Δευτέρα 19 Ιουλίου 2021

Α. ΠΑΝΤΑΖΗΣ: Λαγός τη φτέρη έσειε, κακό της κεφαλής του..


Αγαπητοί Κύριοι της Δημοτικής Αρχής
Θα ήταν προτιμότερο καθώς και τίμιο να απαντήσει η Δημοτική αρχή υπεύθυνα και όχι ανεύθυνα φοβισμένη και κρυπτόμενη πίσω από ανώνυμες ανακοινώσεις παράταξης.....

Με τα μέλη και φίλους της παράταξης σας δε με χωρίζει τίποτα αντιθέτως μάλιστα μας ενώνουν οι ίδιες ανησυχίες για τον τόπο μας και με πολλούς μάλιστα μας συνδέει μακροχρόνια και αληθινή φιλία σαν γνήσιοι Πατριώτες Ξηρομερίτες.

Όσον αφορά την ενασχόληση μου με τον αθλητισμό, πολιτισμό και το ενδιαφέρον μου για το συνάνθρωπο δεν έχω να αποδείξω κάτι ,όλοι γνωρίζουν ότι βρίσκομαι πάντα δίπλα τους επικροτώ τη δουλειά που γίνεται από όλα τα σωματεία καθώς και από τον ΚΕΝΤΑΥΡΟ που με επιτυχία διοργανώνει το summer camp

Η προηγούμενη Δημοτική Αρχή κρίθηκε όπως σύντομα θα κριθείτε και εσείς , μη σας πιάνει από τώρα πανικός , καθώς διαπιστώνετε ότι η επικοινωνιακή συνταγή ‘’οι προηγούμενοι φταίνε’’ ξεθώριασε , όπως και οι προεκλογικές απατηλές υποσχέσεις σας στους δημότες

Δυο μέρες πριν την φιλοξενία του summer camp στις εγκαταστάσεις του ΔΑΚ αγνοούσατε την πραγματική κατάσταση του, από την έλλειψη συντήρησης, την εγκατάλειψη και αδιαφορία σας και έτσι δολίως καταφύγατε για άλλη μια φορά σε ψεύδη για παραλείψεις και «κακοτεχνίες» από την κατασκευή του.

«ΞΕΧΑΣΑΤΕ» ότι πρόκειται για ένα έργο που εσείς με αριθμό αποφάσεως 108/2020 όπου και σας επισυνάπτω -εγκρίνατε και παραλάβατε στις 15/10/2020

Αντί λοιπόν να επιδείξετε τη στοιχειώδη αξιοπρέπεια και να ζητήσετε δημοσίως συγγνώμη για τη κοινά ομολογούμενη ανικανότητα σας, από τους Δημότες, τη νέα γενιά του τόπου μας ,αλλά και όλους εμάς που εργαστήκαμε για τη δημιουργία του ,που ένα αθλητικό στολίδι του τόπου μας, το οδηγήσατε πολύ γρήγορα στην απαξίωση προσφεύγετε στη σπεκουλα, στην αποποίηση ευθυνών και την επικοινωνιακή διαχείριση.

Το 2012 και 2013, ως ιδιώτης, με προσωπική πρωτοβουλία και με μεγάλο οικονομικό κόστος που ανέλαβα εξ ολοκλήρου, έγιναν σοβαρές παρεμβάσεις όπως παρκέ, αποδυτήρια, θέρμανση κλιματισμός, ηλεκτρονικοί πίνακες, εξαερισμός, φωτισμός, όργανα γυμναστικής, του κλειστού γυμναστηρίου του Γυμνασίου.

Σήμερα εσείς ως Δημοτική Αρχή , καλό θα ήταν ως ένδειξη ελάχιστου ενδιαφέροντος να κοιτάξετε αν έχει άδεια λειτουργίας το ΔΑΚ από τις αρμόδιες υπηρεσίες μη εξαιρουμένων Υγειονομικού αλλά και της πυροσβεστικής διότι πυροσβεστήρες δεν υπάρχουν, πέραν ελαχίστων που έχουν λήξει, οι περισσότερες πυροσβεστικές φωλιές είναι άδειες δίχως μάνικες που μάλλον θα κατέληξαν σε καμία στάνη, τα φάρμακα και υλικά πρώτης βοήθειας που υπήρχαν έληξαν και αυτά!

Δυστυχώς πλέον , για το τόπο μας, μόνο σας μέλημα και ενασχόληση είναι οι «κατεπείγουσες απευθείας αναθέσεις»

Λαγός τη φτέρη έσειε, κακό της κεφαλής του..

ΥΣ 1: . Επισυνάπτω την αριθ 108/2020/15-10-2020 απόφαση σας οριστικής παραλαβής του ΔΑΚ Αστακού

ΥΣ 2: Σας παραπέμπω να μάθετε την ιστορία: https://el.m.wikipedia.org/wiki/Α.Μ.Σ._Αίολος_Αστακού


veloutsanews

38 σχόλια:

  1. Οι νυν δημοτική αρχή δεν έχει καταλάβει οτι έχει τις τύχες του Δήμου στα χέρια της κ νομίζει ότι ακόμη κάνει αντιπολίτευση. Ξέχασε όλες τις προεκλογικές δεσμεύσεις το μόνο που κάνει είναι να ακολουθεί όλα όσα κατηγορούσε τους προηγούμενους. Τους άλλους τους ξέραμε αυτούς τώρα τους μαθαίνουμε κ δυστυχώς είναι πολυ χειρότεροι. Έχουν πέσει οι μάσκες σε ότι αφορά κ τις ικανότητες κ τον χαρακτήρα πολλών της νυν δημοτικής αρχής. Σε 2 χρόνια θα κριθούν!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. απο το θεατρακι στη πατρα τα γραφεις; ριμαξατε το δημο χαραμοφαηδες

      Διαγραφή
  2. Αύριο γιορτάζει ο γραμματέας παιδιά ας ευχηθούμε όλοι μαζί χρόνια του πολλά και καλά δελτία τύπου των 10 ευρώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πανταζης!
    Ο επόμενος Δήμαρχος!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μέσα στο πανικό τους ξέχασαν ότι τον Οκτώβριο πήραν απόφαση ΟΛΑ ΚΑΛΩΣ. Τι ξεφτιλισμός της μαύρης προπαγάνδας τους ότι για όλα φταίνε οι άλλοι. Κάποιος τους επιτέλους πρέπει να απαντήσει με στοιχεία. Εδω ο άνθρωπος τους ξεφτιλίζει με δικές τους υπογραφές. Πέρασαν δυο χρόνια και τώρα το ανακάλυψαν. Άλλος διοικούσε αυτά τα δύο χρόνια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο δικός σας ο γραμματέας 8.16 πόσα παίρνει? Σας πείραξε που κάποιος γράφει αλήθειες ετσι? Είχατε συνηθίσει στο γλύψιμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Από την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου φαίνεται ολοκάθαρα πως το κλειστό παρελήφθη τον Οκτώβριο του 2020.γιατί λοιπόν αν υπήρχαν ατασταλιες το παραλάβατε ;;τότε ήταν όλα καλά ;;;!και επιτέλους αυτό το παραμύθι πως φταίνε οι προηγούμενοι ας τελείωσει .εσείς 2,5 χρόνια γιατί δεν φροντίσατε στον προϋπολογισμό σας να υπάρχει ένα κονδύλι για συντήρηση γηπέδου ;;;αλλά μετά την ανακοίνωση πανταζη μάθαμε πως σήμερα στείλατε συνεργεία για να σουλουπώσουν την άσχημη κατάσταση .ωραίο το προστατευτικό που τοποθετήθηκε στο παρκέ του κλειστού .ολοκαίνουριο .7500 είπαμε ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλώς τον ΜΙΚΡΟτετοιο απ τα ξένα κ ας άργησε!!!! Τι ωραία που τα λες.... Έπεσε κ έχει να πέσει κ
    Άλλο γέλιο ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ηθελες πολύ όμως ...αλλά δεν έκατσε 😅😅😅🙏

      Διαγραφή
    2. Φάε καμία τυροπιτουλα εσυ 🐳

      Διαγραφή
  8. Τι δημαρχοσ;;;;χαχαχαχαχ καλο το ανεκσοτο ποιοσ μανα μου θα τον ψηφισει το πανταζη που μολισ βγαινει στοισ εκλογεσ μετα απο λιγο παρετηται;;;;;; πρωτα βγαινει η ψυχη κ μετα το χου` ι `.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι άλλοι είχαν παραιτηθεί παλαιότερα κι έγιναν δήμαρχοι το ξεχασες?

      Διαγραφή
  9. Αυτός ξέχασε γρήγορα τι έπαθε το 19 στο ρελαντί .ας κουνηθεί να γελασουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα γελάσουμε πολύ δίκιο έχεις
      Το 75 θα γίνει 5
      😂😂😂

      Διαγραφή
    2. Εσύ που σχολιάζεις τα σχόλια όλων των άλλων με φατσούλες πρέπει να είσαι πολύ χαριτωμένος, -νη

      Διαγραφή
  10. Μαρινακης από τα lidl...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αποστολη όσα και να τους λες, στου κουφού την πόρτα χτυπάς. Δε νοιαστηκαν 2 χρόνια για στοιχειώδη θέματα. Παίρνουν αποφάσεις μονοδρομησης χωρίς προβλέψεις πάρκινγκ σ έναν τόπο που το λιμάνι και καράβι Αστακού είναι η ζωή του. Αρκούνται 2 χρόνια τώρα να αντιλεγουν με το γαλουνη, φαίνεται τόσο έντονα η προσωπική εμπάθεια και ανταγωνισμός οικογενειών, και πότε δε λένε τι κάνανε αυτοί στα 2 χρόνια. Εσείς καταφέρατε να διώξετε το απόστημα Σαμαρά, εκείνοι όμως ήρθαν με μάσκες και κυβερνάνε το δήμο με μάσκες. Από λόγια χορτάσαμε, από πράξεις υστερούν. Όλος ο δήμος είναι στο έλεος. Βρώμα στους κάδους δεν τολμάς ούτε σκουπίδια να πας να πετάξεις σε παίρνει η μπόχα από μακριά. Αποτυχημένη τετραετία και αυτή.
    Δυστυχώς ο δήμαρχος όσο καλός είναι σα γιατρός τόσο κακός και άσχετος είναι σαν δήμαρχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Άσε τον τριανταφυλλακη στον πόνο του. Ακόμα παλεύει να γίνει Πανταζής. Ομάδα εσύ, ομάδα αυτός.
    Παραιτήθηκες εσύ παραιτήθηκε κι αυτός.
    Δημοτικός. Σύμβουλος εσύ. Δημοτικός κι αυτός.
    Βέβαια πήρε την προαγωγή σε δήμαρχος αλλά τέλει χρέη δημοτικού συμβούλου αφού στην θέση δημάρχου έχει το φίλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Την επόμενη δήμαρχος ο Πανταζης δημοτικός σύμβουλος ο Γιαννάκης
      😂

      Διαγραφή
    2. Ο Γιαννάκης τότε δε θα είναι καν Αστακό να το ξέρεις... Θα έχει ήδη γεμίσει τις τσέπες και θα παει γιαμ διδακτορικό London!!!!!

      Διαγραφή
  13. Μιλάει και ο Πανταζής, λες και ο κόσμος έχει μνήμη χρυσόψαρου. Και έχει ξεχάσει τα έργα και τις ημέρες του, ως πιστό και υπάκουο συνεταιράκι του Γαλούνη!! Αφού όλα μαζί τα κάνανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μνήμη.. Μισό να θυμηθώ.. Μ μαντζαρης γκολιας αμπαμπουρης Λαινας. Ναι φίλε έχεις δίκιο όλα τα θυμάται ο λαός!! 😂 😂

      Διαγραφή
  14. Ραντεβού το 2023 αν τολμάς.😆😆😆

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τι να τολμήσει είπες ? Ο κ. Πανταζής αποχώρησε/παραιτηθηκε απο τσ κοινά με δημόσια δηλωσή του μετα τις δημοτικες εκλογές.

      Διαγραφή
    2. Όχι θα κάθονταν να ασχολείται με την κατάντια... Αυτό που ήθελε το πέτυχε.. Κατάφερε να κάνει τον τριανταφυλλακη να πέσει στην παγίδα και να κολυμπήσει Στα βαθιά.. Ως τώρα πνίγεται. Ακόμα δεν βρήκε το σωσιβιο

      Διαγραφή
  15. ΣΑς ΠΟΝΑΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ. ΑΡΚΕΤΑ ΦΑΓΑΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Νομίζουν πως με προσωπικές επιθέσεις προς τους πολιτικούς τους αντιπάλους θα εισπράξουν άφεση αμαρτιών για τις ανεπάρκειες και τις ανικανότητες τους .!!!!
    Κούνια που τους κούναγε όμως .!!!
    Ο λαός δεν τσιμπάει άλλη φορά σε ψέματα ,συκοφαντίες και παραμύθια .
    Τους περιμένει σκληρή τιμωρία .!!!
    Παναγιώτης Στάικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παναγιωτη οσο κ να γλυψεις τον πανταζη δεν προκειται να ξαναβγεις..ο κοσμος σε εστειλε στα ταρταρα..

      Διαγραφή
  17. Γιατί είστε όλοι σας μίζεροι και συμφεροντολόγοι; Γιατί δεν μπορείτε να πείτε μια καλή κουβέντα; Γιατί δεν επικροτείται το ωραίο και να καταδικάσετε το άσχημο; Διαβάζω συνεχώς τα διάφορα σχόλια και είστε όλο γκρίνια- γκρίνια- γκρίνια!!! Μας έχετε κουράσει αφάνταστα όλοι σας!!!
    Γεννήθηκα και μεγάλωσα στον Αστακό. Σήμερα δεν ζω εκεί. Έρχομαι συχνά πυκνά. Χαίρομαι ιδιαίτερα για το έργο της ανάπλασης. Χάρηκα ιδιαίτερα για το γυμναστήριο. Χάρηκα που μισοέγινε ο βιολογικός, και ελπίζω στην ολοκλήρωση του. Χάρηκα για την μελέτη στην Παλιόβαρκα. Έχω λυπηθεί πολύ για την στασιμότητα αυτών των χρόνων. Όλα αυτά γιατί αγαπώ τον τόπο μου και την ευρύτερη περιοχή του Δήμου μας. ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ. ΟΥΤΕ ΟΙ ΜΕΝ -ΟΥΤΕ ΟΙ ΔΕΝ. ΑΓΑΠΑΤΕ ΜΟΝΟ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ. ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΓΕΣΤΕ ΚΑΙ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΜΙΚΡΟΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ (ΑΣ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ Η ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΟΥΣ ΛΕΓΟΜΕΝΟΥΣ ΓΛΥΦΤΕΣ). Ντροπή σας!!! Δεν βρίσκω άλλα λόγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Επειδή ο κ.Δήμαρχός μας αρέσκεται πολλές φορές, κατά την διάρκεια των δημόσιων παρουσιάσεών του μέσω του fb να αραδιάζει και μερικά τσιτάτα. Θα μου επιτρέψει να του πω και εγώ, ότι στη ζωή κ. Δήμαρχε δεν μετράει τι λες αλλά τι κάνεις, όμως στην πολιτική μετράει και το τι λες. Όποιος εκτίθεται στο δημόσιο χώρο φέρνει μαζί και την προσωπική ακτινογραφία του. Αντί λοιπόν ο κ.Δήμαρχος να εκφράζει αυτάρεσκα, σχόλια και απόψεις περί όσων του προσάπτουν για τον τρόπο διοίκησής του Δήμου θα περιμέναμε να μας δώσει μια καθαρή εξήγηση για το μείζων ζήτημα των απευθείας αναθέσεων, τις οποίες οικτίριζε προεκλογικά σε κάθε ομιλία του, μετά την καθαρή εντολή που έλαβε, έστω και εάν του έλαχε να διαχειρισθεί την συγκυρία που διαμορφώθηκε ερήμην του και όχι σαν να προήλθε από την πολιτική του ή την ρητορεία του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Boringgggg
      Γιάνναρε προχωρα ,πάντα ήταν και είναι λίγοι για σένα.Φαίνεται μακραν η διαφορά.Ο κόσμος του Ξηρομερου ξύπνησε.Φελάκια αγκάπες

      Διαγραφή
  19. τριανταφυλλακη κοιτα την επιστημη σου και μην ασχολεισαι με τα προβατα του ξηρομερου. αυτοι μονο να βελαζουν ξερουν και να πινουν μπυρες στα καφενεια. ΕΚΤΙΜΗΣΤΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΑΣ ΡΕ ΤΣΟΠΑΝΗΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΜΟΝΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗΣ. Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο