεις ότι θέλει τον κάνει οπότε έστω κ άτυπα αυτός είναι. Οι αστσκιωτες έχουν βολευτεί σε κοινωφελη, λιμενικό ταμείο κλπ κ δεν ασχολούνται. Τους έχουν αφήσει κ αλωνίζουν. Θα ξαναζητησουν ψήφο όμως.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ποιος μιλάει.....ο άφθαρτος.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. γειά σου κώστα Μπούρα με τα ωραία σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η καταγγελία του του Γεωργούλα για 61 απευθείας αναθέσεις σε λιγότερο από ένα έτος και εγκρίσεις ύψους 1.000.000 σε απευθείας αναθέσεις είναι πολύ σοβαρή για να μείνει αναπάντητη. Οφείλει να απαντήσει ο κος Μάντζαρης αν αληθεύουν οι αριθμοί με δημόσια τοποθέτηση πόσα χρήματα διέθεσε με απευθείας αναθέσεις. Διαφορετικά θα είναι υπόλογος στο κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα μείνει αναπάντητο να ξέρεις... Όσα ταξαν προεκλογικά όλα κατά πατήθηκαν, δυστυχως πιαστηκαμε άλλη μια φορά κορόιδα

      Διαγραφή
  13. Ο Λευτέρης δεν έχει απαντήσει για τα 7500 χιλιάδες ευρώ που έδωσε για τα καδπ ενώ υπάρχαν τα πλαστικά δάπεδα και δεν έχει απαντήσει για τής απευθείας αναθέσεις που έχει κάνει ενώ ήταν κλειστά τα καδπ και έχει να ασχολείται με τον Γεωργούλα περιμένω απάντηση από τον Λευτέρη αν είναι αλήθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 11:41 ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΝΟΣ ΣΟΥ Ε? ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ Ο ΓΕΡΟΛΥΜΟΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΓΡΑΜΜΕΝΑ. ΞΕΡΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΣΕΒΕΤΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑΤΙΚΟΣ ,ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΤΟΣ. ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΕΜΠΕΛΗΣ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΤΟΝ ΓΑΛΟΥΝΗ ΑΝ ΓΙΝΕΙΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ! ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ, ΖΗΛΕΥΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΑΧΡΗΣΤΟΣ. ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΠΟ!
    8:57 ΤΙΣ Μ...ΚΙΕΣ ΠΕΣ ΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ. ΞΕΚΙΝΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΗΝ ΦΟΥΣΤΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑΣ, ΦΟΡΑ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ. ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο