Πέμπτη 1 Ιουλίου 2021

Έγκριση θέσης σε κυκλοφορία του καινούργιου απορριμματοφόρου του Δήμου Ξηρομέρου.


Με σημερινή απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου, αποφασίστηκε η έγκριση θέσης σε κυκλοφορία του καινούργιου απορριμματοφόρου του Δήμου Ξηρομέρου.....

Πρόκειται για το νέο μεγάλο απορριμματοφόρο που εντάχθηκε στο Φιλόδημος ΙΙ στις 22 Νοεμβρίου 2019 (δείτε εδώ) και δημοπρατήθηκε στις 30 Ιουνίου 2020 (δείτε εδώ).

Και αυτή η προμήθεια εντάσσεται σε μία σειρά κινήσεων της δημοτικής αρχής για να στήσει δημόσια υπηρεσία αποκομιδής των απορριμμάτων, όπως ήταν η προγραμματική της δέσμευση και η απόφαση της τον Νοέμβριο του 2019, η οποία είχε απαξιωθεί με τα χρόνια και όδευε ολοταχώς η αποκομιδή σε όλο τον Δήμο να πάει σε ιδιώτη.

Για την συγκεκριμένη επιλογή της δημοτικής αρχής, αρθρογραφήσαμε επώνυμα για να εκφράσουμε την προσωπική μας γνώμη, τον Μάϊο του 2020 (δείτε εδώ).

Κάθε μέρα η δημοτική αρχή κρίνεται γι αυτή της την επιλογή και ο κόσμος βλέπει και συγκρίνει.

Δείτε εδώ το επίσημο έγγραφο.

mytikaspress.

22 σχόλια:

  1. Σιγά σιγά γίνετε η αγουρίδα μέλι!!!
    Η.Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δημαρχοσ για μια ζωη ο τριανταφυλλακησ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μπραβο για αλλη μια φορα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για την διακοπή νερου ουτε λογος. Δεν υπάρχει κάποιος αρμόδιος να μας ενημερώσει;;;;;
    Άρχισε το καλοκαιρινό τροπαριο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις παρατηρήσει ότι τα τελευταία 2 Χρόνια η διακοπές νερού γίνονται όλο και πιο σπάνιες; έχεις αναρωτηθεί γιατί; ξέρεις πόσα έσοδα είχε ο Δήμος τον τελευταίο καιρό λόγο τακτοποίησης οφελών νερού τα τελευταία 10 χρόνια; ή γράφεις μόνο και μόνο για της εντυπώσεις;

      Διαγραφή
    2. Εξυπνε φίλε 10:51 ξέρω πολυ καλα τι γραφω και γιατί το γράφω
      Δεν μίλησα για την συχνότητα των διακοπών νερου αλλά για ελλειπη ενημέρωση
      Μάλλον εσυ ήθελες να εντυπωσιάσεις και για αυτό σχολιάσες με αυτόν τον τρόπο

      Διαγραφή
  5. Μας εχει φαει η βρωμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Από το έτος 2018 μοιράστηκαν απορριμματοφόρα σε 270 δήμους. Ήρθε η ωρα να τα πάρουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν θα το τραβηξει φωτογραφια ο Σταικος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  8. Πήρατε ένα απρορριματοφόρο και πανηγυρίζει το γραφείο τύπου του Δημάρχου. Τόσο καιρό που μας έτρωγε η βρώμα μούγκα. Κρίμα που δεν έβγαλε μια ακόμη φωτογραφία ( selfie) πάνω στο απορριματοφόρο ο Δήμαρχος. Εάν εσείς πανηγυρίζετε για τα αυτονόητα τότε οι προσδοκίες σας είναι σε βαθμό απελπισίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μετά απο 30 χρόνια καινούργιο απορριματοφορο.Μπράβο

      Διαγραφή
  9. Δεν τους αρέσουν οι φωτογραφίες από το πεντακάθαρο νερό στη διαρροή στον Πρόδρομο? Η μήπως δεν τις είδαν ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αυτό είναι από ιχθιοκαλλιεργειες δώρο για την ΠΟΑΥ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 267 απορριμματοφόρα Μπράβοοοο. Ζήτωωωω στους 267 δημάρχους.

    https://www.ypes.gr/wp-content/uploads/2019/11/apof83448-22112019.pdf

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. τριανταφυλλακη μην ασχολησε με τουσ πεθαμενουσ .ο κοσμοσ σε εκτιμαει απεριοριστα .κοιτα την δουλειά σου και δεν θα χεισ αντιπαλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αυτό του λέμε και εμείς κοιτα να κάνεις καμια δουλειά και άσε τις φωτογραφίσεις. Έβγαλες σ ένα χρόνο τόσες φωτογραφίες που δεν είχες βγάλει.σ όλη σου τη ζωή. Τι έγινε ξαφνικα και ομόρφηνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δεν ταμαθες.200000 το χρόνο αύξηση στα πάγια νερού. Ωραία πολιτική εξυγίανσης με άμεση φορολογία από τη τσέπη μας.. Αφού έχεις τοσα έσοδα τότε γιατί εκανες αύξηση? Που ειναι οι διακοπές στους παράνομους? Τι λέγατε προεκλογικά ότι δεν θα πληρώνουν οι συνεπείς βλάκες και τι κάνατε δύο χρόνια. ΤΙΠΟΤΑ. Για πόσο βλάκες περνάτε τους δημότες με τις ψεύτικες προπαγάνδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εσείς που γράφεται υπέρ του δημάρχου δεν πρέπει νά κάνετε τίποτα άλλο και τα βλέπεται όλα καλά αλλά τόν Μάντζαρη και τα 8000 χιλιάδες ευρώ που έδωσε για τα καδπ ενώ υπάρχαν τα πλαστικά δάπεδα δεν βλέπω να το διαψεύδει ο αντιδήμαρχος και ό δήμαρχος για είναι πολλά τα λεφτά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο δήμαρχος αν δεν βγάζει φωτογραφίες δύο φορές την εβδομάδα για να γράφουν υπέρ του σχόλια και οι εκπρόσωποι του στα χωριά βγάζουν λόγο από τό πρωϊ μέχρι τά μεσάνυχτα δεν πάει καλά η εβδομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟ.ΟΣΟ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΤΕ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΗΡΕΜΟΙ ΘΑ ΕΙΣΤΕ .ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΕΝΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΦΕΡΝΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Το απορριμματοφόρο δεν το πήρε ο Δήμος με καμία ενεργότατο του Δημάρχου ,αλλά το έδωσε το Υπουργείο από το πρόγραμμα Φιλόδημος ,όπως είχε δώσει και το απορριμματοφόρο ΜΑΝ στον Σαμάρα .
    Πάλι μηδέν βαθμό ο Γιαννάκης .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΟΦΟΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΡΑΝ ΜΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ. ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ . ΒΕΒΑΙΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΓΙΑΤΙ ΕΔΙΝΕ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ. ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕΤΑ .ΟΙ ΜΕΛΕΤΕΣ ΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗ.
      ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ 6:46 ; ΣΕ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΤΡΕΝΟ Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗΣ .
      ΤΡΙΠΟΛΗ

      Διαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο