Πέμπτη 29 Ιουλίου 2021

Συνεχίζονται από την Κοινότητα Μύτικα οι δράσεις ευπρεπισμού.





Πηγή: Σελίδα Facebook
Προέδρου Μύτικα.

+ Φώτης. Καλημέρα και από εμάς...
---------------------....

ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS: Πρόεδρε καλή δύναμη και κουράγιο. Έμαθα από το διαδίκτυο ότι έχουμε από Δευτέρα διακοπή ρεύματος στο χωριό. Για δες το γιατί περάσαν τρεις μέρες και υποφέρουμε.
Επίσης το φωτιστικό που έριξε ο άλλος με το φορτηγό του τη Δευτέρα 26 Ιουλίου 2021 στον Αη Νικόλα μπροστά, να το φτιάξει όπως σου υποσχέθηκε γρήγορα, γιατί προβλέπω να γίνει διάσημο.
Είσαι τυχερός γιατί κάδο με σκουπίδια γεμάτο δεν σου βρήκαν, αν και σίγουρα υπάρχει και θα υπάρξει γιατί ήδη έχει αυξηθεί ο κόσμος, και μην βάζεις άλλους προβολείς led και μην αλλάζεις λάμπες, γιατί παράλαβες φωτισμένο Μύτικα και με τους προβολείς και τις λάμπες που βάζεις με το καλαθοφόρο του Δήμου, τον σκοτεινιάζεις.
Επίσης να σταματήσεις το έργο 69 χιλιάδες ευρώ που εντάχθηκε στο leader, για να αλλάξει όλος ο σαπισμένος φωτισμός που παραδόθηκε και δεν άναβε στο πεζόδρομο του Μύτικα και στο παραλιακό μέτωπο, με φωτιστικά led, γιατί είναι σκάνδαλο. Τα φώτα δεν έχουν τίποτα. Παραδόθηκαν στην πένα από τους προηγούμενους και σεβαστείτε το μεγάλο έργο τους και το δημόσιο χρήμα.





mytikaspress

23 σχόλια:

  1. ΑΥΤΟ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΟΙ ''ΚΥΡΙΟΙ'' ΣΤΟΝ ΦΩΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΜΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΑ ΔΙΑΛΥΣΑΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΝ ΣΤΟ ΜΥΤΙΚΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΕΝΤΑΛΜΑΤΑ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΓΙΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΕΡΓΑ.

    https://mytikaspress.blogspot.com/2020/11/blog-post_23.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η πρωην προεδρος ειχε καταντησει το μυτικα χωματερη..πισω απο το γηπεδο του μυτικα ηταν πεντακαθαρο κ επι θητειας της γεμισε μπαζα.κ στην εξοδο απο μυτικα για αστακο δευτερη χωματερη που δημιουργησε παλι επι θητειας της..κ εθελουν να μιλανε τωτα αυτη γθα το μυτικα που τον ξεβρωμισε ο πριεδρος με τον αντιδημαρχο με τοση προσπαθεια κ τρεξιμο κ αντι να πουν ενα μπραβο κανουν κ αντιπολιτευση..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν χρειαστείτε το καλάθοφορο για τις λάμπες να ξέρετε έχει δουλειά για κάνα χρόνο ..το ξέρω έχει ο μπογιατζής στο δημαρχείο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πηγανε για μαλλι και βγηκανε κουρεμενοι

    μα ειναι και ανοητοι.

    ρε γαλουνηδες μετα τα αισχη της βροχης ενταλματων πληρωμης για ηλεκτρολογικα στο μυτικα για ανυπαρκτα εργα πατε να μιλησετε για τον ηλεκτροφωτισμο του μυτικα????

    ανοητοι ειστε?

    ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ!!!!!!!!!
    ΑΙΣΧΟΣ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τόσο καθαρό μυτικα δεν θυμόμαστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. α ρε τολη

    εκει που τα σκατωσατε τελειως πας να ζητησεις τα ρεστα????

    δεν ξερεις ..... δεν σε ενηερωνουν ...... τι σε βαζουν και γραφεις?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Να τα γράφει ο Αποστόλης ή να τα γράφει αυτός/ή που γράφει και για τον Πετρονικολό;
    Για τον Πετρονικολό βέβαια ξέρουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ό πρόεδρος έχει ξεπεράσει τον δήμαρχο σε φωτογραφίες ξέρω ο δήμαρχος και ο αντιδήμαρχος μόνο για δύο χωρια Κανδήλα και Μύτικα προβάλουν τα υπόλοιπα χωριά του Δήμου δεν τα αναφέρουν καθόλου εκτός και τον αστακό γιατί είναι ή έδρα του δήμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κανε μια βολτα να δεις κ τα αλλα χωρια..τωρα ειναι ζαφτσα..εσεις ειχατε εκει 8μηνο που ηταν μεσα στο σπιτι κ η ζαφτσα βρωμαγε

      Διαγραφή
  9. Τα παπαγαλάκια του δημάρχου δεν πρέπει να κάνετε τίποτα όλη μέρα και μόλις δείτε μια ανάρτηση γράφεται σχόλια υπέρ του δημάρχου αλλά για το δάνειο σιωπή .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η αληθεια ειναι πικρη..το ξερουμε γαλουνακια..

      Διαγραφή
    2. 5:22 πες ποιο δάνειο ρε ψεύτη .έτσι νομίζετε ότι θα κάνετε αντιπολιτευση.θα σας κανει μια χαψιά ο δημαρχος

      Διαγραφή
  10. Στον Αστακό μέσα στο ιστορικό κέντρο οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα κάνουν καθαρισμό στο οικόπεδο δημοτικού συμβούλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο φρουτακιας ακούει τα χωριά βρωμιζουν και αυτός καθαρίζει το οικόπεδο του με τους υπαλλήλους του Δήμου Ξηρομέρου

      Διαγραφή
  11. Άχρηστος ο δήμαρχος
    Άχρηστος και ο πρόεδρος του μυτικα
    Ανίδεοι εντελώς στο αντικείμενο
    Από σπόντα εκλέχτηκαν τελικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πανικοβληθήκατε που καταβαίνει ο οσνταζης για δήμαρχος
    Χαχαχα
    Θα σας πάρει παραμαζωμα όλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τό δάνειο που ψήφισαν στο τελευταίο συμβούλιο τών δύομισι εκατομμύρια για να αλλάξει τίς λάμπες και αν έχεις αντίρρηση δες τό τελευταίο συμβούλιο γιατί ο Λευτέρης που πέρασε με την ψήφο του δεν έχει απαντήσει ούτε υπόλοιποι δημοτικοί σύμβουλοι την να πουν που είχαν κάνει σημαία τό προηγούμενο δάνειο προεκλογικα και αυτοί κάνουν χειρότερα καληνύχτα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εδώ πλήρωσαν δεκαεννιά χιλιάδες ευρώ με απευθείας ανάθεση και δεν πήγαν σε κανένα χωριό του δήμου να μετρήσουν τις κολόνες και το γραφείο τύπου Μύτικα δεν έχει απαντήσει ακόμα κατά αλλά μες στην διαφάνεια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Α ρε Πανταζη πάλι μπροστά σε βρίσκουν. Με το φόβο σου ζουν. Όπου περνάς μέρα πάνε και τα σουλουπωνουνε!!!! Και επειδή το παίζει και φιλικός ο δημαρχαρας είναι τόσο έξυπνοι που τον έχουν "φίλο". Ποιος όμως γελάει καλύτερα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο δεν υπήρξε πρόταση και φυσικά δεν πάρθηκε καμία απόφαση για δάνειο. Αυτό φυσικα μπορεί ο καθένας να το διαπιστώσει (εκτός απο φανατικούς, ψεκασμένους και σιτιζόμενους ) απο τα ηχητικά πρακτικα του συμβουλίου. Αλήθεια γιατί δεν βγαίνουν ενυπόγραφα οι αρχηγοί της αντιπολίτευσης κ. Στάϊκος και Γαλούνης πεπειραμένοι σε δημοτικά δάνεια να υποστηρίξουν αυτά τα ανόητα μυθεύματα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άκουσε τα ντοκουμέντα πρώτα... Ola χωρίς τα κομενα

      Διαγραφή
  17. Γιατί δεν έχει απαντήσει ο δήμαρχος και οι υπόλοιποι αν αληθεύει η είναι ψέμα και απαντάς εσύ πρέπει να είσαι το γραφείο τύπου του Δημάρχου γιατί αν ήταν ψέμα θά είχε γίνει χαμός από την δημοτική αρχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Α ρε Πανταζη πηγές μυτικα και πανε από πίσω σου να σε διαψεύσουν με φώτο φωτιστικά jumbo και σε καφετέριες. Τόσο μυαλό!!! Τρέχουν όπως πάντα, πίσω σου!!!!!! Μόνο εκεί θα τους βρίσκεις τους. Πίσω σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο