Κυριακή 11 Ιουλίου 2021

Ατύχημα στο δρόμο Αστακός - Μύτικας. Ευτυχώς όλα καλά.


      Ατύχημα στο δρόμο Αστακός – Μύτικας, σύμφωνα με το http://mytikaspress.blogspot.com, στο ύψος που στρίβουμε για τα ενοικιαζόμενα του ”Θεσμού” και τις παραλίες της Παλιόβαρκας, δύο αυτοκίνητα έχουν εμπλακεί στο ατύχημα.

Νεότερη ενημέρωση: Τους τραυματίες παρέλαβε ασθενοφόρο από το Κ.Υ. Αστακού και τους διακόμισε για πρώτες βοήθειες στο εφημερεύον Κ.Υ. Μύτικα. Μαθαίνουμε ότι όλοι είναι καλά στην υγεία τους Το περιστατικό έρχεται να επιβεβαιώσει την σημασία που έχουν οι εφημερίες του Κ.Υ. Μύτικα.

3 σχόλια:

  1. Το ότι έφυγε ασθενοφόρο από τον Αστακό για να πάει τραυματίες από τον Μυτικα στο Μυτικα είναι τραγικό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ τραγικό τώρα το καλοκαίρι έπρεπε να υπάρχει και άλλο ασθενοφόρο και με εθελοντές οδηγούς και σε κάθε απομακρυσμένο χωριό γιατρός για πρώτες βοήθειες οι γιατροί να κάνουν εκεί το στρατιωτικό τους και οι γυναίκες γιατροί το αγροτικό τους το καλοκαίρι όλα τα χωριά γεμίζουν κόσμο με παππούδες και παιδάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Ελλαδα χρειαζεται κι αλλους γιατρους. Να αυξηθεί ο αριθμος απο φετος κιολας που εισαγονται στα Πανεπιστημισ Ιατρικής.Και να υπηρετουν στα πρωτα χρονια της επαγγελματικης τους διαδρομης στην Ελληνινη Περιφερεια με ειδικά κινητρα.

      Διαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο